Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így "pár" embernek 1el több lesz, szintén "párnak" meg kettővel kevesebb, melyik a jobbpety27 írta:gekkodan írta:http://www.tv2.hu/Cikkek/2009-04-29-tv2 ... aja_osztol
Ezazzzz!!!
alig hiszem el!!ezt vártam már mióta!!!hogy egy normális mindenki által elérhető csatornára tegyék a BL-t.. nem TV6.....
Max. 3 sor szöveg legyen az aláírásodban!
S.
A Tv2 heti egy meccset ad majd három éven keresztül
Nagyszerű.a többi mérkőzés a DigiTv még nem is létező, új sportadójára kerül. A UPC és a T-Home előfizetői várhatóan lemaradnak majd egy-két izgalmasabb mérkőzésről.
gekkodan írta:http://www.tv2.hu/Cikkek/2009-04-29-tv2 ... aja_osztol
Eddig se volt rá garancia, hogy a mi meccseinket adják egyáltalán.Saviola írta:Jó,az egy másik nézőpont.De nem tudom,hogy fog állni a szád,ha mi nem a legjobb párosításokba leszünk,s látni fogsz 4 meccset egy idényben.
Na ennek nagyon örülnék. A tököm tele van a TV6-al. Állandóan neten kell nézni sz@r minőségben.gekkodan írta:http://www.tv2.hu/Cikkek/2009-04-29-tv2 ... aja_osztol
A több százezer embernek aki az eddigi rendszerben még ennyit se látott, valószínű más a véleménye.Saviola írta:Csak ott?Ez azt jelenti,hogy látunk majd 1 meccset kedden és 1 meccset szerdán?Az elég szomorú.
A te hozzászólásod pédául azért törlődött,mert egy olyat idéztél ami szintén törlődött.Azt írsz amit akarsz (akár Messivel,akár a mai ebéddel kapcsolatban) ha a megfelelő topicba,és megfelelő stílusban írod.Stoichkov írta:wow ha itt minden ki van moderálva akkor mire is jó ez a fórum, hogy elmondjuk 3453-szor, hogy milyen jó messi, mindenki bólogat és elmegy aludni?
hat igen......az első meccsen lőtt 1 golt az első percbe utánna pedig semmi. a Hamburg végig irányitott, a City pedig örülhetett, h csak 2-vel kapott kiLG írta:Az első meccset nem láttam, de a visszavágón jobb volt a City, nyugodtan lehetett volna 2 gólos győzelem, főleg ha Elano kapufájira gondolakkanty írta: A City teljesen "megérdemelte", h kiesett a Hamburg sokkal többet tett a továbbjutasért.
Mivel ez egy nemzetközibb topic ide fejtem ki. Nem kellett sokat visszaolvasnom Tamás, hogy megtaláljam ezt a hozzászólásodat.Varga Tamás írta:
Írom ezt, mint MU-drukker.
Az első meccset nem láttam, de a visszavágón jobb volt a City, nyugodtan lehetett volna 2 gólos győzelem, főleg ha Elano kapufájira gondolakkanty írta: A City teljesen "megérdemelte", h kiesett a Hamburg sokkal többet tett a továbbjutasért.
Azért ez túlzás, sztem az esetek 90%-ban korrektek a modik, és ezt egy olyan ember mondja, aki elküldte őket melegebb éghajlatra ősszel,mert volt egy nagyobb vitánk, de ez más tészta, a fórumot tényleg szinte mindig jól moderálják. Néha nálam is kiüti a biztosítékot , hogy pár ember milyen alacsony színvonalon képes írni. Nem a fórum híre miatt, hanem legalább maga miatt olvassa át többször és gondolkodjon, mert csak őt minősíti.Stoichkov írta:wow ha itt minden ki van moderálva akkor mire is jó ez a fórum, hogy elmondjuk 3453-szor, hogy milyen jó messi, mindenki bólogat és elmegy aludni?