Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jújjj micsoda hangulat lesz a Nou-banRivaldo11 írta:Ezt a Getafe meccs után írtam, de elfelejtettem üzenni Xaviéknak, hogy csak vicceltem, elég a szerény 1:0 is...Rivaldo11 írta: Madridban nem csak győzni kell, de meg is kell semmisíteni egyszersmind ezt a csapatot.
Még 3 pont mindenképp kell, szerintem a Villarreal ellen-már matematikailag is-ünnepelhetünk a jövő héten.
Ezt a Getafe meccs után írtam, de elfelejtettem üzenni Xaviéknak, hogy csak vicceltem, elég a szerény 1:0 is...Rivaldo11 írta: Madridban nem csak győzni kell, de meg is kell semmisíteni egyszersmind ezt a csapatot.
igaz, tényleg nem piszkálásból írtam, a nagy átlaghoz mérten frankón elment a "munkássága". amikor messit feltartotta, plusz megadta azt az enyhén véleményes szabadot a madridnak, tulajdonképpen az is csak azért krt fel idegileg, mert gólt kaptunk belőle. ha nem így történt volna, már nem is emlékeznék rá.ozsimiki írta: egy-két szitu volt talán összesen,amikor felkaptam a fejem,de azért a spanyol játékvezetés színvonalát ismerve, egy ekkora rangadón, úgy,h idegenben vagyunk, szntem picit sem látszott a bírói tevékenységen,h ki van otthon, és ez már úgy ahogy nagy szó, főleg spanyol honban. mostanában hasonló jó játékvezetést bajnokin nem igen láttam,és meglepett, pozítivan,h pont a klasszikuson jött elő egy ilyen teljesítmény. nem ártana,h ez lenne az átlag, addig még sokat kell fejlődnie az összesnek.
egy-két szitu volt talán összesen,amikor felkaptam a fejem,de azért a spanyol játékvezetés színvonalát ismerve, egy ekkora rangadón, úgy,h idegenben vagyunk, szntem picit sem látszott a bírói tevékenységen,h ki van otthon, és ez már úgy ahogy nagy szó, főleg spanyol honban. mostanában hasonló jó játékvezetést bajnokin nem igen láttam,és meglepett, pozítivan,h pont a klasszikuson jött elő egy ilyen teljesítmény. nem ártana,h ez lenne az átlag, addig még sokat kell fejlődnie az összesnek.Boixos írta:hát azért én a második madridi gól előtti töketlenkedésekor szívesen bementem volna érte a pályára és kiadogattam volna...ozsimiki írta:Azt hiszem még nem láttam,h írta volna e vki, annyi mindenkinek gratulálunk, én megemlíteném a játékvezetőt, nagyon jól vezette, főleg Barcás szempontból, mezőnyben tényleg mindent lefújt a javunkra,amit le kellett, lehetett. Respekt!
de végülis mindent egybevéve ártani tényleg nem ártott...
szerintem azon ne vitatkozzunk hogy ki a világ legjobb 11-eÚgy gondolom, hogy jelenleg ez a világ legjobb 11-e , de nemtudom.
1.Minek idézel ha nem arra reagálsz?Vicces a csapat az aláírásodban. Kétség kívül erős csapat lenne, de sacc/kb 300 millió euróba kerülnének az új játékosok Very Happy
hát azért én a második madridi gól előtti töketlenkedésekor szívesen bementem volna érte a pályára és kiadogattam volna...ozsimiki írta:Azt hiszem még nem láttam,h írta volna e vki, annyi mindenkinek gratulálunk, én megemlíteném a játékvezetőt, nagyon jól vezette, főleg Barcás szempontból, mezőnyben tényleg mindent lefújt a javunkra,amit le kellett, lehetett. Respekt!
Vicces a csapat az aláírásodban. Kétség kívül erős csapat lenne, de sacc/kb 300 millió euróba kerülnének az új játékosokBenceee14 írta:Nekem is például kifejezetten szipmatikus edző Juande, de ha jön Perez, őgyis elküldi...ahogy csoki mondta, hiába a 18 meccses veretlenség, meg a rekordok( a harmatgyenge laligában ) , azért mégis csak 2 óriási zakó fűzősik a nevéhez...