Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossel dán, és nagyon népszerű Barcelonában. És nem hinném, h ez a mostani sikerek miatt változna.Fecooo írta:tény, h erős volt a "végünk van" kifejezés, de Rosell már csak dacból is szét akarná rombolni a jelenlegi struktúrát, h ezzel is Laporta-nak "tegyen be"...
sajnos a spanyol vér olyan, h több érzelem, kevesebb racionalitás...
lehet, h tohonya Soriano, lehet, h csak báb lenne, de ha olyan báb, akinek esetleg Laporta tud a háttérből tanácsokat adni, és ezáltal megmarad a jelenlegi helyzet, akkor azt mondom legyen...
Rosell az aki a nyáron elnök akart lenni, és olyanokat mondott, hogy Deco meg Ronaldinho fog kapni mégegy évet, esélyt? Mert ha ő akkor nagyon messzire huzzon el a Dream Teamünk közeléből!!Varga Tamás írta:Ne haragudj, de honnan veszed, hogy végünk lenne, ha Rosell nyerne? Volt ő itt vezető, mégse mentünk csődbe! Nem szakmai vagy vezetői hozzá nem értése miatt távozott, hanem összerúgta a port Laportával.Fecooo írta: A "Laporta-team" egészét meg kell tartani! (ha Laporta helyét Soriano veszi át, akkor jó esély mutatkozik erre, ha Rosell nyer végünk van...)
Épp ezért úgy gondolom, hogy igenis jó döntés lenne rá bízni a Klub vezetését 2010 nyarán. Nem pedig a tohonya Sorianóra. De, ebbe nincs beleszólásunk - ha csak nincs olyan fórumozó, aki egyben soció is, és rendelkezik szavazati joggal.
Ne haragudj, de honnan veszed, hogy végünk lenne, ha Rosell nyerne? Volt ő itt vezető, mégse mentünk csődbe! Nem szakmai vagy vezetői hozzá nem értése miatt távozott, hanem összerúgta a port Laportával.Fecooo írta: A "Laporta-team" egészét meg kell tartani! (ha Laporta helyét Soriano veszi át, akkor jó esély mutatkozik erre, ha Rosell nyer végünk van...)
A "Laporta-team" egészét meg kell tartani! (ha Laporta helyét Soriano veszi át, akkor jó esély mutatkozik erre, ha Rosell nyer végünk van...)chi omega írta:nem csak laportának jár a taps, hanem a teljes vezetőségnek, mindenekelőtt a csendesen és szerényen, de csúcsprofin dolgozó txikinek. ha laportát nem is lehet megtartani, őt muszáj lesz.
mindorokke_barca írta:Whoooopsz...igen, bocsánat..én kevertem össze Rossel-el Sorianot. elnézést.
Így természetesen rá igaz amit írtam, nem Sorianora
Nem kötözködésképp, de Ferran Soriano Laporta embere. Tavaly nyáron azért vonult vissza, ill. mondott le, hogy az esetleges sikertelenségek miatti elégedetlenség miatt ő ne legyen érintett, és 2010 nyarán eséllyel induljon.mindorokke_barca írta: Nem, Soriano és Laporta között nagy az ellentét, ezért kicsit félek majd a választástól, bár remélem, hogy ez az ellentét nem olyan jellegű ami majd rossz irányba tereli a klubot. Soriano mondta, hogy ha ő kerül a klub élére, csak a saját embereivel hajlandó dolgozni.
akkor kivel kevertem össze? nem jut eszembe a neve a másik esélyesnek... :Smindorokke_barca írta:
Nem, Soriano és Laporta között nagy az ellentét, ezért kicsit félek majd a választástól, bár remélem, hogy ez az ellentét nem olyan jellegű ami majd rossz irányba tereli a klubot. Soriano mondta, hogy ha ő kerül a klub élére, csak a saját embereivel hajlandó dolgozni.
Nem, Soriano és Laporta között nagy az ellentét, ezért kicsit félek majd a választástól, bár remélem, hogy ez az ellentét nem olyan jellegű ami majd rossz irányba tereli a klubot. Soriano mondta, hogy ha ő kerül a klub élére, csak a saját embereivel hajlandó dolgozni.így van LG... Laporta már nem indulhat jövőre az elnöki posztért, de nagyon fontos, h hasonló szellemben irányító elnök legyen az utód, különben Laporta után szűk esztendők következnének...
Ha jól Tudom, Soriano indulni fog, (remélem jól tudom, h jóban vannak Laporta-val és az embereit is megtartaná Joan-nak...)
bár lehet, h Soriano-t keverem vkivel...
Ha jól tudom, pont az ő "uralkodása" után(miatt) jött ez a szabály.Én is úgy tudom, hogy legfeljebb 2×4 évig ülhet valaki az elnöki székben. De akkor pl. Núñezzel mi a helyzet? Smile
így van LG... Laporta már nem indulhat jövőre az elnöki posztért, de nagyon fontos, h hasonló szellemben irányító elnök legyen az utód, különben Laporta után szűk esztendők következnének...LG írta:Azt azért nem, a következő választásokon már nem indulhat. Ez a szabály.Nomeg választást nyer választás után!
Sajnos így igaz.LG írta:Azt azért nem, a következő választásokon már nem indulhat. Ez a szabály.Nomeg választást nyer választás után!
Én is úgy tudom, hogy legfeljebb 2×4 évig ülhet valaki az elnöki székben. De akkor pl. Núñezzel mi a helyzet?LG írta:Azt azért nem, a következő választásokon már nem indulhat. Ez a szabály.Nomeg választást nyer választás után!
Azt azért nem, a következő választásokon már nem indulhat. Ez a szabály.Nomeg választást nyer választás után!
Főleg azért nem kéne, mert amíg Real-elnökök jönnek-mennek,Fecooo írta:egyetértek LG. az Henry-topicban már leírtam a véleményem, aminek a lényege uaz, mint a te hsz-ednek itt.
és csak, h ne legyen teljesen off:
nem kéne Laporta-t egy kalap alá venni a real-elnökökkel... (ez annak szól, aki szerint csak megjátsza a jófiút Laporta...)