Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Messi igenis már ott tart, Ronaldo a közelébe sem érhet. Az idén Messi lesz az aranylabdás. Most nem értem miért kell Messiről ilyeneket írni. Ez a meccs nem a legjobban sikerült neki. És mi van? Londonban bisztos betalál és egy dönttetlennel tovább jutunk. Messi is ember, nem gép. A világ legjobb focistája. Forca Barca.gekkodan írta:Ahogy a BL-topicban írtam:
Jelenleg azon a szinten van, hogy a Sevilla ellen villog és eldönti a meccseket. De egy angol csapat ellen még Ő is kevés.
Cristiano Ronaldot lehet anyázni, de azért kapott aranylabdát, mert fontos meccseket el tudott dönteni. Messi még nem tart itt... Majd későb.
KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTAkomolyan csak röhögök ilyenkorStelios írta:Ki kell mondani: Nem megy neki a játék. Már túlságosan elégedett magával. Semmi hajtás és akarás. Mi lesz így vele...
Ezeken kívül rengeteg labdát elszórt.Olyan pontatlan passzai voltak (ráadásul csak pár méterre lévő társ felé),ami igen fura volt tőle...Etooka írta:Bizony, tegnap egy kicsit én is elégedetlen voltam vele... Mintha megye 2-ben lett volna, minden második labda elpattant tőle.Saviola írta:Tegnap kerek 0 volt.Attól még,hogy egy félisten,őt is illeti kritika,mielőtt jönnétek letépni a fejem.A gólján kívül semmi.A cselei nem jöttek be,a megindulásai szintén nem,remélem a köv. meccseken felpörög.
Viszont Terryéket úgy is meg fogja bolondítani
Bizony, tegnap egy kicsit én is elégedetlen voltam vele... Mintha megye 2-ben lett volna, minden második labda elpattant tőle.Saviola írta:Tegnap kerek 0 volt.Attól még,hogy egy félisten,őt is illeti kritika,mielőtt jönnétek letépni a fejem.A gólján kívül semmi.A cselei nem jöttek be,a megindulásai szintén nem,remélem a köv. meccseken felpörög.

cps46 írta:Ha jól láttam, akkor a kölök fodrásznál volt. Jobb is, mert már megint kezdett ilyen hülyegyerek frizurája lenni. A másik, hogy nagyon bírtam, hogy úgy izgult ott a kispadon, mint egy 6 éves, semmi "engem vegyetek, én vagyok a király" szindróma. Full szerény.
Madridi bíró fújta a sípot.LG írta:Szombaton valóban nagyon jó volt, a gólján kivül nem adtak meg neki egy gólt(ami amugy teljesen szabályos volt), ill. egy napnál is világosabb 11-st. Ez a biro egy hülye volt, ha rajta múlik elcsalja a meccset a Getafenak