Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, pont ebből látszik...Ebből látszik h a real totál be van tojva, megpróbál minden lehetőséget megragadni...
Igen, igen erre gondoltam.Danka00792 írta:Nem akarok beleszólni, de szerintem House erre gondolt.IvánC írta:A Madridistán semmi ilyesmi nincs.
Madridban kitört az eufória - Gyözelmet hirdetnek a Clásicora, és az egész bajnokságra
Szerk.: Egyébként én nem olvastam el ezt a cikket, nem tünik hitelesnek.
Nem akarok beleszólni, de szerintem House erre gondolt.IvánC írta:A Madridistán semmi ilyesmi nincs.
Abban az időszakban nem csak ti kaptatok szívinfartust, hanem mi is gondolok az Espanyol elleni meccsreT17 írta:Azt meg nem tudom hogy éltem át a Capello éra utolsó 12 meccsét...![]()
A kiütést nem úgy értettem, hogy 4-0. Hanem hogy kiessenekIvánC írta:Teljesen kizártnak tartom, hogy kiussétek Chelseat, olyan ritka undorító butaangol stílusban fociznak és van egy zsenijuk a kispadom. Egy szoros meccs lesz, meglepodnék, ha a párharc elso fele után már eldolne.
Mondom hogy nem megy az ellenfél elismerése...Ez köszönhető részben a ligában szereplő harmatgyenge csapatokra, meg a csodálatos sorsolásra hogy akiket mi rommávertünk 1 hét mulva pörögjenek fel ellenetek...
Maradj már, ha nem látnád, téged védelek! Madridisták esetében 100 az 1-hez hogy ez megtörténik!T17 írta:Brávó,egymásra találtatok... Forgassátok csak ki a szavaimat,az elismeréseket pedig fel se fogjátok,nehogy kellemesen,kultúráltan el lehessen beszélgetni a rivális egy szurkolójával.csabimo, most szegény flótást miért szólod le?
Látom Nektek nem megy ez...
Töki, mondjuk ebben 120 %-osan egyet értek!csabimo írta:Azt kivánom h legyen 1 jó meccs, küzdjetek, mi focizzunk és nyerjünk és nézzétek a hátunkat a célig...
Brávó,egymásra találtatok... Forgassátok csak ki a szavaimat,az elismeréseket pedig fel se fogjátok,nehogy kellemesen,kultúráltan el lehessen beszélgetni a rivális egy szurkolójával.csabimo, most szegény flótást miért szólod le?
Az is szánalmasan hangzik-csak miattad írom- hogy minden idők legjobb Barcelonájával tartja a lépést minden idők leggyengébb Madridja...T17 írta:Ez azért elég szánalamsan hangzik, nem küzdeni hanem focizni kéne nem gondolod? Föleg 1 Real madridnál.
Ez köszönhető részben a ligában szereplő harmatgyenge csapatokra, meg a csodálatos sorsolásra hogy akiket mi rommávertünk 1 hét mulva pörögjenek fel ellenetek...
Gratulálok hogy tudjátok velünk tartani a lépést, remélem igy is marad a bajnokság végéig....
De most már kezdem unni, tudod holnap chelsea meccs! én meg veled osztom hétfön a hétvégi meccsetl...
U.I: Azt kivánom h legyen 1 jó meccs, küzdjetek, mi focizzunk és nyerjünk és nézzétek a hátunkat a célig...