Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
The Undertaker
Barça C

2009.04.29. 11:59:29

kicsit pesszimista a hozzáállás :? Én nagyon bízok a csapatban,főleg a triplázásban,de legalább a duplázásban
coolboy9
Barça C

2009.04.29. 11:51:45

Xavinho írta:Ennyi volt a BL - sajnos azt kell mondjam, hogy idegenben ezt a chelsea-t nem fogjuk tudni megszorítani. Erősek vagyunk,de az angolok sajnos még erősebbek, fizikálisan jobban állnak és a bajnokságuk elúszott, a 3. hely biztos ,így megtehetik,hogy tartalékolnak,amíg mi nem.Ráadásképpen pedig sokkal jobb a védelmük is,amit a mai meccs is igazol.Még a statisztikák is ellenünk szólnak: mióta visszakerültünk ( 2003-2004 után) a BL-be mindig angol csapat állított meg( 2004-2005-Chelsea, 2006-2007-Liverpool,2007-2008-MU), egyedül 2005-2206-ban nem,akkor nyertünk is ( 2 angol csapat testén keresztül).Mostmár marad a bajnokság,ahol le kell győznünk a real-t,utána pedig megnyerni a spanyol kupát. A BL-ben meg sajnos úgy érzem,hogy megint MU-Chelsea döntő lesz...
Ha már moderálták, akkor leírom mégegyszer: Ezek szerint ezt senki nem írta?
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.29. 11:26:15

coolboy9 írta:a Nem tudom hogy lehet olyat irni, hogy a bajnokság még meglehet, a BL már úgyis elment, mert az angolok fizikálisan nagyon erősek?
Szerintem itt senki nem írt ilyet. Szinte minden hozzászóló azt írja, hogy a Chelsea nem csinált semmit, a focit mi játszottuk, és hogy van esélyünk a visszavágón. (0-0-nál hogy ne lenne?)
coolboy9
Barça C

2009.04.29. 11:23:50

azt azért még hozzátenném, hogy nagyon sok itt az olyan ember aki talán nem is szorít a Barcáért, csak úgy van. Nem tudom hogy lehet olyat irni, hogy a bajnokság még meglehet, a BL már úgyis elment, mert az angolok fizikálisan nagyon erősek? Kik az erősek? Azok akik mindegy merre állnak elrúgják az összes labdát? vagy akik 9 en védekeznek és csak max 2 en támadnak, ráadásul ezt 90 percig? Mit lehet ebből leszűrni? Semmit. Nehogy már valaki is fel merje adni, akkor inkább menjen el innen és ne irogasson. Egyébként Londonban nem ezt fogja csinálni a cselzi ezt gondolom mindenki tudja. ha egy picit kinyílik, máris más a leányzó fekvése. Szóval szerintem most kezdődik a tánc és ha most nyerünk vagy x lesz a madrid ellen a meccs, akkor lesz annyi plusz energia, hogy továbbjussunk a cselzin.
Forza Barca
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.04.29. 11:14:00

Ilúvatar írta:
Rikinho20 írta:mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz? :D
ha láttad a meccset észreveszed, hogy végig a barca támadott, és inkább a chelsea antifocija volt a szánalmas... :wink:

Nem a csapatunkra értette az egészet, hanem az egész Spanyol bajnokságra. ééééérted? :)
"Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság?..." én meg erre a mondatra értettem... ÉRTEEEEEEED? :lol:

peace
coolboy9
Barça C

2009.04.29. 11:09:07

A legszomorúbb az egészben hogy a retkes cselzi ezzel egyfajta útmutatást adott a többi csapatnak, ha nem akarják hogy kikapjanak, így kell pályára lépniük. Szándékosan nem írom, hogy így kell focizniuk, mert ez nem volt foci. Sajnálom, hogy ennek a gusztustalan, undorító dolognak amit a cselzi és azok a játékosok, akik milliókat keresnek meg merték ezt cselekedni, ehhez a nevüket merik adni. Talán Lampardot sajnálom, mert őt egy igaz játékosnak hiszem, neki azt hiszem a tegnapi este szabályosan fájt.... Viszont abban biztos vagyok, hogy drogba ÉLVEZTE!
Mosquito

2009.04.29. 10:47:04

Colos írta:Ti milyen belső védő párost tudtok elképzelni a visszavágón?
Dani_Pique_Abidal_Keita
______Yaya____________

:D

azért megnézném :lol:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.29. 10:43:57

hát igen, szánalamas ez a fajta játék,mint a valencia vagy chelsea játszik a Barca ellen, de ez a célravezető. Nem jó nézni sem mert nem játszani mennek ki,hanem tördelni a másik játékát. ezt nem nevezem focinak. Teszem hozzá hogy a madrid is ősszel annyira be volt tojva a barcától,hogy a Semmisítsük meg Messit taktikával játszottak,csak ugye nekik nem annyira megy.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.29. 10:43:16

Ti milyen belső védő párost tudtok elképzelni a visszavágón? Márquez ugye kidőlt, Puyol eltiltva, szóval vagy Cáceres játszik, vagy Abidal behúzódik középre és Sylvinho szaladgál a baloldalon. Ha jól tudom, a francia válogatottban azt szokott játszani, és korábban is szerepelt már azon a poszton.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.29. 10:43:09

Amit a Chelsea játszott, hibátlan volt. Persze ha az ő szemszögükből nézzük. Tudható volt, hogy így jönnek ki. Bár a 0-0 is nekünk kedvez, legalábbis nem ront a helyzetünkön, még így is nagyon nehéz meccs lesz.

Remélem otthon kitámadnak az angolok és akkor beverünk néhányat.
Egyébként néha tényleg többet toltak a labdán a mieink, mint kellett volna, de így alakult, most már nem ez számít. A visszavágón nyerni kell.
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.29. 10:41:08

csupánb arról van szó,hogy az angol foci sokkal keményebb,mint a spanyol.a spanyolok játszanak a pályán, az angolok meg inkább "rögbiznek" a focipályán. Számoljátok össze hányszor feküdtek a játékosaink 1-1 ütközés után.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Deus
Boixos Nois

2009.04.29. 10:33:22

Rikinho20 írta:mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz? :D
ha láttad a meccset észreveszed, hogy végig a barca támadott, és inkább a chelsea antifocija volt a szánalmas... :wink:

Nem a csapatunkra értette az egészet, hanem az egész Spanyol bajnokságra. ééééérted? :)
KépKép
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.04.29. 10:28:37

herlius írta:A csapat első meccse a szezonban, amikor nem lőtt gólt a Camp Nou-ban:( Nem tudom hova tegyem ezt az eredményt. Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság? Ennek ellenére a továbbjutás még mindig meg lehet. Ha pozitívan nézzük a dolgot, úgy is fel lehet fogni, hogy most kezdődik az elődöntő és idegenben "kezdünk", ahol egy pozitív eredményt (mondjuk 1-1:)) kell elérni. Csak éppen már visszavágó nem lesz. Remélem kicsit jobb bírót kapunk, aki meg mer húzni 1-2 lapot. Ha fejben bírják a fiúk, nem lesz gond. Végülis 3 éve is 0-0-át játszottunk itthon az elődöntőben (igaz akkor volt már 1 gólos fórunk az első meccsről), de továbbra is játszhatjuk a saját játékunkat, mert nem vagyunk eredménykényszerben. Ezen kívül bízhatunk Hiddink "elődöntő-fóbiájában" ill. a Chelsea nyíltabb hazai játékában. Ha a Pool képes volt 4 gólt lőni nekik, mi is fogunk 1-2-t:)
mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz? :D
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.29. 10:26:14

Krojf írta:Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
A Chelsea 11 emberrel védekezett, 21 játékos volt a Chelsea
térfelén!
Szerinted ilyen körülmények között tudja játszani a Barca a tőle
megszokott pengés játékát?
Olykor 8 Chelsea-játékos volt a saját tizenhatosán belül!
Próbálkozz már bepasszolni közéjük amúgy Iniestásan,
Xavisan!
A Barca játszotta volna a magáét, de terület nélkül ez nem megy!
A Valencia is így lehetetlenített el minket a múlt szombaton!
K.
A Valencia már a középpályán megfogta a csapatot. Szerintem itt megvoltak a lehetőségek, csak a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Ráadásul mindig 1-2 csellel több volt a kelleténél. A pontrúgásokat pedig góllal kellene befejezni. Ha a 20 m környékéről jár szabadrúgás, akkor abból illik minimum 3-ból 1-et belőni. Na mindegy, iylen meccsek is vannak. Csak nem örülnék, ha megint ugyanúgy esnénk ki, mint a United ellen.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.29. 10:13:54

A csapat első meccse a szezonban, amikor nem lőtt gólt a Camp Nou-ban:( Nem tudom hova tegyem ezt az eredményt. Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság? Ennek ellenére a továbbjutás még mindig meg lehet. Ha pozitívan nézzük a dolgot, úgy is fel lehet fogni, hogy most kezdődik az elődöntő és idegenben "kezdünk", ahol egy pozitív eredményt (mondjuk 1-1:)) kell elérni. Csak éppen már visszavágó nem lesz. Remélem kicsit jobb bírót kapunk, aki meg mer húzni 1-2 lapot. Ha fejben bírják a fiúk, nem lesz gond. Végülis 3 éve is 0-0-át játszottunk itthon az elődöntőben (igaz akkor volt már 1 gólos fórunk az első meccsről), de továbbra is játszhatjuk a saját játékunkat, mert nem vagyunk eredménykényszerben. Ezen kívül bízhatunk Hiddink "elődöntő-fóbiájában" ill. a Chelsea nyíltabb hazai játékában. Ha a Pool képes volt 4 gólt lőni nekik, mi is fogunk 1-2-t:)
baas11
Entrenador del Barça

2009.04.29. 09:58:45

Basszus,a Hleb jóslatom (kívánságom) majdnem bejött... :( :?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.29. 09:55:12

Krojf írta:Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
térfelén!
Xavisan!
K.
Igen sajnos ez így van, az meg nem igaz, hogy mi szorítottuk be őket ennyire, hisz azért egy Chelsea-nek ezzel a kerettel többet kellene tudnia támadnia, ha akarnának de nem akartak. A betömörülésről annyit, hogy a meccs vége felé Messi vitte rá a védősorra középen a tizenhatos vonalánál és azt hiszem kicselezett egy embert, bejutott belülre és nem csalás nem ámítás 5!!! Chelsea játékos lépett be elé egyszerre ( biztos ti is láttátok), ez az egy jelenet magában hordozza a meccs esszenciáját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.04.29. 10:03:41-kor.
Mosquito

2009.04.29. 09:13:03

Nem tudom sokan miről beszélnek. Pont most nézem a meccset és az első félidőben 4-5 olyan tiszta kapuralövésünk volt tizenhatoson kívülről, hogy ha legalább 1 úgy van eltalálva ahogy kell(lásd cr, lampard, gerard stb távoli góljai) akkor feltolhatták volna a hátsófelükbe a nagy angol taktikát Hiddinkék.
Lehet a védekezés és kapott gól nélkül lehozni a meccset volt a tervük, de egyáltalán nem rajtuk múlott, hogy megúszták ezt a meccset. Azt sem hiszem, hogy ne akartak volna egymás után legalaább háromszor egymásnak passzolni, mert érdekes módon ez sem sikerült nekik.
Jó pontrugással, megfelelő távoli lövésekkel sima liba lett volna a meccs.
The Undertaker
Barça C

2009.04.29. 08:37:01

Hát nézve a meccset az első félidőben rögtön felvetődött bennem egy megállapítás:mindig tovább tolták,húzták,cselezték a labdát pedig ott volt a hely a lövésre,amikor pedig tovább lehetett volna ütni a labdát ellőtték.Eto'o ziccere amikor elvitte Terry mellett simán bepasszolhatta volna a középen tök üresen álló Henrynak.Amúgy meg véleményem szerint a Chelsea ezt akarta játszani,ölni akarta a Barca játékát már a kezdő sípszótól fogva.A 0-0 nem rossz eredmény annyira így egy döntetlen is elég lesz idegenben.Az El Classicon sok múlhat,de természetesen lealázzuk a szerencsétlen Madridot,mert ellenünk nem elég a szerencse
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.29. 00:45:11

Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
térfelén!
Xavisan!
K.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.29. 00:27:35

Szerintem a 0-0 nem jó eredmény, de még innen tovább lehet jutni. Szerintem az volt a döntő, hogy Messi gyengén teljesített, emellett pedig a helyzeteink kimaradtak (ami nem megengedhető ezen a szinten). Másrészt pedig nem igazán "harapott" a csapat, a meccs előtt pedig idegesített, hogy mindenki a clasicóval volt elfoglalva. A Chelseanek mindegy, hol játszik, szerintem otthon sem lesznek jobbak, de rosszabbak sem természetesen. Amikor 2006-ban továbbléptünk, akkor nyertünk a Stamford Bridge-en, erre most is van esély.
Ronee86
Barça C

2009.04.29. 00:06:19

Üdvözlet mindenkinek. Én semleges szemmel néztem a meccset, és nem értem hogy miért kell lehúzni, a Chelsea-t. A Barcelona is csak egy csapat, igaz egy világszínvonalú, de ma az ellenfél is az volt. Nem tudom, hogy mit kellett volna csinálnia. Nekik az volt a fontos hogy ne kapjanak gólt, és keményen harcoltak, nem azt mondom hogy szépen mert valóban megölték a játékot. Azt nem várhatja senki hogy mindenki a Barcelona kedve szerint fog játszani és hagyni fogja hogy 4-5 gólt kapjon.Ráadásul angol csapat volt az ellenfél, mindenki tudja milyen szívósak és kemények.
Sok embernek igaza van hogy nem volt látványos a meccs, de a Chelsea nem is akart látványos focit játszani. Szerintem mindenki tudta hogy az ellenfél nem fogja felvenni a "nyalipózt" és fekszik le a Barcelonának mint a Bayern. A Chelsea nagyívben lefosta hogy most ott van a Messi, meg a többiek és ennek meglett az eredménye. A Barceloan ettől függetlenül még simán nyerhet idegenben, mert van olyan jó csapat.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.04.29. 00:02:54

Ennyi volt a BL - sajnos azt kell mondjam, hogy idegenben ezt a chelsea-t nem fogjuk tudni megszorítani. Erősek vagyunk,de az angolok sajnos még erősebbek, fizikálisan jobban állnak és a bajnokságuk elúszott, a 3. hely biztos ,így megtehetik,hogy tartalékolnak,amíg mi nem.Ráadásképpen pedig sokkal jobb a védelmük is,amit a mai meccs is igazol.Még a statisztikák is ellenünk szólnak: mióta visszakerültünk ( 2003-2004 után) a BL-be mindig angol csapat állított meg( 2004-2005-Chelsea, 2006-2007-Liverpool,2007-2008-MU), egyedül 2005-2206-ban nem,akkor nyertünk is ( 2 angol csapat testén keresztül).Mostmár marad a bajnokság,ahol le kell győznünk a real-t,utána pedig megnyerni a spanyol kupát. A BL-ben meg sajnos úgy érzem,hogy megint MU-Chelsea döntő lesz...
gyiko
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:50:09

Bízzunk már egy kicsit a csapatban és egyesek akár le is mondhatnak, ha nem is a "kormányról", de a nicknevükről nyugodtan - persze jósolgatni lehet, negatívan hozzáállni lehet, csak erről mindig a finom csoki, meg a rossz csoki jut eszembe - melyiket esszük meg először?? Ráadásul boixosnois néven már volt itt felhasználó, bár én ritkán szólok hozzá, de ha jól gondolom a két ember nem ugyanaz! Barceloooooooooooooooooooooooooooooooona
Barcelooooooooooooooooooooooooona
csabimo
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:36:54

ozsimiki írta:
aynas írta:hány szögeletet kell elvégeznünk, hogy abból gólt tudjunk szerezni :?:
hány szabadrúgást kell elvégeznünk, hogy abból gólt tudjunk szerezni :?:
hány helyzet kell, hogy abból gólt tudjunk szerezni :?:
ha kiesünk csak magunkat okolhatjuk
Pedig a szögletek még az ősszel mentek nagyon, meg a rögzített szituk, sokan írtuk,írták is,h vééégre, Pep odafigyel erre is (igaz is volt ez), nem mint Frank, akinél ugye a vége felé egyáltalán nem volt semmi veszély szögleteknél.

most volt finesz meg minden,de mostanában valóban kezd sablonos lenni a szögletek sokasága...szabadrúgás sajnos meg azért mert danit nem lehet onnan ezek szerint elüldözni :roll:

remélem ilyen téren nagyon hamarosan beújjít vmit Pep,és a csapat,mert a rögzített szituk hihetetlen fontosak tudnak lenni egy ilyen felfogásban játszó csapat ellen.
Félmagas 5ös sarkára érkezö szögletek, és ha rájönnek h nem megy akkor kisszöglet, alves reménytelelen szabadrugásai...vagy fölé vagy sorfal.
Soha nem voltunk jok rögzitet szitukbol ,de nem értem h miért? Ha valami nem megy akkor gyakorolni kéne...
Válasz küldése