Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan átmegy valaki, és veri a mellét? Nem mintha nem lehetne, de ilyenkor annyira felesleges még egyet rúgni a madridistákon...MADár írta:(Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)
De, nagyon is elegem van belőlük. "Szervezett futball" álnéven ölik, gúnyolják a labdarúgást, a futballt. Ha szerdán esetleg kiejtenek bennünket egy pontrúgással, a meccs után senkit sem érdekel majd, hogy mondjuk 180 percnyi játék után 37% labdabirtoklással, , csalva a játékot jutottak döntőbe, és hogy a futball tekintetében még csak meg sem próbáltak velünk versenyre kelni... És ez a szomorú. Reméljük ez nem fog bekövetkezni.MADár írta: Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!
Kezd elegem lenni az angolokból! Nektek nem?
A rekordok megvannak, de ez nem a Real Madrid jó teljesítménye miatt van, hanem a rettentő gyenge spanyol bajnokság miatt.2: Félre vagy vezetve sajnos. A tavalyi Barca jobb volt a mostani madridnál? Ilyenkor hova tűnnek a giga-nagy rekordok meg a veretlenségi széria az érvelésből?
Amihez az kellett,hogy egy ilyen Real Madrid jöjjön ki,aki fel próbálja venni a kesztyűt a világ legjobb csapata ellen... De nem ment,ezt a Barcelonát csak szerencsével lehet megállítani,eddig is tudtuk és most itt a bizonyíték is...Jó ez így, hol láttunk volna itt 8 gólt, ha már tudjuk meccs előtt, hogy ki a bajnok ?
Ezt én is így gondolom, jót tenne ez több szempontból is a spanyol focinak, a drukkereknek, stb.MADár írta:Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!
Kezd elegem lenni az angolokból! Nektek nem?
Méltó? Lehet!MADár írta:Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
1: Nem lehet, hanem biztos hogy tökéletes visszavágás volt
2: Szokták. Inkább csak 1 vágyálom volt persze 1 kis gúnnyal, senki sem kért sorfalat, annak is megvannak a szabályai. Csak 1 megjegyzés volt tiszteletadás terén és ebben meg kell dicsérni emberileg a 2 legnagyobb egyéniséget: Ikert, és Rault. Amúgy látszik hogy a tavaly "senkivel se pacsizó, nagyképű, szuper-középpályás" Gago mennyit ér. Semmit.
2: Félre vagy vezetve sajnos. A tavalyi Barca jobb volt a mostani madridnál? Ilyenkor hova tűnnek a giga-nagy rekordok meg a veretlenségi széria az érvelésből?
Kik reménykednek? Sztem senki nem reménykedik! Ha tényleg olvasgattad a Madridista fórumát, akkor láthatod, hogy a szurkolók között is nagy a döbbenet! Mindenki csak arról beszél, hogy itt elölről kell kezdeni mindent!Ó milyen szép is lett volna a Bernabeu-ban ünnepelni a bajnoki címet egy ilyen meccs után. Very Happy
De attól függetlenül 99,99% hogy mi leszünk a bajnokok.
Nem tudom miben reménykednek még egyes madridiak...
Méltó? Lehet!Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
A sorfalat, ha jól tudom a matematikailag is bajnoknak szokták állni...Igazság szerint a levonulásnál megérdemeltünk volna.
Személy szerint nem! Egy olyan barcát vertünk meg tavaly, ami az idei Madridnál sokkal jobb! Bőven elég volt a 4-1! (Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)Ami azt illeti, szerintem elcserélted volna te azt a sorfalat tavaly, még két gólra.
Így van! Meg sem érdemeltük volna! És tényleg kívánom, hogy nyerjétek meg a BL-t! (nehogy már egy manchester united tudjon duplázni! és elég volt az angol csapatokból is! és nem szeretnék ismét mu-chelsea meccset!!)De szép csattanós választ kaptak!
Én is sokáig szomorkodtam a sorfalért, és a 4:1-es vereségért, de ez a tegnapi este bőven kárpótolt mindenért.sinnlos írta:Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
Azért ez szvsz minden Barca drukker-nek jól esik, hogy egy Madridista ír ilyet...mezeibela írta:tegnap a barca parádés volt...lenyűgöző játékot mutattak be.
xavi fantasztikus..4 gólpaszt adni bármelyik meccsen óriási teljesitmény nemhogy egy klasszikuson..innentől remélem hogy mind3 porondon a barcelona fog győzedelmeskedni..teljesen megérdemlik...jaj de lennék most egy barca szurkolo helyében
![]()
Biztosan jó érzés lehet! Talán olyan, mint tavaly a sorfal?Esküszöm élmény olvasni amiket a madridisták írnak a fórumjukon. Very Happy
Totális döbbenet, teljes tanácstalanság, megalázottság
Tehát ti nem klasszisokat igazoltatok posztra igaz?Nem arra mentünk hogy klasszisokat szerezzünk meg mindenáron, hanem posztra igazoltunk.
Tévedés! A legtöbben 1-2 világklasszist szeretnének és klasszis kiegészítőembereket! Azt hiszem ez így tökéletesen rendben is van!És mindegyiknek mi az egyetlen ötlete? Vásároljanak be 4-5 világklasszist, a keretet cseréljék ki.
Nálatok megvolt a jó csapat csak a fejeket kellett rendbe tenni és egy két játékost kitenni!Nem hogy tanulnának a MI példánkból.
Nem egy csapásra építettünk nagy CSAPATOT, hanem lépésről lépésre.
Végül is barátom neked lett igazad, mert nem kaptatok 5öt hanem 6ot, én pedig abban tévedtem h M.torres helyett Heinze futkározott...csabimo írta:T17 írta:Én irtam egyébként h örülhettek ha nem kaptok 5öt, és ha nekem ez a véleményem, akkor ez a véleményem, vagy tetszik vagy nem![]()
De leirtam az érveimet is h metzelder és miguel torres nem tudják megállitani a támadó sorunkat...(legalább is nem szabályosan, esetleg favágással)
Szerintem csak reális. Jelenleg ennyi a különbség a két csapat között játékosállományban, technikailag, taktikailag, sebességben, helyzetfelismerésben.MQuC írta:Milyen behódoló a Madridista cikk hangvétele.