Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
torrestoni
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1690
Csatlakozott: 2007.12.14. 01:52:23
Tartózkodási hely: somewhere over the rainbow
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:11:08

boixosnois írta:Ha szünetben 0-2, akkor egy szót se szólhatunk.
Szerintem nincs értelme az ilyen reakciókra, ahogy arra sincs valóban, hogy gálázhattunk volna. Nem, nem mentek be a helyzetek. De mégis boixos..., mégis magyarázd már el, hogy hogy a fenébe lehet egy gólhelyzetből két gól rúgni?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2009.04.28. 23:10:59

Azoknak akik ennyire szidják a csapatot:
A Cselzi állandóan legalább 8 emberrel védekezett. A 2 csapat szinte ugyanolyan játékerőt képvisel. Akkor hogy a fenébe rúgjunk gólt? A Csezli baromi erős csapat, amikor 8 emberük védekezik, akkor max az egyikük figyelmetlensége hozhat gólt, márpedig nem hibáztak. A másik gond az h mi se támadhattunk ki mindenkivel, mert az öngyilkosság. Majd meglátjuk idegenben.
Itt megtehette a cselzi h védekezik, mert még ha nyertünk volna 1-0-ra, akkor sincs nagy baj, ellenben Londonban h rúgun egy gólt úgy h előtte nem kaptunk egyet, akkor gyakorlatilag továbbjutottunk. A visszavágón sokkal többet kell majd a cselzi támadjon. Továbbjutunk és kész!
A Fifa egy szégyen
Avatar
miihii
KHAL
Hozzászólások: 8429
Csatlakozott: 2008.04.23. 01:11:00
Tartózkodási hely: Zeg-Zeg-Zeg ZALAEGERSZEG

2009.04.28. 23:10:19

Természetesen sokkal nyugodtabb lennék,ha sikerül betalálnunk a mai meccsen.Erre,ha nem is sok (kevesebb,mint amennyire számítottam) lehetőségünk volt,de élni kellett volna vele.Itt már borzasztóan fontos a pontosság.Nem lehet elszórakozni a helyzeteket,mert visszaüthet.
A lényeg,h a cselszkij sem talált be,bár nem is tettek érte szinte semmit.Érthető célfutballt toltak,sajna sikerrel.
Sebaj,a visszavágón ők is jobban megnyílnak,így sztem bőven több helyzetünk lesz,amiből tuti betalálunk.
Nincs még eldöntve a továbbjutás!
ÉN MÉG HISZEK A CSAPATOMBAN,ÉS ABBAN,H ANGLIÁBAN IS KI TUDJUK HARCOLNI A TOVÁBBJUTÁST!
Roppant módon felbőszít már ez a gyászmenet,ami a félidő óta csak duzzad.Vannak,akik már cirka 1 órája eltemették a BARCA-t,mások még csak most kapcsolódtak be. :x A szurkoló szurkoljon,bár feladni kényelmesebb!Inkább nem írok jelzőket erre a jelenségre,nem kívánok megbántani senkit.:-# De akkor is irritál már engem. ](*,) Ha kikaptunk volna 2:0ra,akkor még majdnem meg is érteném.De ezt a meccset látva NEM!
Ti tényleg ennyire nem bíztok a srácokban?Pff...ÉN igen,fentebb megfogalmaztam,h leginkább miért.Ha a cselszkij tovább akar menni,támadnia is kell végre,akkor pedig lesz rés a pajzson...

Nah,abbafejezem,mert csak felnyomom az agyam.Mindenki úgy szurkol,ahogy akar/érzi...

VISCA EL BARCA!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Avatar
boixosnois
Jugador del Barça
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2004.10.13. 17:41:20
Tartózkodási hely: Nagykanizsa/Budapest

2009.04.28. 23:09:23

Ember te mi a qkit néztél?!?!?! ki hagyott ki két 1000%os ziccert az első félidő végén!?!?!nem láttad vagy nem fogtad fel, ok, megsúgom, Drogba. Ha szünetben 0-2, akkor egy szót se szólhatunk. Köszönjük Valdesnek és Drogbának.
Milyen anyagot szívtál, hogy így láttad meccset?!?! Mert akkor ide is küldhetnél belőle..
csabooo írta:Elképesztő mit mutatott a Chelsea... :evil:
A meccs folyamán összesen egy gólhelyzetük volt,az is szerencsés...Simán nyerhettünk volna legalább 4:1-re,főleg úgy hogy a meccs hajrájában Bojan és Hleb is mit hagyott ki :(.Na nem baj,ilyen játék kell idegenben is és akkor talán meg lehet a továbbjutás.Otthon a Chelsea tuti nem így fog játszani,gólra fog menni,azt kell valahogy kivédekezzük,és egy olyan játékkal mint ma,leszámítva a befejezéseket,mert a meccsből csak azok hiányoztak sajnos,de meg lehet verni a Londoni alakulatot.Remélem sikerülni is fog!Összességében jól játszottak a fiúk,harcoltak,keményen odaléptek és látszott is a meccsen.
Na jó éjt mindenkinek,gólokban gazdag álmot :) .
gekkodan
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3683
Csatlakozott: 2007.08.15. 19:37:48
Tartózkodási hely: Curahee

2009.04.28. 23:09:02

Abban bízom, hogy kihozzuk X-re a visszavágót. Egy 1-1-el simán elégedett lennék és legalább ti is nyugottabbak lennétek, mert a Chelsea a helyére kerülne :wink:

De a bajnokságra nagyon vigyázzunk!

OFF: gergő felvettelek msn-en!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.04.28. 23:10:05-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2009.04.28. 23:08:22

gekkodan írta:
lionelmessi19 írta:
Hiába játszák azt amit kell, ha egyszerűen undorító. Elképesztő a felfogásod... a pesszimizmusról nem is beszélve.
Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.

Nem vagyok megelégedve, cask mert a Malaga ellen vágunk 6 gólt, az Almeriat hazaküldjük. Egy BL-elődöntőben ilyen mutatókkal és ennyi lőtt góllal illett volna legalább 1 gólt rúgni ennek a támadósornak.

Kitörölhetjük a középpályával is, ha nem tudunk 1 helyzetet kidolgozni.

A Chelsea meg olyan, amilyen, ettől még a világ egyik, ha nem a legjobb csapata, BL-esélyes, tavalyi BL-döntős, a Barca ellen meg azt játszották, amit kellett. 100%-os sikerrel.

Nem kell nézni, ha nem tetszik, de el kell ismerni.
Tavaly azért közel sem ez volt a séma a MU ellen kábé mindenki nagy alázást várt tőlük még itthon is köztük én is. Az hogy 100%osan végrahajtották az meg nem igaz mert ahoz gólt kellet volna rugniuk de az nem sikerült. Ha mi szerezzük jövőhéten az első gólt megkockáztatom hogy ott vagyunk az döntőben. Tavaly Manchesterben egy erősebb csapat ellen is tudtunk irányítani végig. Most is sikerülnie kell csak szedje össze magát Messi,Eto'o,Henry. Velük volt a baj. Messi felvillanásait eléggé szakadozottnak érzem, Ronaldinho-ra emlékeztet 2005-2006-os év második felében. Remélem nem a kiégés elején van..... Én a visszavágőn is inkább a középpályában bízok meg hogy Henry vagy vki be tud találni.
Az mindenképpen látszódott ha egy hajszálnyival is támadóbbra vették a figurát akkor abban a pillanatban életveszélyesek voltunk. Csak 10emberes védekezéssel tudtak féken tartani.
Amugy a Barca a világ legjobb csapata de ha angliát nézzük akkor meg a MU ez teljesen világos. :D
OFF: Mikor toljuk le a FIFÁT? :lol:
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2009.04.28. 23:08:09

Az angol csapatok csak ezt játszák ellenünk: 40 méteren belül megszállják a területet 9 mezőnyjátékossal. Nincs hely semmire sem, főleg nincs esély felgyorsítani a játékot. Én egyébként kötve hiszem, hogy hazai pályán mást játszanának. Ugyanez lesz a játék képe nagyjából.
Rivaldo-A Legnagyobb.
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1435
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:08:06

Hát ez rém gyenge volt:( Sajnos ugyanaz a szenvedés ment 90 percig, mint tavaly a MU ellen. Egyszerűen képtelenek vagyunk hatékonyan játszani egy masszív védelem ellen. Ez már látszott számtalan meccsen a bajnokságban is, de ott általában az utolsó 10-15 percre elkészülnek az erejükkel az ellenfelek. Sajnos a Chelsea nem ez a kategória. Fizikálisan helyenként borzasztóan kevesek voltunk, a 16-os környékén egyszerűen elnyomták a labdás játékosainkat. A középpályán rengeteg embert lekötött a szervezés, a labda birtoklása, képtelenek voltunk kapu előtti létszámfölényt kialakítani. Cech pedig kivállóan együtt élt a játékkal, rengeteg jó kifutása, kivetődése volt. Sajnos nagyon egysíkú a játékunk, az idei első igazán komoly ellenfél ellen nagyon kijöttek a hibák. Rögzített pozícióból teljesen impotensek vagyunk és erre egyébként rá is érzett az ellenfél. A 16-osuk előtt nyugodtan rugdosódtak, mert tudták, hogy a kaput sem találjuk el. Ez nagyon kevés! Hol vannak a szabadrúgáskombinációk??? Hol vannak a PONTOS távoli lövések??? Nem hiszem el, hogy ezeket nem lehet megjátszani. Ráadásul nedves talajon!!! Néhány ember ma tudása alatt játszott, ami még nem is lenne baj, csak az az érzésem, hogy kezd állandósulni ez a forma. Alves és Eto'o, de helyenként Messi teljesítménye is ma nagyon csípte a szemem. Előbbinek az első félidőben nem volt egyetlen értékelhető labdája, a beadásai hosszú hetek óta pontatlanok, a mozgása lassabbnak és darabosabbnak tűnik mint korábban. Hiányoznak a váratlan megoldásai, cselei, az összjátékai Messivel. Eto'o pedig egy vicc már hetek óta. Nem tudom hol jár az agya, de totálisan dekoncentrált volt ma is, szinte minden helyzeténél rossz döntést hozott. Nincs mese, ennél gyorsabb, pontosabb, kreatívabb játék kell a visszavágón, de még a Real ellen is. A legnagyobb baj ugyanis nem ez a mai 0-0, hanem hogy lelkileg mennyire hat negatívan a csapatra. Mert afelől nincsenek kétségeim, hogy a Real maximálisan fel lesz tüzelve.
csabooo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 789
Csatlakozott: 2008.10.19. 18:20:56
Tartózkodási hely: Székelyföld

2009.04.28. 23:07:39

palmiki írta:mi ez a szomorú hozzáállás
jövőhéten a stamford bridge-en 3-0-ra nyerünk és ennyi
mi vagyunk a legjobbak és nemsokára ezt mindenki tudni fogja
Ma is sokszor olvastam a 2:0-t meg ez azt.Szeretném hogy 3:0 ra nyerjünk Londonban de oda be kell fejezni az akciókat is,mert ma is meg voltak,de amikor Eto'o egy az egy ellen nem tudja berúgni úgy hogy Alex túrja a földet akkor el kell kicsit gondolkozni.Simán belőhette volna akárhova,a lábaközött is elmehetett volna,jó persze ilyenkor könnyű dumálni nekem van 2 percem hogy leírjam,Eto'o nak csak 2 mp-volt hogy eldöntse hova rúgja,de akkor is emberek az ilyet beszokta ő rúgni...
Avatar
Bapszi
Jugador del Barça
Hozzászólások: 102
Csatlakozott: 2005.08.26. 21:53:16

2009.04.28. 23:06:43

gekkodan írta:
lionelmessi19 írta:
Hiába játszák azt amit kell, ha egyszerűen undorító. Elképesztő a felfogásod... a pesszimizmusról nem is beszélve.
Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.

Nem vagyok megelégedve, cask mert a Malaga ellen vágunk 6 gólt, az Almeriat hazaküldjük. Egy BL-elődöntőben ilyen mutatókkal és ennyi lőtt góllal illett volna legalább 1 gólt rúgni ennek a támadósornak.

Kitörölhetjük a középpályával is, ha nem tudunk 1 helyzetet kidolgozni.

A Chelsea meg olyan, amilyen, ettől még a világ egyik, ha nem a legjobb csapata, BL-esélyes, tavalyi BL-döntős, a Barca ellen meg azt játszották, amit kellett. 100%-os sikerrel.

Nem kell nézni, ha nem tetszik, de el kell ismerni.
A foci játék és akik így gondolkoznak,mint te...hát borzalom!Ezért süllyedt ide a foci!
Sok taktika sehol a sok gól és Te majd ugyanúgy kimész a meccsekre mert neked mindegy milyen a színvonal, majd azt mondod:így kell csinálni,ha nyerni akarsz!
Manapság a madridnál megy ez a gondolatmenet:szarni a játékra,csak nyerjünk...grat!
Azt hiszem azok az emberek lesznek a Barca rajongói akiknek a töke tele van ezzel a mentalitással... :?
Vito
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5426
Csatlakozott: 2005.02.07. 10:36:32
Tartózkodási hely: Szeged city

2009.04.28. 23:05:56

gekkodan írta:Hát már megszokhattuk, csak így tovább, haladunk az úton. Azoknak a fórumozóknak, akik jöttek a 2-0, 3-0-al, meg a sima győzelemmel, javasolnék egy kis gondolkodást, nem véletlen mondogattuk, hogy a Chelsea nem Real Malaga B, meg Villareal C, akiket eddig ugye sziporkázva vertünk...

Szánalom és kín volt megnézni ezt a meccset, olyan ideges vagyok, mint régen. A Valencia elleni vacakolás nem borított ki ennyire. Sokan mondták: lehet brillírozni a spanyol játékfoci-bajnokságban, majd megnézzük, ha egy angol csapat ellen kell játszani, mire vagyunk képesek... Hát kedves hölgyeim és uraim: NULLÁRA.
egy kicsit ellentmondásosnak érzem a hsz-ed. nehéz, rakkolós, meccsre számítottál egy kiváló erőkből álló csapat ellen, most pedig sárga földig hordod a csapatot. jelen pillanatban a cselszi a 2. legjobb csapat európában, ráadásul az elődöntő első meccsén kevés párharc szokott eldőlni..
gondolom nem kell mondani, hogy nem értek egyet veled.
én pontosan egy ilyen meccsre számítottam.. -a 'hatalmas nagy stratéga' hiddink felzavart a pályára 10védőt, azzal az utasítással, hogy tördeljék szét a játékot és 2 percnél tovább ne legyen játékban a labda. ennyi történt. hozható lett volna a meccs, de ilyen gyenge tridentét még nem láttam idén. messi minus végtelen volt, yaya, alves, xavi, pique és ini viszont úgy játszott, ahogy kell.
londonban támadniuk kell és akkor kidomborodhat a két csapat közti különbség.
győzni fogunk idegenben, mert jobb csapat a Barca!
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2009.04.28. 23:05:40

Gratulálok minden "nagyokosnak" aki szidja a csapatát!!!
Ezzel a Chelsea-vel nem sokat lehetet ma kezdeni, mivel pihenni jöttek csak ide, de még 1x gratulálok a sok elmés hsz-hez, némelyik ember itt igen szánalmas...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bercy 2009.04.28. 23:06:29-kor.
tiki
Barça C
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2009.04.24. 22:55:06

2009.04.28. 23:02:52

Halkan kérdem mi volt a Barca sorsolásában a nehéz? Sem a Lyon sem a Bayern nem az mint évekkel ezelőtt, mindkettő ég a saját bajnokságjában...
Az első igazai ellenfele a Barcának a Chelsea
Avatar
Koeman
Jugador del Barça
Hozzászólások: 138
Csatlakozott: 2005.01.27. 18:45:09
Tartózkodási hely: Szeged

2009.04.28. 23:02:51

A BL elszállt???? Hogy lehet ilyet mondani?? Miről beszélünk? Eszem megáll!! Itt mindenki be van fordulva?? Menjetek el orvoshoz, kész...

Csak szólok, hogy van még egy visszavágó...
Avatar
fcjoc
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2182
Csatlakozott: 2005.08.20. 22:41:37

2009.04.28. 23:02:38

gekkodan írta: Azt játszották amit kell és amivel ki fognak ejteni minket a vérbe. Megszervezték a védelmet, nem tudtuk feltörni..
szerintem pihenj le :D. az neked a szervezettség, hogy drogba-n kívül az összes mezőnyplayer védekezik? akármikor megindultunk, felrugdosták a támadóink. hagyjuk már.. a szervezettség nem erről szól. ja és akkor arról nem beszélve hogy eto'O lazán otthagyta terry-t, és alexet is.(1x)

én nem idegeskedem. sőőt teljesen nyugodt vagyok. inkább a bajnokságra koncentráljunk, és azt húzzuk be a hétvégén. nem tudom hogy ki hogy érzi amúgy, de én mintha valami tartalékolást láttam volna ma. lehet hogy pont a hétvégére.

a CCCFC-vel meg le X-elünk, vagy nyerünk mert támadniuk kell. (1-1, 2-2, 1-2)
csabooo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 789
Csatlakozott: 2008.10.19. 18:20:56
Tartózkodási hely: Székelyföld

2009.04.28. 23:02:05

gekkodan írta:
lionelmessi19 írta:
Hiába játszák azt amit kell, ha egyszerűen undorító. Elképesztő a felfogásod... a pesszimizmusról nem is beszélve.
Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.

Nem vagyok megelégedve, cask mert a Malaga ellen vágunk 6 gólt, az Almeriat hazaküldjük. Egy BL-elődöntőben ilyen mutatókkal és ennyi lőtt góllal illett volna legalább 1 gólt rúgni ennek a támadósornak.

Kitörölhetjük a középpályával is, ha nem tudunk 1 helyzetet kidolgozni.

A Chelsea meg olyan, amilyen, ettől még a világ egyik, ha nem a legjobb csapata, BL-esélyes, tavalyi BL-döntős, a Barca ellen meg azt játszották, amit kellett. 100%-os sikerrel.

Nem kell nézni, ha nem tetszik, de el kell ismerni.
Azért a világ legjobbja nem lesz azért mert idegenben 0:0-t csinált a Barcával...Ott van a top csapatok között és ez van.
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2009.04.28. 23:01:02

Én azért most is optimista lennék, hiszen nem kaptunk gólt. :D

A helyzetkihasználásunk gáz, de ez van. Emlékszem egy jó páran lehülyéztek, amikor nyáron azt mondtam, hogy nem kell ide feltétlen Eto'o, ha jön helyette egy befejező csatár. Igen, nem a Barca stílusa, de akkor ne csodálkozzunk, ha a betömörülő csapatoknak elvétve rúgunk gólt. Itt van a világ legjobb csatára - kb. ezt hallottam ellenérvként a nyáron. De én ugyan úgy tisztelem, szeretem a Samut, mint eddig, de egy ilyen meccs után nem dühöngök, hogy egy Alex lefordulás - Terry bőr - Alex elfektetés után a rossz megoldást választja.

A tridentének nem ment... kész. Ment máskor. Nem volt helyük, kell az erő a maradék meccsekre is.

Aztán ez az idei eredmények ledegradásása pedig NC. Biztos azért vertük végig a fél Ligát, aztán ugyanazzal a játékkal a Lyon-t és a Bayern-t is. Itt mindenki egy kalap kaki, még jó hogy vannak nekünk angolok, és és tudjuk is milyen az igazi foci.

Egyébként meg emberek, hahó: Európa négy legjobb csapata között ismét ott vagyunk, egy új edzővel. Nem lesz itt minden évben joga bonito, meg triplázás, bármennyire bírnám én is. Fel kell ébredni, és örülni annak is, ami most van. Mert igen is tiszteletre méltó az idei teljesítményünk.

...és még mindig hátra van (min.) 90 perc, és ha van csapat, aki idegenben is van olyan jó, mint otthon, akkor az az idei Barca. :)

szúszáááá
palmiki
Barça B
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2009.03.05. 17:15:39
Tartózkodási hely: balmazújváros

2009.04.28. 23:00:39

mi ez a szomorú hozzáállás
jövőhéten a stamford bridge-en 3-0-ra nyerünk és ennyi
mi vagyunk a legjobbak és nemsokára ezt mindenki tudni fogja
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
gekkodan
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3683
Csatlakozott: 2007.08.15. 19:37:48
Tartózkodási hely: Curahee

2009.04.28. 23:00:28

Amúgy volt valaki, aki komolyan gondolta, hogy a Chelsea úgy jön ide, mintha 2 gólt kellene ledolgoznia???? Nyilván tudnia kellett a stábnak is és a srácoknak is, hogy azt fogjuk kapni, amit ma láthattunk. Nem találtunk ellenszert, nem találtunk rést és nem lőttünk gólt. Mi tehetünk róla, nem az, aki kivédekezte.

Lett volna több eszünk.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2006.02.25. 21:20:32
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:00:05

Mielőtt még mindenki mondaná az elfáradtunk, és mentálisan nem bírjuk cuccot, az azért elgondolkoztató, hogy nem olyan rossz eredmény ez...

Nem rúgtunk ugyan, de nem is kaptunk, így a Chelseanek muszáj - ha nem is sokkal jobban - de támadni a Stamford Bridgen, akkor pedig egy masszív védekezéssel eljöhet a mi időnk.

Messit a topicjában én is egy kicsit megfeddtem, de nem szidnám. Elmúlt héten kisebb betegsége volt, nem tudni, ez mennyit jelent egy ilyen profi játékos számára. Lehet, hogy kis dolog, de szvsz nem annyira, hogy ne befolyásolhasson egy jó formát...

Lényeg a lényeg: a körülmények tudatában fantasztikus az X, és ugyan dekoncentráltak, és pontatlanok voltunk, ez még változni fog.

A Clásicóra mindenki felpörög majd, ott nyerünk, onnantól meg már minden lendületből fog majd jönni.

Legalábbis nagyon hiszek benne.

FORCA BARCA!
.
szergoka
Jugador del Barça
Hozzászólások: 185
Csatlakozott: 2007.04.03. 12:29:28

2009.04.28. 23:00:04

[quote="gekkodan"]Kihagytam valamit:


Azt játszották amit kell és amivel ki fognak ejteni minket a vérbe. Megszervezték a védelmet, nem tudtuk feltörni, gondolkodjunk el az 5-6 gólos győzelmeken, hogy mennyire voltak reálisak és egy súlycsoport.

Lehet szépen játszani 30 meccsen keresztül, de ez nem mindig jelent címeket és ki lehet vele a hátsónkat törölni, ha egy szervezett védelem ellen amatőrök vagyunk.

És mi történik akkor h a kiesünk a BL-ből? azért mert 1 meccsen nem tudtuk hozni a formánkat attól még nem kell a kardunkba dőlni!!
Ilyen nehéz sorsolás mellett nem értem miért kell ilyen pesszimistának lenned. Pár hónappal ezelőtt mindenki elfogadta volna h a Bl elődöntőig jutva nyerjük meg a bajnokságot és jutumk be a kupa döntőbe. Tudom még nincs meg a bajnokság, de a mi kezünkben van sorsunk, úgyhogy fel a fejjel.!!!!!
Avatar
boixosnois
Jugador del Barça
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2004.10.13. 17:41:20
Tartózkodási hely: Nagykanizsa/Budapest

2009.04.28. 22:59:56

Részben igazad van. Ez a mai játék nem csak a Barca hibája, hanem a spanyol Premiera Divisioné. Amíg csak két erősebb csapat van spanyoloknál és a többi kuka, addig nem várjunk csodát nemzetközi szinten!!! Az angoloknál majdnem, hogy bki bkit képes megverni avagy megszorítani, legalább is a középmezőny a favoritokat !! ez a különbség. A BL elszállt, csak nehogy a bajnokság is.....

gekkodan írta:Hát már megszokhattuk, csak így tovább, haladunk az Azoknak a fórumozóknak, akik jöttek a 2-0, 3-0-al, meg a sima győzelemmel, javasolnék egy kis gondolkodást, nem véletlen mondogattuk, hogy a Chelsea nem Real Malaga B, meg Villareal C, akiket eddig ugye sziporkázva vertünk...

Szánalom és kín volt megnézni ezt a meccset, olyan ideges vagyok, mint régen. A Valencia elleni vacakolás nem borított ki ennyire. Sokan mondták: lehet brillírozni a spanyol játékfoci-bajnokságban, majd megnézzük, ha egy angol csapat ellen kell játszani, mire vagyunk képesek... Hát kedves hölgyeim és uraim: NULLÁRA.

Ideje elgondolkodni, hogy miért nem bír teher alatt játszani ez a csapat és miért lehet 1 hét alatt 2x egy jól szervezett védelemmel 4 pontot elvenni tőlünk (2 pont BL, 2 pont bajnoki...). Ha egy erősebb csapat megszervezi a zóna-védekezést, már esélyünk nincs, 3 helyzetből meg 3 helyzetet hagyunk ki.

Messi is pont annyira lesz aranylabdás, mint én, lehet 3 gólokat lőni, meg hatalmasakat cselezni, de Cristiano Ronaldo képes arra, hogy sorsdöntő meccseket döntsön el, Messi egyellőre még a Sevilla elleni villogásnál tart. Ma sem volt a pályán...

Nem akarok vészjósolni, mert nem lenne értelme, hiszen még van 90 perc. De a Chelsea ilyen labdákat nem szokott kihagyni, szépen taktikusan fognak minket kiejteni és elgondolkodhatunk azon: 3 éve vagyunk képtelenek teher alatt játszani. Ennyi.

Szomorú vagyok, ideges és végtelen pesszimista. Az egész szezon sziporkája (a Megye II elleni csapatokkal szemben - mert az angol foci ma megmutatta, hogy hol jár), semmit sem ér, ha 3 hét alatt bukjuk el az egészet.

Ja és külön gratulálok a ma este sztárjainak: Henry, Eto'o, Messi, Bojan és Hleb. Így tovább támadósor!!!
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2009.04.28. 22:58:53

Eléggé várható volt ami történt, nem értem azokat akik undoritó elenfélről beszélnek, mégsem mondhatjuk meg Chelsea csapatának hogyan játszanak. Talán azt várnánk tőlük, hogy a B.München példáját kövessék. Egyébbként is az eredmény a lényeg. Sajnos de:
1. Az egy-egyben ütközéseket sokszor elvesztettük
2. Lassu volt a támadásszövés, sokkal több mozgás kellett volna.
3. Széleken nem történt semmi, szét kellett volna huzni őket
4. Késői cserék, akkor már minek, 5-10 percre
5. A labda járatása is lassu volt, sokszor pontatlan.
6. Kihagyott pár helyzet, bár Drogbának is volt egy

Nehéz lesz, de lehetséges, csak ugy látom fárad, tompa a gárda. Talán ha
a Reál ellen nyernénk feldobná a csapatot.
Fecó
Avatar
ElBartimaeus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2271
Csatlakozott: 2009.03.25. 00:11:43
Tartózkodási hely: Budapest

2009.04.28. 22:58:03

Ha a bíró megadta volna a megfelelő mennyiségű lapot, akkor 8-n fejezték volna be a meccset! Csak hát sajnos nem így történt... :? Botrányos volt, amit műveltek a "kékek"! Ezt nem lehet focinak nevezni! Labdához semmi közük nem volt, még a belépőknél sem. Támadás nuku! Egy beszari óvodáshoz hasonlítottak, nem focicsapathoz. Ráadásul a "nagyon jó chelsea"! Nevetséges. Így legalább Londonban fognak kikapni... Ha kinyílnak, akkor nem lesz több 23 emberes védekezés! Amúgy ha nem Czech a kapus, akkor nyerünk! Eto'o-nál nagyot fogott! Bár most Valdes is mutatott vmi Barca szintűt! :D Az gyönyörű védés volt. Hátul most stabilnak tűntünk, de nem nagyon vették igénybe őket! :evil: :x Messi meg nehogy abba a hibába essen, mint R10! Ne kényelmesedjen el! Ennek nem lesz jó vége, ha végigállja a második félidőket, előtte meg veszélytelen!

Összességében a meccs nem lefutott, mert ha egyet lövünk Londonban, akkor már nyertünk, ott meg támadni fognak, vagyis kell majd támadniuk! 2-t meg nem kapunk, vagy ha igen, akkor többet lövünk, mert kinyílnak, azt meg nem élik túl!


UNDORÍTÓ CSELSZKI!!!!! :evil: :evil:
gekkodan
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3683
Csatlakozott: 2007.08.15. 19:37:48
Tartózkodási hely: Curahee

2009.04.28. 22:56:21

lionelmessi19 írta:
Hiába játszák azt amit kell, ha egyszerűen undorító. Elképesztő a felfogásod... a pesszimizmusról nem is beszélve.
Csak végigfutott az agyamon, hogy napok óta olvasgatok a 2-0, 3-0ról a fórumon, holott tavaly ugyanez a séma volt a ManU ellen, aztán hello.

Nem vagyok megelégedve, cask mert a Malaga ellen vágunk 6 gólt, az Almeriat hazaküldjük. Egy BL-elődöntőben ilyen mutatókkal és ennyi lőtt góllal illett volna legalább 1 gólt rúgni ennek a támadósornak.

Kitörölhetjük a középpályával is, ha nem tudunk 1 helyzetet kidolgozni.

A Chelsea meg olyan, amilyen, ettől még a világ egyik, ha nem a legjobb csapata, BL-esélyes, tavalyi BL-döntős, a Barca ellen meg azt játszották, amit kellett. 100%-os sikerrel.

Nem kell nézni, ha nem tetszik, de el kell ismerni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Válasz küldése