Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már lehet mire fogni..a blancoknak mindig van...mindig csak másra meg a körülményekre...a Barcának milyen a sorsolása?...ennyi...de a Realnak mindig nehezebb, ezt valahogy mindig sikerül nekik kikeverni a dologból....egy fronton harcolnak már nem tom hány hónapja, mióta a(z) ...-ad osztályú Real Union (?) kiejtette őket a Király kupából + pontosabban, mióta a Liverpool (akit épp a Chelsea búcsúztatott) elverte őket itt is meg ott is...az a szerencséjük, hogy Ramos jól összekapta őket, miután a Tottenham szurkolókban maradandó élményeket hagyott..."A lehető legnehezebb a sorsolásunk (gondolok itt a Valenciára, Villarealra, Deporra vagy a Mallorcára) a Clasícó után szerintem pontokat fogunk hullajtani valahol, mert nagyon sokszor játszunk majd idegenbe."
Én még nem vagyok benne biztos, hogy mit akarunk játszani. Szerintem az elején mindenképpen megpróbálunk nyomást gakorolni a barcelonára. Ha sikerül, akkor akár nyilt meccs is lehet, 50-50% körüli labdatartással. A valószínűbb, hogy a kezdeti lelkesedés hamar letörik, és visszahúzódásra kényszerülünk, a barcelona meg játsza a szokásos labdatartsásos, "kézilabdás" taktikáját. Nem hiszem, hogy önként fogunk betömörülni a kapunk elé, ha megtörténik, az a Barcelona labdabiztos és határozott játékának lesz köszönhető.A klasszikuson én ugy gondolom, h a Real ugyanazt próbálja majd eladni mint a Chelsea Kemény védekezés, kontrák. Ez az a játék, amivel meg lehet fogni a Barcát. Viszont annyi külömbség van, h most az x egyértelműen nekünk jó.
Egyetértek Csokival, én 50% esélyt látok a Barcának.CS0ki írta:na, kezdődik!Mikorra várható pontos időpont a classicoról? Azért jó lenne mindenkit időben értesíteni....emlékszem ősszel kb 50szer lett megkérdezve, kiváncsi vagyok most hányig jutunk.
A tenapi meccsetek nem volt túl izgalmas, érdekes, köszönhetően a Chelsea-nek, akik ahogy az várható volt, védekeztek ahogy tudtak, és gyilkolták a focitokat. Ugyanakkor nem hinném, hogy nagyon kétségbe kéne esnetek, nem rossz eredmény annyira a 0-0 sem. Angliában több helyetek lesz, bár a védelmetek érdekes lesz így a hiányzókkal. tegnapig Barcelonát tartottam esélyesebbenek, mot nagyjából 50-50%. kemény dolog angol csapatok ellen játszani...
na, kezdődik!Mikorra várható pontos időpont a classicoról? Azért jó lenne mindenkit időben értesíteni....
Én is csak késve tudok reagálni, elnézést.mindorokke_barca írta:Igen ez így van. Körülírtad, hogy mit jelent a vélemény. Leírtam az én szempontomat. Hol itt a gond? Ha megfigyelted a mondandóm végén hozzá is tettem, hogy ez csak az én különbejáratú véleményem(az utóbbi időben minden hsz-em után oda kell írnom, hogy ez még mindig csak az én szemszögem, különben sokan félreértik, ahogyan látom, még így is.)
És h teljes legyen a kép:MichaaBee írta:Azért jó lenne utánanézni, nem csak Ivánra várni.Lesy írta:Mikorra várható pontos időpont a classicoról? Azért jó lenne mindenkit időben értesíteni....Egyébként szombat este 20:00-kor.
Azért jó lenne utánanézni, nem csak Ivánra várni.Lesy írta:Mikorra várható pontos időpont a classicoról? Azért jó lenne mindenkit időben értesíteni....
Most lett megerősítve!Lesy írta:Mikorra várható pontos időpont a classicoról? Azért jó lenne mindenkit időben értesíteni....
Rivaldo11 írta:Tulajdonképpen ha ki is kapnánk madridban-amit nem hiszek-akkor is marad 1 pont előnyünk. Azt pedig nem gondolnám, hogy az ezt követő fordulókban mi több pontot hullajtanánk, mint a Valenciában, és az El madrigalban is megforduló Real.
Meg fogjuk nyerni a ligát.
Most veszem észre mekkora hülye vagyok. Nem Depor, hanem Osasuna, de a lényegen nem változtat, idegenbe nyomjuk.(gondolok itt a Valenciára, Villarealra, Deporra vagy a Mallorcára)
Ebben igazad van!Tökmindegy mi lesz az eredmény a Barca a bajnok,a realnak nehéz a sorsolása de a Barcának ha jól tudom csak a vilareal lesz a legnehezebb elenfél.De persze a labda mindig gömbölyű!R. Carlos írta:Én Madrid szurkolóként reálisan gondolkodok, ez az el clasícó vagy döntetlen lesz vagy 1 gólos győzelem valamelyik csapatnak, de semmiképpen sem kitömés. Amúgy bízok a saját csapatomban, tehát győzelmet várok, de szerintem a bajnokságot még így se tudjuk majd megnyerni. A lehető legnehezebb a sorsolásunk (gondolok itt a Valenciára, Villarealra, Deporra vagy a Mallorcára) a Clasícó után szerintem pontokat fogunk hullajtani valahol, mert nagyon sokszor játszunk majd idegenbe.sleepy.69 írta:Pacsi,
Én sem igazán értem a Madridot, hogy már zsebben érzik a bajnoki címet, de itt sem értek pár embert. Méghozzá azokat akik azt mondják, hogy majd jól kimegyünk a Bernabeuba és kitömjük a Madridot... Emberek, nincs még lejátszva sem a Classico sem a bajnokság.
Értem én, hogy bízzunk a csapatban (én is ezt teszem) de akkor ne oltogassuk már a Madridistákat, hogy ők is bíznak az övéikben...
Különben is, minél jobban bíznak a bajnoki címben, annál nagyobbat fognak koppanni HA mégsem úgy lesz....
Csupán ennyit akartam, béke....
Én Madrid szurkolóként reálisan gondolkodok, ez az el clasícó vagy döntetlen lesz vagy 1 gólos győzelem valamelyik csapatnak, de semmiképpen sem kitömés. Amúgy bízok a saját csapatomban, tehát győzelmet várok, de szerintem a bajnokságot még így se tudjuk majd megnyerni. A lehető legnehezebb a sorsolásunk (gondolok itt a Valenciára, Villarealra, Deporra vagy a Mallorcára) a Clasícó után szerintem pontokat fogunk hullajtani valahol, mert nagyon sokszor játszunk majd idegenbe.sleepy.69 írta:Pacsi,
Én sem igazán értem a Madridot, hogy már zsebben érzik a bajnoki címet, de itt sem értek pár embert. Méghozzá azokat akik azt mondják, hogy majd jól kimegyünk a Bernabeuba és kitömjük a Madridot... Emberek, nincs még lejátszva sem a Classico sem a bajnokság.
Értem én, hogy bízzunk a csapatban (én is ezt teszem) de akkor ne oltogassuk már a Madridistákat, hogy ők is bíznak az övéikben...
Különben is, minél jobban bíznak a bajnoki címben, annál nagyobbat fognak koppanni HA mégsem úgy lesz....
Csupán ennyit akartam, béke....
Gudyval még nincs is gond mert megszokta-elfogadta az uj posztját, de Hlebet azt hidtem h Deco potlására vettük, én kicsit csalodott vagyok miatta, mert ebben a srácban több van, de ezt nem a szélen fogja tudni megmutatni...Cali írta:Lehet, hogy ők ketten is többet tudnának rakni a játékhoz, ha azon a poszton játszhatnának, amelyiken az előző csapatukban.gajeraro írta:Azért szerintem Hlebnél többet rakna a játékhoz meg Gudinál is!
Gudjohnsen - csatár (ez tudom, lehetetlen lenne Eto'o mellett)
Hleb - középpályás (itt ugyanaz a helyzet Iniesta és Xavi miatt)
Lehet, hogy ők ketten is többet tudnának rakni a játékhoz, ha azon a poszton játszhatnának, amelyiken az előző csapatukban.gajeraro írta:Azért szerintem Hlebnél többet rakna a játékhoz meg Gudinál is!