Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs de szerintem nem jó ötlet felezni magunkat ott van Joan Gamper kupa.gentdelbarca írta:Szeretnénk útjára indítani a Hattrick Barátság Kupát, melynek célja, hogy a szerdai barátságos meccs napokat kicsit feldobjuk és szervezett formában versenyszerűvé tegyük. Nevezhetnénk akár tartalék bajnokságnak is, hiszen a szerdai meccsnapnak az edzés az elsődleges célja, de így B csapatunknak is megadhatjuk a lehetőséget hogy „tétre” menő meccseket játszanak.
Részletek, szabályok, jelentkezés itt -> http://onlinefm.clns.hu/?p=3137
Szeretettel várunk mindenkit.
És kérdezzetek bátran.
Csütörtökön délután fél 6 környékén.levproff írta:Valaki megg tudná nekem mondani h az edzések mikor vannak,mert akkor úgy álitom be az edzéstípust!!Elöre is köszönöm továábi szép napot mindenkinek!!
Általános edzésformával, szerencsével.balboa7 írta:a játékosaim formáját, h tom "fejleszteni"?
vagy, mi alapján változik egy játékos formája, hogyan lehet elősegíteni a fejlődését?
Én viszont bent maradtam, de jövőre nem lesz bot csapat, így nehezebb dolgom lesz.Most a 3. helyezettet vertem 3-2-re otthon.Meglepő győzelem.socio66 írta:Én kiestem,most már matematikailag is..
Nem lesz jó jövőre visszamenni a legalsóbb osztályba,de ez van..