Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Diarra és RvN, ugye régóta sérült, Gutinak meg kiment a bokája edzésen.Lampiao írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Kik a tuti hiányzók a Madridtól? Mert amennyire sírtak egyesek ahhoz képest csak két emberről tudok: Pepe, Snejder...
Enrique írta:Remélem ezek után rájuk verünk, azért nem hiszem, hogy pont nekik kéne arcoskodniuk...Madridista írta:"A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson."
Remélem ezek után rájuk verünk, azért nem hiszem, hogy pont nekik kéne arcoskodniuk...Madridista írta:"A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson."
+ Sneijder, RvN.Lampiao írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Kik a tuti hiányzók a Madridtól? Mert amennyire sírtak egyesek ahhoz képest csak két emberről tudok: Pepe, Snejder...
Undiano Mallencót nem tiltották el egy napra sem.Stelios írta:Ezek nem normálisakszombat, 12:37 - A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson.![]()
Már csak ezek miatt is remélem, hogy jó nagy vereségbe szaladnak bele.
Ez a bíró pedig egy idióta, akit nem hiába tiltottak el pár hónapra. Jó pár meccset elcsalt már, akárcsak a 3-3-as Classicot. Mejuto Gonzalez kellene...
Ezek nem normálisakszombat, 12:37 - A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson.
ozsimiki írta:hát nem vmi velős érvelés, 4pont nem elég mert lesz egy nehéz meccsünk? madridnak 4pont hátránnyal lenne két nehéz meccse legalább: Valencia,Villarreal, idegenben...
hát nem vmi velős érvelés, 4pont nem elég mert lesz egy nehéz meccsünk? madridnak 4pont hátránnyal lenne két nehéz meccse legalább: Valencia,Villarreal, idegenben...MessiFan írta:Szerintem az is elég jó buli ha nézed a meccset.![]()
Szoros mérkőzés lesz az biztos főleg hogy idegenben leszünk. Szerintem a döntetlen nem elég ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot! Mivel a következő meccs a bajnokságban a Villareal ellen lesz ami szintén nem lesz könnyű meccs.
Helló! A buli sem rossz dolog, de ha egy El Classicóról van szó akkor az mindennél előrébb való, nekem mindenképp, főleg ebben a kiélezett szituban!Ronal.10 írta:Nem fogom élőbe látni a meccsetHaverokkal bulizni megyünk.
Nem tom hogy fogom érezni magam azzala tudattal h most tolják a srácok![]()
Reggel megnézem (felveszem) és egy szép reggelem lesz!!!!
Hajrá Barca. Go Messi Go.
(Döntetlen is elég...)
Nem akármilyen gondolatmenet azért, na.phelan írta:
És? én vagyok a futballtörténelemben az első aki utál egy csapatot.
...
jó szurkolást mindenkinek estére, és ha esetleg mi nyernénk, akkor is próbáljátok meg nem utálni a Realt,