Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
marci6p írta:Kit takar a Smári megnevezés?
Lényegében igazad van, de...torrestoni írta:...
Megállná a helyét a dolog:barca99 írta:Nem lennék biztos, hogy tartalék szélsőnek jött...
Ez így van, csak most akkor lehet választani, h az akaratos lomha, Guddy, vagy az akaratos 1 jó paszt adó Hleb.LG írta:Nekem meg egyátalán nem tetszett sem most a játéka, sem máskor amikor beugrik. Sztem lomha, és ügyetlen. Egyátalán nem ide való.
Ezzel azért vitatkoznék. Vagy legalábbis elgondolkodnék. Azt leszámítva, hogy Hleb meccshiánnyal küzd, sokkalta jobb játékos mint Józsi.fcjoc írta:jó kis cikk/nyilatkozat.
szerintem kiegészítő játékosnak 100x jobb mint kleb.
hát igen. azt a gólt speciel sípcsonttal szerezte, de ne vegyük el az érdemeitdanko94 írta:3. Nmtom emléxel e a Betis elleni őszi mérkőzésre amikor Guddy zseniális mozdulatával nyertük a meccset(3:2-re) és ez után indult a menetelés...![]()
Több dolgot nm értek a hsz-eddel kapcsoladban:messi1996 írta:guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
Bocs,de az eddigi hozzászólásaid nem túl színvonalasak.. Az öt hsz-ed közül hármat láttam,ezek egymást múlják alul.messi1996 írta:guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
Áhhhhhhhhh. Ez butaság, mint már írták előttem mondjuk az Atletico elleni második titi golnál???Ott is önző volt. ő egy jó kiegészítő ember. Fabregas nem férne bele a rotáásba, mert sokat kéne padoznia és elmenne. Ha Fabregas jönne akkor Titinek mennie kéne. Az általad felvázolt kp-n nincs védekező kp és az a mai BArca egyik legfontosabb eleme.messi1996 írta:guddy egy semmit se ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
Ez butaság! Guddy amúgy is csere.. Fabreges nem ülne le a padra, ha meg ő lenne a kezdő Toure-t tól kellene megválnunk. Ebbe a csapatba elég felesleges mostani helyzet szerint Fabregas.messi1996 írta:guddy egy szartse ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?
messi1996 írta:guddy egy szartse ér!elindul a közzéppállyán 2 méter után eladja passzolni nem tud(önző és roszul)!már rég elkelett volna adni!fabregast kell a helyére hozni!!mit szolnátok egy Iniesta-Xavi_fabregas közzéphez,?