Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az csak a real, a barca mostanában kicsit más tészta sajnos.a Real is csak kikapni jár oda, pontot is alig szokott szerezni.
valencia-tól kb 40-50 km-re van egy villar nevű város. az lesz az szerintemIgy van, a Villarreal is egy Valenciai csapat
valószinűleg úgy, hogy akkor nem volt taktika. ha azoknak a játékosoknak is olyan taktikát adtak volna, mint manapság mindegyik csapat megkap az edzőjétől, akkor lehet hogy 6 évig veretlenek lettek volna. vagy 10semmi bajom más örömével, elnézést is kértem a madrid-szurkolóktól a felvetésért (így tőled is), de áruld már el, hogy ez a madrid hogy képes felülmúlni a puskás-csapatot?
szerintem ha a chelsea ellen a barca b csapata állna ki, akkor ott nem a presztizsét vesztené el a klub.a barcelona csak hármat, közben pedig BL-elődöntő, ahol már csak presztizsből sem illik B-csapattal kiállni.
Abszolút egyetértek veled. Mellesleg én még azt sem mondanám, hogy annyira mákja lenne a Real-nak (na jó, talán a Getafe ellen igen:)). Küzdőszellemből jelesre vizsgáznak hétről hétre. Ha nem is parádéznak a meccseken, szvsz mégis kultúráltan, taktikusan játszanak, az erőnlétük pedig kiválló. A mák faktor pedig mindenkinél előfordul, a mi meccseinken is bőven lehetne sorolni szerencsés körülményeket, ahol akár rosszul is kijöhettünk volna a meccsből (csak néhány pl: az őszi Classico-n Drenthe ziccere, a Villareal ziccerei az őszi meccsen, a Mallorca elleni "gyanús" gól, az Osasuna elleni pocsék játék, majd fordítás az utolsó 10 percben, a Racing elleni Messi-parádé ahol 60 percig akciót is alig vezettünk, a Betis kihagyott ziccerei, ahol Samu góljai mentettek pontot, a Lyon ziccerei az első BL-meccsen, stb). Ezek mind apró nüanszok, de jelzik, hogy a csapatnak van tartása és a nehezebb helyzeteket is tudja kezelni valamennyire. Ez jellemző a mostani Real-ra is és az biztos, hogy egyetlen percig sem fogják feladni. Ennek ellenére nem tartóm valószínűnek, hogy kikapnánk.Léfe írta:Mondja meg valaki miért olyan lehetetlen dolog elfogadni ami tény, hogy a Reál igenis jó csapat. Más stilusuk van, néha mákjuk - nekünk is volt szombaton és sokkal kevesebbet játszanak mint mi. A játékosállományuk ezt teszi lehetővé, Ramost dicséri,hogy ezt felismerte. És nagyon hajtanak.
Remélem mienk lesz az arany, de azt hiszem ki fogunk kapni szombaton.
Sokan irnak ökörségeket, a Reál nem veszi a meccseket, mi sem vettük amikor 12 pont volt az előnyünk és a Sevilla sem olyan erős mint hittük.
Lassan elfogyhat az előnyünk, tul sok meccset játszunk, és most nemigen lehet rotálni. Talán a Valencia besegit, mert egy előzésszerü lendületet nehéz leállitani. Az igazi persze az lenne, ha nyernénk Madridban, bár egy X sem lenne elfogathatatlan. Hát ez van, reálisnak kell lenni, mert a vak hit nem használ.
Nos, igen, ezek mind elvileg "könnyen" behúzható meccsek. Viszont ha nem tévedek 2 évvel ezelőtt is hasonlóan "könnyű" sorsolással sikerült elbukni a bajnokságot. Ráadásul az idei 3 vereségünkből kettőt pont ilyen "tuti" meccseken szedtünk össze, szóval ez semmire nem garancia. Minden a Classico-n fog eldőlni, ha nem kapunk ki, lélektanilag megnyertük a bajnokságot, ha kikapunk akkor teljesen nyílt a harc. Ilyen egyszerű.bali 15 írta:Most nézem.... a Classico után már nagyon kevés van. Olyan meccsek amelyek könnyen behúzhatók:
FC Barcelona - Villarreal CF
RCD Mallorca - FC Barcelona
FC Barcelona - Osasuna
Deportivo - FC Barcelona
EZEK MEGNYERÉSE KÖTELEZŐ!
(Ott van még a Chelsea elleni a Stamford Bridge-n és a kupadöntő)
Vígasz az hogy a Real is találkozik a Villareal-al és a Valenciával is.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.html
Igy van, a Villarreal is egy Valenciai csapatFecooo írta:Valencia nem csak egy város, hanem ha jól tudom, egy tartomány neve is
persze, lehet, h rosszul tudom...
VillarrealKalap1988 írta:2 Valenciában? Egy a Valencia ellen és még?LG írta:Azért most 3 nagyon durva meccse lesz a Madridnak, egy velünk, 2 Valenciában. Azért abban lehet bizni, h itt fognak botlani.
Az El Classicon meg tudjátok mindek örülnék? Ha most az 1x mi mákolnánk le a MadridotAz szeretném, ha a Madrid sokkal jobban játszana, lőne 5 kapufát, meg lenne egy csomó helyzete, de nem tudna gól szerezni. Aztán a 95. percben lőnnénk egy oriási malac gólt. Végre legalább ők is megtudnánk, milyen egy sokkal rosszabb csapattól kikapni.
Így van valahogy... Én egyszerre félek a Clasicotól, és várom, mint állat. Sok múlik rajta, de ha behúzzuk, még akkor is nektek áll a zászló, mert nem tudom elképzelni, hogy a Valenciát meg a Villarrealt is verjük idegenben. Személy szerint én nem szólok egy rossz szót sem, bármi is történjen a bajnokságban. Ha megnyernénk, csak hab lenne a tortán, de ha azt nézem, hogy 5 (!!!) fordulóval a vége előtt több pontunk van, mint amennyivel 2 éve bajnokságot nyertünk, akkor szerintem nincs miért szégyenkezni, még ha "csak" másodikok is vagyunk vele.Csinálhat a madrid amit akar ha a hétvégén nem nyernek!
2 Valenciában? Egy a Valencia ellen és még?LG írta:Azért most 3 nagyon durva meccse lesz a Madridnak, egy velünk, 2 Valenciában. Azért abban lehet bizni, h itt fognak botlani.
Az El Classicon meg tudjátok mindek örülnék? Ha most az 1x mi mákolnánk le a MadridotAz szeretném, ha a Madrid sokkal jobban játszana, lőne 5 kapufát, meg lenne egy csomó helyzete, de nem tudna gól szerezni. Aztán a 95. percben lőnnénk egy oriási malac gólt. Végre legalább ők is megtudnánk, milyen egy sokkal rosszabb csapattól kikapni.
kötelező ilyet nyilatkozni.bali 15 írta:Azért jó látni Keita interjújából hogy a csapat hidegen veszi azt hogy a Real lassan beéri őket.
a 06/07es szezon semmiképpen volt bunda, [auto_cenzúra] volt a barca, ti meg küzdöttetek. de nézd meg akkori pontszámokat, hol vannak a mostaniakhoz - illetve várható mostaniakhoz - képest?tubatibi írta:jólvan aranyom, jólvan.nekem erre nincs sok magyarázat a bundán kívül.![]()
akkor a 06/07es szezon is bunda volt?
okés, köszi.![]()
jövőre, ha meg gálázva nyernénk, akkor az is bunda lenne, ugyanmár.
nem bírjátok elviselni a mások örömét, tipikus "barca-szurkolók."
persze köztetek is van fehér holló, de ritka, nagyon ritka.
főleg a kis semmirekelloök amikor átjárnak a madridistára pofázgatni.
jólvan aranyom, jólvan.nekem erre nincs sok magyarázat a bundán kívül.
"ti eltudjátok képzelni hogy egy ilyen madrid 2009ben a bajnokságban ne kapjon ki? most őszintén... "mezeibela írta:a helyetekbe nem temetném előre a barcát...ti eltudjátok képzelni hogy egy ilyen madrid 2009ben a bajnokságban ne kapjon ki? most őszintén...
ha nyerünk is a classicon..akkor is 1 pontal mentek...ha a többi meccseteket nyeritek gyakorlatilag sz@rt se értünk a sok nyert meccsel..nem temetném én még a barcát..plusz egyértelmü hogy egy ilyen idény után amit ők lenyomtak egyértelmü hogy ki érdemli meg igazán..