Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah csak hogy utána volt a nagyobb védése,amikor másodszor elütötte Drogba elől, ugye Drogba megpróbálta átemelni...TZS írta:
Akkor én jövök is!![]()
Jól jött ki a kapuból, és telibelőtték!![]()
![]()
De nagyon kellett, bravóóó Vitya!!
DE!!!Viki írta:Mi történt nem látom a V.V.-t fikázokat.Ilyenkor nem tudtok mit irni mi? Klassz volt.
Ez itt a lényeg! Majd ha lehozza sallagmentesen a meccset!Varatrix írta: Könyörgöm, örüljünk a védésének, de nem kell mindjárt az egekig magasztalni.
Én azok közt vagyok akik úgy gondolják, hogy nem kell eladni.faithnomore írta:ezek után persze nem jönnek szidni Victort de pl a Valencia ellen már simán itt lihegtek sokan hogy látjuk, mennyire nem barca szintű?
Akkor én jövök is!faithnomore írta:csodálkozok hogy nem jönnek sokan azzal hogy középre ment a labda meg nem is volt nehéz védeni
ezek után persze nem jönnek szidni Victort de pl a Valencia ellen már simán itt lihegtek sokan hogy látjuk, mennyire nem barca szintű?
ma nagyon jó formában van és remélem nem kapunk egy gólt se
Forca Barca!!!
Egyetértek. Hatalmasat fogott, korrigálta Marquez hibáját.faithnomore írta:csodálkozok hogy nem jönnek sokan azzal hogy középre ment a labda meg nem is volt nehéz védeni
ezek után persze nem jönnek szidni Victort de pl a Valencia ellen már simán itt lihegtek sokan hogy látjuk, mennyire nem barca szintű?
ma nagyon jó formában van és remélem nem kapunk egy gólt se
Forca Barca!!!
Az a helyzet h ilyet inkább nem szeretnék látni...Varga Tamás írta: Ilyet szeretnénk látni!
Az eddigi teljesítménye ma este perfekt!
Ezt most bizonyította is.ozsimiki írta:1 az 1 ellen az egyik legjobb kapus,
Én azóta, amióta elbuktuk a bajnokságot két éve a Realnak figyelem VV alakításait. Akkor volt egy meccs amikor Viktorunk az utolsó 15 percben 3 beadásból 3-at kúrt el, nem kicsit nagyon, akkor amikor még volt az előnyből... Azóta figyelem ilyen szemmel is a meccseket, és sajnos azóta nem volt olyan meccs, amin ne hibázott volna el kifutást... (és szinte nem volt olyan meccs amit nem láttamValdés1 írta:Szerintem se kellene Valdit fikázni,jól védett,nemtudom nektek mien kapus kellene aki megfelel.... akármit csinálhat Valdés itt a forumban csak fikázni tudjátok:( ez már szánalmas amit csinál a nagy része. Ebböl is látszik mekkora nagy Barca fanok vagytok hogy igy leszoltok kedvenc csapatotokbol egy (fontos) játékost.
Ha Valdi véd még akkoris csak a rosszat tudjátok róla irni... Nem csak Mesit,Henryt,Eto't kéne isteníteni, (hiába most az a divat az ilyen kis divatszurkoloknál) de nemszabad elfelejteni hogy a Barcába 24 ember küzd minden nap keményen a kupákért,értünk szurkólokért nem csak az az 1-2 ember van....
És ha felmerűl benned miért irok ilyeneket nézd meg a nevem és rájössz : )
Azért mert volt (ismét) bakija Valdes-nek, leírják itt az emberek a véleményüket, és erre te "divatszurkolóknak" minősíted őket, ez sokkal inkább szánalmas....Valdés1 írta:Szerintem se kellene Valdit fikázni,jól védett,nemtudom nektek mien kapus kellene aki megfelel.... akármit csinálhat Valdés itt a forumban csak fikázni tudjátok:( ez már szánalmas amit csinál a nagy része. Ebböl is látszik mekkora nagy Barca fanok vagytok hogy igy leszoltok kedvenc csapatotokbol egy (fontos) játékost.
Ha Valdi véd még akkoris csak a rosszat tudjátok róla irni... Nem csak Mesit,Henryt,Eto't kéne isteníteni, (hiába most az a divat az ilyen kis divatszurkoloknál) de nemszabad elfelejteni hogy a Barcába 24 ember küzd minden nap keményen a kupákért,értünk szurkólokért nem csak az az 1-2 ember van....
És ha felmerűl benned miért irok ilyeneket nézd meg a nevem és rájössz : )