Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk te örülhetsz is mer a hamilton egyre jobb..miihii írta:xavi4ever írta:ezzel azér nem értek eggyet..az lehet h sok új hülye szbály van, de az h unnánk az baromság..legalábbis én nem unom.persze énis busszankodom a szbályokon de attólmég ugyanúgy szurkolok a ferrariknak, alonsonak meg vettelnek...bali 15 írta:Tök mind1. Az autóversenysportoknak leáldozott. Főleg az F1 -nek. Annyi új követhetetlen szabállyal próbálják élvezhetőbbé tenni hogy még jobban megunta mindenki.
Nem aprózod elAz egyik csak bejön,nem?
![]()
![]()
Am én sem érzem unalmasnak az idei szezont.SŐt!Az utsó futamot leszámítva igenis élvezhető versenyek voltak.Nem hittem volna,h így felpezsdül a dolog...
xavi4ever írta:ezzel azér nem értek eggyet..az lehet h sok új hülye szbály van, de az h unnánk az baromság..legalábbis én nem unom.persze énis busszankodom a szbályokon de attólmég ugyanúgy szurkolok a ferrariknak, alonsonak meg vettelnek...bali 15 írta:Tök mind1. Az autóversenysportoknak leáldozott. Főleg az F1 -nek. Annyi új követhetetlen szabállyal próbálják élvezhetőbbé tenni hogy még jobban megunta mindenki.
Azért akármennyire is olyan amilyen, én is igyekszem megnézni mindenxavi4ever írta:ezzel azér nem értek eggyet..az lehet h sok új hülye szbály van, de az h unnánk az baromság..legalábbis én nem unom.persze énis busszankodom a szbályokon de attólmég ugyanúgy szurkolok a ferrariknak, alonsonak meg vettelnek...bali 15 írta:Tök mind1. Az autóversenysportoknak leáldozott. Főleg az F1 -nek. Annyi új követhetetlen szabállyal próbálják élvezhetőbbé tenni hogy még jobban megunta mindenki.
ezzel azér nem értek eggyet..az lehet h sok új hülye szbály van, de az h unnánk az baromság..legalábbis én nem unom.persze énis busszankodom a szbályokon de attólmég ugyanúgy szurkolok a ferrariknak, alonsonak meg vettelnek...bali 15 írta:Tök mind1. Az autóversenysportoknak leáldozott. Főleg az F1 -nek. Annyi új követhetetlen szabállyal próbálják élvezhetőbbé tenni hogy még jobban megunta mindenki.
Rémesen lassú első harmada lesz a versenyeknek, a teli tank sokatSanama írta:http://sportgeza.hu/forma1/2009/04/30/j ... rma-1-ben/
Nemtudom ki mit szól hozzá,érdekes lesz 2010-től...
Én úgy tudom, hogy Roland a keresztneve. RIPVarga Tamás írta: Ma 15 évvel ezelőtt, 1994. április 30-án szenvedett halálos balesetet Joseph Ratzenberger. Isten nyugosztalja! Emléke örökké él!
Csak Webber versenyét tette tönkre.Saviola írta:Sutil 16.,já.Legalább most nem esett ki.
Minden info korrekt.torrestoni írta:Én úgy láttam, hogy Kimi jobb hátsó kereke bontotta meg Felipe első szárnyának bal oldalát, illetve még a Kers-ével is gondok voltak, legalábbis rádión panaszkodott.LG írta:Nemhiszem el, Massának megint elment a versenyeNem néztem az egész futamot, tudja vki, h sérült meg az autója az elején?
A futam elején a hátsó kis különítmény attrakciója Piquet-vel az élen igazán jó volt, sajnos nem tartott sokáig...
Szerk.: le a kalappal Alonso előtt! A verseny közben elromlott a folyadékadagolója, így a 40 fokos hőségben úgy hozta le a futamot, hogy közben nem tudott inni! A futam után meglehetősen legyengült, de gyorsan kiheverte.
Én úgy láttam, hogy Kimi jobb hátsó kereke bontotta meg Felipe első szárnyának bal oldalát, illetve még a Kers-ével is gondok voltak, legalábbis rádión panaszkodott.LG írta:Nemhiszem el, Massának megint elment a versenyeNem néztem az egész futamot, tudja vki, h sérült meg az autója az elején?
Igaz, mindkettő csapattárs ellenében volt, és nem tudhatjuk mi volt a taktika, de tényleg negatívumok Alonso múltjából.mindorokke_barca írta:Kralo, én azért emlékszem egy montreal-i nagydíjra 2005ből amikor Fisichella mögött hisztizett, majd falhoz csapta a verdát, meg 2007 Indianapolis, amikor nem tudta Lewist megelőzni. Ezek is versenyhelyzetek voltak és ugyanolyan értelmetlenek mint a mostani Rubens integetések. Nevetséges volt.