2009.04.28. 23:47:12
Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.
Én azt gondolom, hogy Henry-t is figyelembe véve, túl kellene tenni magunkat azon, hogy merre szaladgált Arsenal mezben a pályán.
Ez más környezet, itt, ebben a Barca-ban, a keretet figyelembe véve, s azt, hogy Guardiola mikor, s milyen helyen adott neki lehetőséget, abból összességében egyértelműen és végérvényesen az tükröződik, hogy Hleb számára ebben a csapatban a tartalék szélső munkáját kellene maradéktalanul elvégezni. Ezt nem teszi, a középpályán nincs helye, s mivel többet érdemel, s többet is tud, ezért kellene belátni, hogy jobb neki, és a klubnak is, ha elmegy. Ez az én véleményem.
Azt pedig még mindig nem sikerült összeszedni a mndandómból, hogy én már régebben is kifejtettem a véleményem erről, magáról Aliaksandr-ről, s ezt a mai teljesítménye is felerősítette.
Én nem 4 percből ítéltem el, s én mindig is figyelembe vettem őt magát, nem hiába mondtam mindig, hogy az ő érdeke is a váltás lenne, látva, hogy nem érzi jól magát. Ezért is mondtam, hogy nem ártana utánanézni néhány dolognak, mielőtt engem -akire szerintem lehet azt mondani, hogy szubjektív ember, de próbálom az elfogultságot is kerülni- azzal találtok meg, hogy 4, vagy x percből von le messzemenő konklúziót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2009.04.28. 23:56:10-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton