Valdés1 írta:Szerintem se kellene Valdit fikázni,jól védett,nemtudom nektek mien kapus kellene aki megfelel.... akármit csinálhat Valdés itt a forumban csak fikázni tudjátok:( ez már szánalmas amit csinál a nagy része. Ebböl is látszik mekkora nagy Barca fanok vagytok hogy igy leszoltok kedvenc csapatotokbol egy (fontos) játékost.
Ha Valdi véd még akkoris csak a rosszat tudjátok róla irni... Nem csak Mesit,Henryt,Eto't kéne isteníteni, (hiába most az a divat az ilyen kis divatszurkoloknál) de nemszabad elfelejteni hogy a Barcába 24 ember küzd minden nap keményen a kupákért,értünk szurkólokért nem csak az az 1-2 ember van....
És ha felmerűl benned miért irok ilyeneket nézd meg a nevem és rájössz : )
Én azóta, amióta elbuktuk a bajnokságot két éve a Realnak figyelem VV alakításait. Akkor volt egy meccs amikor Viktorunk az utolsó 15 percben 3 beadásból 3-at kúrt el, nem kicsit nagyon, akkor amikor még volt az előnyből... Azóta figyelem ilyen szemmel is a meccseket, és sajnos azóta nem volt olyan meccs, amin ne hibázott volna el kifutást... (és szinte nem volt olyan meccs amit nem láttam

) Ugyan nem kaptunk mindegyikből gólt, de hibázott, vagy nem ment és védő javított. Láttam valahol egy statisztikát, hogy rögzített helyzetek után a beadásokat a kapus az alapvonaltól milyen távolságig szerzi meg 95% -ban. Volt olyan kapus akinek a 11 pontig zöld volt, VV-nek valahol az 5-ösön belül!
Attól, hogy ezt leírom most divat szurkoló vagyok?
Ha megkérdezed még azt is leírom, hogy Viktorunkat még önteltnek és beképzeltnek is tartom, és sajnos szerintem nem is gyakorolja a kifutásokat, mert még egy öregfiúk tartalék kapus is többet fejlődik két év alatt abban amiben a leggyengébbnek tartja magát