Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, én is csalódott lennék a döntetlennel. Ennél a madridnál gólokkal jobbak vagyunk, más kérdés, hogy ez egy ilyen meccsen nem számít. Ha számítana, a forma alapján ősszel kb 4-5 góllal kellett volna nyernünk. Háromesélyes lesz tehát a derbi, de előre nekem sem kellene az iksz.Badi írta:Látva az idei madridot tényleg illene nyerni, komoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék. szvsz csak rajtunk múlik, hogy nyerünk-e. Ha nem lenne a nyakunkon a bl visszavágó, kifejezetten csalódott lennék egy döntetlennelozsimiki írta:Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadhatóhogyne.
Őszi klasszikus előtt még rosszabb formában voltak, nagyon rosszban, akkor még az eredmények sem jöttek, a meccsen mégse volt vmi sima, igaz alattomosak voltak, szidtam is őket,de ettől független akkor sem volt egyszerű meccs az nekünk, OTTHON. most ezt a meccset egy jobb periódusuk előzi meg, IDEGENBEN fogunk játszani,és már kismilliószor bebizonyosodott hogy ezen a meccsen édesmind1 az aktuális forma, lehet az egyik 15. a másik 1. akkor sincs egyértelmű esélyes.Badi írta:Látva az idei madridot tényleg illene nyerni, komoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék. szvsz csak rajtunk múlik, hogy nyerünk-e. Ha nem lenne a nyakunkon a bl visszavágó, kifejezetten csalódott lennék egy döntetlennelozsimiki írta:Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadhatóhogyne.
Ha jól tudom, nektek is a Chelsea az első komoly ellenfeletek, mert azért ez a bayern... És ne legyen igazam, de szerintem az angolok szét fogják futni othhon a belüket, és 1 góllal nyernekkomoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék
Látva az idei madridot tényleg illene nyerni, komoly csapat ellen rendre kijön, hogy mennyire gyengék. szvsz csak rajtunk múlik, hogy nyerünk-e. Ha nem lenne a nyakunkon a bl visszavágó, kifejezetten csalódott lennék egy döntetlennelozsimiki írta:Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadhatóhogyne.
Persze, egy klasszikuson, idegenben, csak a győzelem elfogadhatóLM10 írta:Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják!
napi 6 (Egyébként nem értem, hogyan épült fel Robben a sérüléséből 10 nap alatt ami 2-3 hét lett volna...de szerintem nem lesz csúcsformában...
Nagyon jó vidi!!LM10 írta:Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják! A Madrid nem hiszem, hogy beállna otthon védekezni, mert ha támadnának is, akkor nekünk sokkal könnyebb dolgunk van. Én is már egy 0-1-el kiegyeznék.
Egy kis ízelítő a Classico előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=XoEOiffBrHE
Egyébként nem értem, hogyan épült fel Robben a sérüléséből 10 nap alatt ami 2-3 hét lett volna...de szerintem nem lesz csúcsformában...
Jól sikerült videóLM10 írta:Csak a győzelem az elfogadható, és ezt a fiúk is tudják! A Madrid nem hiszem, hogy beállna otthon védekezni, mert ha támadnának is, akkor nekünk sokkal könnyebb dolgunk van. Én is már egy 0-1-el kiegyeznék.
Egy kis ízelítő a Classico előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=XoEOiffBrHE
A második mondatodnak az ellenkezőjét kivánomultrasur írta:Na mivel nem leszek ma délutántól vasárnap estig net közelbe ezért gyorsan írok valamit a klasszikushoz.
Remélem, hogy a Real megveri a Barcát én szerintem lehet esélye a Madridnak.
Nagyon nagy meccs lesz rég volt ennyire nagy tétje a Clasicónak.
Ha 1 pont lenne a különbség akkor onnantól már tényleg bármi lehetne de
ha nem lennénk bajnokok akkor is tüske lehetne a Barca szemében a jövőre nézve hogy a "galaktiktalan" rosszul játszó Realt csak egy ponttal tudta megelőzni a fordított esetben meg 18 pont volt a különbség (tavaly).
Mindenkinek jó meccs nézést!
Trófeák számítanak nem a statisztika.ultrasur írta:Na mivel nem leszek ma délutántól vasárnap estig net közelbe ezért gyorsan írok valamit a klasszikushoz.
Remélem, hogy a Real megveri a Barcát én szerintem lehet esélye a Madridnak.
Nagyon nagy meccs lesz rég volt ennyire nagy tétje a Clasicónak.
Ha 1 pont lenne a különbség akkor onnantól már tényleg bármi lehetne de
ha nem lennénk bajnokok akkor is tüske lehetne a Barca szemében a jövőre nézve hogy a "galaktiktalan" rosszul játszó Realt csak egy ponttal tudta megelőzni a fordított esetben meg 18 pont volt a különbség (tavaly).
Mindenkinek jó meccs nézést!