Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én viszont nemgajeraro írta:Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Ha idén összevásárol mindenkit a real akkor szerintetek helye lenne a Higunak a Barcába mert szerintem ő feleslegesé válna a realba és volt róla szó,h eltudja képzelni Pep a csapatba!
Én eltudnám képzelni![]()
Se Robben, se Guti, se Raul, se Higu
Már miért lenne kockázatos 4 támadó játékost játszatni??kockázatosnak tartanám egy jó labdatartó barca ellen ennyi támadó szellemú játékos szerepeltetését.
Akárhogy is lesz a kezdő, biztos barca győzelmet várok. Ha Robben is játszik, az jó a támadásoknak, de rossz a védekezésnek. Se Robben, se Guti, se Raul, se Higu nem egy védekező zseni, persze, ha betömörül a csapat kis területre, akkor a hülye is tud tolódni, de kockázatosnak tartanám egy jó labdatartó barca ellen ennyi támadó szellemú játékos szerepeltetését.fly20 írta:Állítólag Robben felépül a classicóra.
Nagyon remélem, hogy így is lesz, mert nagyon kell ő a támadásokhoz és ez által még izgalmasabbnak ígérkezik a derbi.
Persze kérdés, hogy milyen formában vagy állapotban fog visszatérni, de nekünk ez az év legfontosabb mérkőzése én kockáztatnék Ramos helyében.
Ez szép volt! Hatalmas respect!AmonRe írta:Már hónapok óta nem szóltam hozzá ehhez a fórumhoz, most mégis megteszem! Nagyon régóta Real Madrid drukker vagyok már, ma viszont behuppanok a tv elé és mindennél jobban fogok szurkolni a Barcanak!
ADJATOK BELE MINDENT! Mossátok le az angolokat a föld színéről, és állítsátok vissza a spanyol bajnokság becsületét, ha már rajtatok kívül minden spanyol csapat impotens nemzetközi szinten. Megkattannék, ha megint angol-angol döntő lenne!!!!
Szerintem jobbak vagytok, csak koncentrálnotok kell majd 100%-ban.
Nagyon izgulok, remélem érvényesül a papírforma!
Mindenkinek jó szurkolást estére.
Nagyon remélem hogy igazad lesz, mert ha még1szer végig kell néznem idén a Juande által kieszelt és Gutiék által zokszó nélkül végrehajtott 'védekezzünk 10 emberrel a 16oson belül, és már az első félórában rúgjuk tönkre az ellen legjobbját' taktikát, akkor megőrülök.Buitre írta: Az biztos, hogy mind2 csapat odateszi majd magát, úh ebből csak valami jó kis meccs sülhet majd ki!
Azért az nem mondanám, a klasszikuson azért a hazai csapat mindig esélyesebb.nem kötekedésből, de a barcelona ugyanezekkel a csapatokkal játszott ám.
ejj, jó meccs lesz itt szombaton mindentől függetlenül Very Happy bár sajnos a barca a favorit.
Te félreértetted amit írtam. Odáig vannak hogy veretlenség így meg úgy de csak az atletico volt az egyetlen valamire való csapat. A Barca is játszott velük, de nem volt akkora szája ott mindenkinek hogy a kisebb csapatokat megvertük. (ráadásul a madrid nem 1et épphogycsak 1 góllal)zsuni írta:nem kötekedésből, de a barcelona ugyanezekkel a csapatokkal játszott ám.Nagy cucc 10en akárhány meccs óta veretlenek. Ebből 1 igazán veszélyes csapattal találkoztak: az pedig az Atletico volt. Tom h a Sevillával is meccseltek de mostanában eléggé nem megy nekik...És ott pedig már pontot is vesztettek.
szívderítő, én a bajnoki meccseken is 4szer kapok szívrohamotHéj madridisták milyen érzés így április-május idején bl-t nézni?
nem kötekedésből, de a barcelona ugyanezekkel a csapatokkal játszott ám.Nagy cucc 10en akárhány meccs óta veretlenek. Ebből 1 igazán veszélyes csapattal találkoztak: az pedig az Atletico volt. Tom h a Sevillával is meccseltek de mostanában eléggé nem megy nekik...És ott pedig már pontot is vesztettek.
ez csak a tipikus realos viselkedés...mindig ezt csinálják...1 héten belül temetik,máglyán égetik,majd istenítik csapatukat...Messa írta:Nem is tudom, Madridéknál kb. olyan hangulat lehet, mintha bajnokságot + BL-t nyertek volna egyszerre...
De miért?Mi történt? Megverték a Sevillát 4-2-re, akit mi 4-0-ra aláztunk Messi nélkül?
Oké, közben a Valenciával x-eltünk, de akkor is vezetjük a táblázatot, és a Clásicó után is mi fogjuk.
Kicsit szerintem túl van reagálva.
gianni írta:Héj madridisták milyen érzés így április-május idején bl-t nézni?
Hagyd csak rá őket.MichaaBee írta:Ehhez képest 4 pontos hátrányban, a Clásico előtt már a bajnoki címet ünneplik. Az ilyeneknek nem sül le a bőr a pofájukról?...[/color]