Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felesleges, mert kb. úgy gondolom, mint Te.T17 írta:A többi pontra is írhattál volna ilyen frappáns választ...
Üdvözöllek kedves nb1.hu olvasó és fórumozó Pocsa11 barátom ...Espanyol elleni meccsünk tavaly.
Úgy gondolom, hogy ez egy kicsit erős, hogy idén a Barca nem tud küzdeni. Ott volt az Espanyol elleni meccsünk tavaly. Erre szerintem ez a legjobb példa. De szerintem szombaton is mutattunk valamit ebből a küzdőszellemből.T17 írta:7. ti nem
Objektivitás magas szinten...1.most az lesz a mázlijuk h nem kapnak 5öt
2.de iniesta igen...
3.legalább kiállitanak 1et
4.sirni fognak
5.még mindig jobb mint a kannaváro-mecelder-migeltorres trio
6.most berugjuk a helyzeteket
7.miért mi nem?
Mitől nem reális az, ha pár ember szerint nem kikapni megyünk madridba,és bőven van esélyünk pontra,pontokra is akár? Mitől reálisabb leírni a classico előtt a csapatunkat? Ismétlem: NEM VAGYUNK HULLÁMVÖLGYBEN!, az igaz,h nekünk kevesebb időnk lesz pihenni, de itt senki sem tudja megmondani,h emiatt majd mennyiben változik a classico kimenetele. ezt majd a csapat játékosai szombat este érzik,h mennyit vett ki belőlük a Chelsea,és mennyi %on tudnak majd pörögni. hozzáteszem, Classico...erre a félt holtak is 1000%on fognak pörögni, főleg egy ilyen mentalitású BARCA!Léfe írta: Hát ez van, reálisnak kell lenni, mert a vak hit nem használ.
Erre azért reagálnék.Mental_Theo írta:Azért féleka Madridi derbitől ,mivel kb 20 éve nem fordult elő,hogy a Barca oda-vissza verte volna a Madridot. Bár ez apróság,de ami a Madrid mellett szól:
1.a Madridnak mindig mázlija van
2. Messi nem játszik csúcsformában
3. a Madridi védők leamortizálják most is,mint tették azt a Nou Campban
4. hazai pálya, szurkolók
5. a védelmünk cseppet sem sebezhetetlen.
6. A Barca inkább balszerencsés csapat a helyzeteik alapján
7. a Madrid nagyon tud küzdeni
az utána lévő 4 fordulóból sem nevezném könnyűnek a meccseinket, Villarreal ellenünk mindig jó ; Depor, Mallorca idegenben...mindkettő jó formának örvend
Győzzön a jobbik hétvégén.
Még a legelső meccsén történt, ki is lett állítva.Ha jol tudom, Pepe nem most rendetlenkedett elosszor. Ha jol emlekszem vkit lekopott, meg talan vmi bunyo is volt.
1.most az lesz a mázlijuk h nem kapnak 5ötMental_Theo írta:Azért féleka Madridi derbitől ,mivel kb 20 éve nem fordult elő,hogy a Barca oda-vissza verte volna a Madridot. Bár ez apróság,de ami a Madrid mellett szól:
1.a Madridnak mindig mázlija van
2. Messi nem játszik csúcsformában
3. a Madridi védők leamortizálják most is,mint tették azt a Nou Campban
4. hazai pálya, szurkolók
5. a védelmünk cseppet sem sebezhetetlen.
6. A Barca inkább balszerencsés csapat a helyzeteik alapján
7. a Madrid nagyon tud küzdeni
Persze, nincs gond. Az infóért nincs mit, de még meg kelljegyeznem, hogy Joan Gamper nélkül mit sem érne...Buitre írta:Szia, nem támadtalak, tényleg elismerően szóltál, ami mindkét klubnak kijár az ellenfél szurkolóinak részéről. És nem felhánytorgatni akartam a múltat, hanem rávilágítani, hogy bizonyos mértékű objektivitás (ami természetes) más megvilágításba helyezheti a dolgokat. Pepe megkapta méltó büntetését, bőven lesz ideje rajta gondolkozni.
Buitre írta:mindenkinek meglehet erről a dologról a személyes véleménye, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy annak idején a Bilbao meccs után elzavartad-e volna Maradonát?a Real Madrid nem engedheti meg, hogy ilyen játékos viselje eme fantasztikus, dicső múltú klub címeres dresszét.Mert ugye a "Més que un club" ideológiával nem volt összeegyeztethető. Bár igazából nem tudom, mióta él ez a szlogen. Esetleg valaki elmesélhetné, mikor vezették be?
mindenkinek meglehet erről a dologról a személyes véleménye, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy annak idején a Bilbao meccs után elzavartad-e volna Maradonát?a Real Madrid nem engedheti meg, hogy ilyen játékos viselje eme fantasztikus, dicső múltú klub címeres dresszét.
A Villarreal székhelye Valencia tartományban van valóban, de Villarreal, (ahogy nézem helyi nyelvjárásban:) VILA-REAL városában.zsuni írta:valencia-tól kb 40-50 km-re van egy villar nevű város. az lesz az szerintem