Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem voltam ideges, mert valahogy éreztem, hogy mi lesz a végeTim írta: A tegnapi csehek elleni meccs hogy tetszett?.
A tegnapi csehek elleni meccs hogy tetszett? Mondjuk a svédek is megleptek,hogy 5-2ről nyertek hosszabításban 6-5reSzandi írta: ( fú Tim, basszus, milyen kőkemény volt a tegnapi meccsén már szabályosan vártam, h mikor durran el vmelyik finn agya és ugrik neki vmelyik dánnak
milyen ütközések voltak, nagyondurva. Így tovább
)
Ez esetben , teljesen pozitív lecsengésű lesz ez a sokat használt mondat: Köszönjük EmeseKrojf írta: Péter Emese tovább fogja küldeni a Srácoknak!
K.
Hát már hogy a viharba ne néznénk. Most szedtem össze magam. Cortina mekkora arc volt megintozsimiki írta:Nah senki sem nézni a sorsdöntő meccsünket a fehéroroszok ellen?
9perc van hátra 1-1 az állás, de most nyomunk,és helyzetek vannak, az x,és a hosszabbításos siker nem elég, rendes játékidőben kell megverni őket, ami persze óriási dolog lenne,de a fehéroroszokat is megleptük.
nee most meg kiállítottak tőlünk
HAJRÁ MAGYAROK!
Bizony és még ki sem estünk!!!ozsimiki írta:Nembaj, óriási dolgokat vittünk végbe, minden elismerésem a srácoké! Erre a hozzáállásra,játékra,és CSAPATRA már hosszú ideje óta teljes őszinteséggel büszkék lehetünk!
SZÉP VOLT FIÚK, SZÉP VOLT MAGYAROK!