Bajnoki Mérkőzések 08-09
- robbyt
- Barça B
Nagy gratula a csapatnak,hihetetlenek voltak és ami számomra külön öröm:
1. Nem volt sem lesgól,sem ajándék 11-es,így nem tudnak belénk kötni!
2. Nagyszerű főpróba szerdára!
3. Ráadásul ez az eredmény nem csak nekünk hatalmas lökés a bl visszavágóra,hanem biztos vagyok benne,hogy az ellenfél azért még jobban tart majd a csapattól!
4. Nem láttam semmi fáradságot a fiúkon,ráadásul még pihenni is tudtak,alig akartak támadni,mégis 6! gól!Szerintem max. 75%-ot adtak ki magukból!
Nagyon várom a szerdát!Hajrá Barca!
1. Nem volt sem lesgól,sem ajándék 11-es,így nem tudnak belénk kötni!
2. Nagyszerű főpróba szerdára!
3. Ráadásul ez az eredmény nem csak nekünk hatalmas lökés a bl visszavágóra,hanem biztos vagyok benne,hogy az ellenfél azért még jobban tart majd a csapattól!
4. Nem láttam semmi fáradságot a fiúkon,ráadásul még pihenni is tudtak,alig akartak támadni,mégis 6! gól!Szerintem max. 75%-ot adtak ki magukból!
Nagyon várom a szerdát!Hajrá Barca!
Nnnnna! Ez van. Henry, Touré, Xavi és Iniesta valami félelmeteset produkált. Megérdemeltük és köszönjük.
Barcelonaban neztem a merkozest a hangulat most karnevali........Viva Barca!!!!!!!!!!!!!!

-
- Barça C
Azt hiszem egy -két madridosnak most már világossá vált,ebben az idényben ki a jobb.csak gartulálni lehet az egész csapathoz....
-
- Capitá del Barça
Valóban igaz.A haverom mondta az első félidőben 1-3 után,hogy mi a picskut keres ez a saját tizenhatosunknál.Ő ilyen mondom. Nagyon fontos pillanotakban szerezte a gólokat. Talán ezért a MOM. A másik emberke pedig Pique.Hihetetlen magabiztos volt és a gólja egészen zseniális volt.Ha azt nézzük ki milyen magasságokból emelkedik fel egy bizonyos szintre,akkor ő a Man of the Match.Na mindegy.Nem lehet dönteni. Messi amúgy is gáz volt ma Xavi-val egyetemben.Többiek is.Benga írta:Nálam a meccs embere Henry, pusztán azért, mert nagyon fontos szitukban lőtte a góljait. Emellett is hasznosan játszott. Amúgy meg Xavi, Messi is hasonló extraklasszist nyújtott, amúgy jó érzés ezen mélázni egy klasszikus után, hogy ki volt a meccs legjobbja, nem?

-
- Llegenda del Barça
tényleg nem nagyon lehet kit kiemelni a brigádból, mert mindenki odatette a magáét, úgy en bloc.
de anrit azért én is annyiban gondolnám előbbre, h pont akkor köszönt be, amikor a legjobban kellett, ezzel óriási nagy súlyt véve le a csapatról.
utána a többi már "könnyen" ment.
de anrit azért én is annyiban gondolnám előbbre, h pont akkor köszönt be, amikor a legjobban kellett, ezzel óriási nagy súlyt véve le a csapatról.
utána a többi már "könnyen" ment.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
A real bajban volt. Egyrészt vitte volna őket előre a szívük, másrészt az eszük azt mondta, hogy nem szabad nagyon kitámadni, mert hatalmas verés lesz a vége...szinte már sajnáltam őket.....szinte.... 

VISCA EL BARCA!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Várjuk ki a végét...rivaldo23 írta:Asszem megvan az év meccse az évvégi szavazáson![]()
Inkább men. Aki nem tud arabusul...MR. TROMORT777 írta: am szerintem ne Man of the match legyen, hanem inkább Mans of the match
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2009.05.02. 22:56:57-kor.
Nálam a meccs embere Henry, pusztán azért, mert nagyon fontos szitukban lőtte a góljait. Emellett is hasznosan játszott. Amúgy meg Xavi, Messi is hasonló extraklasszist nyújtott, amúgy jó érzés ezen mélázni egy klasszikus után, hogy ki volt a meccs legjobbja, nem?
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Én a télen is feljöttem gratulálni a csapatotoknak, most is azért jöttem: gratulálok a győzelemhez, abszolut megérdemelt volt.
Továbbra is:
HALA MADRID!
Én a télen is feljöttem gratulálni a csapatotoknak, most is azért jöttem: gratulálok a győzelemhez, abszolut megérdemelt volt.
Továbbra is:
HALA MADRID!
hogyha lehetne szavazni én Henry-ra tennék mert:
-nem 100%-osan válalta a meccset
-2 gólt lött, és mindketőt a legfontosabb pilanatba + ő harcolta ki azt a szabadit, amiből puyi gólt fejelt
-fantasztikusan játszott, a védőjét rendszeresen lecselezte, mezőnyben is nagyot teljesített
-megérdemli (szvsz)
nem azt mondom h xavi vgy messi nem érdemelné meg, de én ezt most Henry-nak adnám
-nem 100%-osan válalta a meccset
-2 gólt lött, és mindketőt a legfontosabb pilanatba + ő harcolta ki azt a szabadit, amiből puyi gólt fejelt
-fantasztikusan játszott, a védőjét rendszeresen lecselezte, mezőnyben is nagyot teljesített
-megérdemli (szvsz)
nem azt mondom h xavi vgy messi nem érdemelné meg, de én ezt most Henry-nak adnám
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Wááááh
Köszönöm a srácoknak ezt a tökéletes estét
Fantasztikus,csodálatos nem találom a szavakat erre a mai produkcióra...meg az egész évire sem.
Henry élete legjobb meccsét játszotta szntem gránátvörös-kékben
Nekem személy szerint Pique gólja tetszett a legjobban
.
Mindenki nagyon jó volt aki ma pályára lépett s RESPECT Pepnek
Visca el BARCA!!!!!!

Fantasztikus,csodálatos nem találom a szavakat erre a mai produkcióra...meg az egész évire sem.
Henry élete legjobb meccsét játszotta szntem gránátvörös-kékben

Mindenki nagyon jó volt aki ma pályára lépett s RESPECT Pepnek

Visca el BARCA!!!!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Barça C
Ahogy elnéztem, nem sokat küzdöttek a fiúk:
1. Elkezdődött a meccs: Laza foci
2. Bekaptuk a gólt
3. Laza foci majd pöckölünk hármat
stb...
De hogyan cicáztattuk már őket a középpályán könyörgöm. Ááááhhh...Ezért megérte végigszenvedni az előző 2 idényt!

1. Elkezdődött a meccs: Laza foci
2. Bekaptuk a gólt
3. Laza foci majd pöckölünk hármat
stb...
De hogyan cicáztattuk már őket a középpályán könyörgöm. Ááááhhh...Ezért megérte végigszenvedni az előző 2 idényt!

-
- Jugador d'estrella
Legyen Guardiola..azert az hogy ki tudta magabol ezt hozni Xavi,Leo,Henry es ugy amugy mindenki neki is nagyban koszonheto.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
elmundo-n lehet szavazni, Messi mérföldekkel vezet...fcbarcelonazsombi írta:Én Xavira szavazok hamár csapatra nem lehet.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
Xavi emberfelettit dolgozott, sokszor 3 játékossal körbevéve is simán nyert, 4 gólpasszt kiosztott...
Messi végig nagyot jászott, két szép gólt lőtt, letámadott, és több jó labdát is adott ami gólpassz értékű volt, 1 gól is lett.
Henry meglőtte a két legfontosabb (szvsz) gólt a meccsen, a két legfontosabb pillanatban.
Piqué pedig hihtetlen stabil volt hátul, és még egy szép gólt is jegyez.
Szivem szerint amúgy Xavinak menne a dolog, szerintem az egészhez összességében a legeslegnagyobb értéket ő tette ma. De iszonyat nehéz dönteni.
Én Xavira szavaztam.

- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
elképesztő
Boldog vagyok hogy nekik szurkolhatok :')
Hasonkó sikereket londonra !!!
Boldog vagyok hogy nekik szurkolhatok :')
Hasonkó sikereket londonra !!!

-
- Capitá del Barça
Én Xavira szavazok hamár csapatra nem lehet.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
Xavi emberfelettit dolgozott, sokszor 3 játékossal körbevéve is simán nyert, 4 gólpasszt kiosztott...
Messi végig nagyot jászott, két szép gólt lőtt, letámadott, és több jó labdát is adott ami gólpassz értékű volt, 1 gól is lett.
Henry meglőtte a két legfontosabb (szvsz) gólt a meccsen, a két legfontosabb pillanatban.
Szivem szerint amúgy Xavinak menne a dolog, szerintem az egészhez összességében a legeslegnagyobb értéket ő tette ma. De iszonyat nehéz dönteni.

-
- Barça C
Gyönyörűséges este volt !
Hajrá BARCA
Hajrá BARCA
-
- Director del Fútbol
Nos. 1:Ha nem lenne Casillas akkor ugye nem kéne lejátszani a klasszikusokat.
2: Azért milyen vicces: Barca meccstől Barca meccsig tart a madrid veretlenségi szériája
3: Akkor. Gondolatok...
Ma láttam 1 Arsenalos Henryt. Láttam továbbá 1 argentin srácot aki nagyobb lesz(?) mint Maradona. Jah persze egy Xavit is, elmegy azért a középpályán. Iniesta is kezdhet a következő meccsen.
A csapat egysége, művészsége kijött. Ezt megérdemeltük mi is, szurkolók, meg a csapat. Az volt hihetetlen hogy ez a madrid ettől a Barcától 4 pontra volt. Nonszensz.
CATALUNYA TRIOMFANT!
Jah! Még vmi!! Mekkora afterparty mehet a Cibeles téren?
:D:D:D
2: Azért milyen vicces: Barca meccstől Barca meccsig tart a madrid veretlenségi szériája

3: Akkor. Gondolatok...
Ma láttam 1 Arsenalos Henryt. Láttam továbbá 1 argentin srácot aki nagyobb lesz(?) mint Maradona. Jah persze egy Xavit is, elmegy azért a középpályán. Iniesta is kezdhet a következő meccsen.

A csapat egysége, művészsége kijött. Ezt megérdemeltük mi is, szurkolók, meg a csapat. Az volt hihetetlen hogy ez a madrid ettől a Barcától 4 pontra volt. Nonszensz.
CATALUNYA TRIOMFANT!
Jah! Még vmi!! Mekkora afterparty mehet a Cibeles téren?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
eddiggi életem legszebb barca meccse volt, remélem még sok ilyenben lesz részem
Barca mindörökké!!!
am szerintem ne Man of the match legyen, hanem inkább Mans of the match
Gratula az egész csapatnak, Pep-nek meg mindenki másnak, aki hozzá járult ehez a sikerhez

Barca mindörökké!!!
am szerintem ne Man of the match legyen, hanem inkább Mans of the match
Gratula az egész csapatnak, Pep-nek meg mindenki másnak, aki hozzá járult ehez a sikerhez
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem egy ilyen derbi után nagyon nehéz választani. Szerintem is a CSAPAT -így nagybetűvel. De ha esetleg mégis ki kellene emelni valakit, akkor legyen Henry. Vagy Xavi. Vagy Messi. Vagy Piqué. Vagy...lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.02. 22:40:01-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
Holnap 12 órát dolgozom de Barca mezben leszek minden tiltás ellenére,mert a melóban tilos!!
Ez az én cspatom nem veheti el tőlem senki.
Visca el Barca ......Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaarca
Ez az én cspatom nem veheti el tőlem senki.
Visca el Barca ......Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaarca
lionelmessi19->Legyen egyszerűen a mérkőzés legjobbja a CSAPAT!
- Messi199
- Jugador d'estrella
Azt hiszem a Fanatikus barátaimmal mi is megfogjuk kezdeni a Bacardi Limét
Ilyen öröm teli pillanatokban nem tudok mást tenni
Köszönöm az Egész Csapatnak,Pepnek és mindenkinek aki erre a Szuper rangadóra felkészítette a fiukat . Nagyszerű este volt ......
Visca El Barca Visca el Catalunya

Köszönöm az Egész Csapatnak,Pepnek és mindenkinek aki erre a Szuper rangadóra felkészítette a fiukat . Nagyszerű este volt ......

Visca El Barca Visca el Catalunya
Tots Unit Fem Forca !!