Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
utálom az ilyen elvakult szurkolói dumát, és soha nem csináltam, de most muszáj: szerintem a madrid veszi a meccseket. ilyen sorozatot még puskásék sem produkáltak, ami abszurd. a saját szurkolói folyamatosan alázzák a csapatukat, látják, hogy vérgyengék, bénák, stb stb, aztán mégis mindig nyernek. minden idők egyik legrosszabb real madridja a vélemények - és a BL - alapján minden idők egyik legjobb real madridja a tavaszi szezonban, sőt, valószínűleg A legjobb.cps46 írta:Egy biztos: A 2. helyezettnek a végén annyi pontja lesz, amivel máskor röhögve lehetne bajnokságot nyerni. Írta valaki, hogy csak magunknak köszönhetjük, hogyha ezt nem húzzuk be, mert volt 12 pontos előnyünk is. De miért is? 5 forduló van hátra és már most 15 ponttal többet szereztünk, mint tavaly összesen. Az egyetlen probléma ez a Madrid, akiket még mindig nem tudok hova tenni. 18 meccs veretlenül úgy, hogy ha a felén kikaptak volna, egy szavuk nem lehetne. De mindig jönnek ilyen Casquero félék, akik valahogy elintézik, hogy a végén mégis a Madrid örüljön. Vagy az Osasuna elleni meccs, amikor a 2 jogos tizi helyett Juanfrant kiállították.
A Valencia ellenünk nagyon jól pörgött, mert mi nem gyilkoljuk annyira a játékot, legfeljebb nem engedjük, hogy az ellenfélnél legyen a labda. De ha a Madrid őket is megfertőzi ezzel a semmitmondó játékkal, még ott is nyerhetnek.
A classicon egy brutál kezdővel kell kiállnunk, nem szabad hagyni, hogy náluk legyen a labda, és akkor hasonló lehet a játék képe, mint ősszel. De ehhez az is kell, hogy Terryék senkit ne vágjanak haza kedden.
Szegény asszonykáitokBuitre írta: nem elégít ki senkit sztem aki Madrid drukker, de ínséges időkben kevéssel is be kell érni.
látom némelyik Barcás még mindig ezen a szerencs dolgon pattog. félelmetes. biztos pár emberben súlyos lelki sérülést okozott.csabimo írta:Fel nem tudom fogni hogy tudnak ilyen [auto_cenzúra] játékkal ennyi meccset megnyerni...Tényleg minösiti a liga szinvonalát, rengeteg mecset nyert meg 1 góllal a madrid, meg rengeteget a 90. percben...
Kiváncsiságból megnéztem a mai meccsüket, az első félidöben 1X mentek el a kapuig és gólt löttek a 45.percben. mig a sevilla 5-6 helyzetböl egy gól.
Mi ez ha nem szerencse???
Osztom teljes mértékben.ozsimiki írta:Pár tag miatt én kérek elnézést![]()
![]()
Bízzunk srácok a csapatunkban,és Pep-ben is. úgy írnak páran, mintha hullámvölgyben lennénk, azért mert egy jó Valencia ellen idegenben x eltünk,és a madrid megvert egy szürke Sevillát. nevetséges.
A classicon nekem az x is belefér, sőt nagyon is jó eredmény lenne tekintve a további meccsekre. Tavaly angliában a M.U.-ra ugyanígy feljött a Chelsea,és volt 3-4 meccs a végén,amit kötelező volt hoznia a M.U.nak, mellette nekik is a Bl, megcsinálták. Mi is vagyunk olyan szinten idén (sőt), mint csapategységben , motivációban,mindenben.
Bízok a srácokban,és abban,h szombaton jó eredménnyel jövünk el madridból.
ha pedig kikapnánk, és 1 pontra csökkenne a különbség, akkor pedig méginkább szükség lesz a pozitív hozzáállásra, nem pedig a csapat temetésére. Mentálisan az Idei BARCA sokkal másabb szitu, mint a 2évvel ezelőtti, még egyszer nem fogjuk úgy elbukni a bajnokságot, és kész!
hmm, vakság?Kiváncsiságból megnéztem a mai meccsüket, az első félidöben 1X mentek el a kapuig és gólt löttek a 45.percben. mig a sevilla 5-6 helyzetböl egy gól.
mivel csak egyszer játszottunk, így 3 pont különbség lenne az igazságos!emiatt és a madrid mutatott játéka miatt szvsz 10-12 pont differencia lenne reális a két csapat közt, ehhez képest a madrid 4 pontra a barca-tól.
Kiváncsiságból megnéztem a mai meccsüket, az első félidöben 1X mentek el a kapuig és gólt löttek a 45.percben.
ha visszaemlékszem az arsenal elleni döntőre, akkor azt mondom, hogy igazad van, bár az alapproblémámon ez nem segít..G-Jay írta:Vajon ha minden rekordot megdöntve, hihetetlen izgalmak közepette végül az utolsó fordulóban aratott sikerünkkel harcoljuk ki a bajnoki címet, akkor mekkora lesz a katarzis?
Én is elég sokat gondolkoztam ezen, de sajnos arra jöttem rá, hogy ennyire f.os a bajnokság. Harmat gyengék a csapatok. Ha emlékezetem nem csal, akkor az első félidőben ellenünk is csak egyszer jutottak el a kapunkig (Drenthe ziccere) és azt nem lőtték be. Ergó egy jó csapat ellen, kevesebb az esélye annak, hogy az az egy helyzet bemegy. Én így látom, lehet velem vitatkozni.csabimo írta:Fel nem tudom fogni hogy tudnak ilyen [auto_cenzúra] játékkal ennyi meccset megnyerni...Tényleg minösiti a liga szinvonalát, rengeteg mecset nyert meg 1 góllal a madrid, meg rengeteget a 90. percben...fcjoc írta:teljes mértékben egyet értek Vito szavaival. ez nem szerencse, hanem igazságtalanság. egyszerűen néha sírni tudnék hogy köze nincs a realnak ahhoz a "játék"hoz amit mi mutatunk fordulókról-fordulókra. ez kérem szépen nem 4 pont, hanem osztály különbség ..![]()
de ez van, 18 meccses győzelmi széria idegenben nem semmia madridtól, bár ezzel szvsz csak a bajnokság színvonalát "írják le"..
csak annyit még hogy tiszta szívemből bízok a sikerben, ami be is fog teljesülni. mutassuk meg a ténylegesen mi az a foci nekik is.
ennyit..
Kiváncsiságból megnéztem a mai meccsüket, az első félidöben 1X mentek el a kapuig és gólt löttek a 45.percben. mig a sevilla 5-6 helyzetböl egy gól.
Fel nem tudom fogni hogy tudnak ilyen [auto_cenzúra] játékkal ennyi meccset megnyerni...Tényleg minösiti a liga szinvonalát, rengeteg mecset nyert meg 1 góllal a madrid, meg rengeteget a 90. percben...fcjoc írta:teljes mértékben egyet értek Vito szavaival. ez nem szerencse, hanem igazságtalanság. egyszerűen néha sírni tudnék hogy köze nincs a realnak ahhoz a "játék"hoz amit mi mutatunk fordulókról-fordulókra. ez kérem szépen nem 4 pont, hanem osztály különbség ..![]()
de ez van, 18 meccses győzelmi széria idegenben nem semmia madridtól, bár ezzel szvsz csak a bajnokság színvonalát "írják le"..
csak annyit még hogy tiszta szívemből bízok a sikerben, ami be is fog teljesülni. mutassuk meg a ténylegesen mi az a foci nekik is.
ennyit..
én nem szerencsének nevezem, a mai meccset sem a szerencse döntötte el.khtomka írta:Érdekes emberek vagytok ti itt néhányan.
45. percben lőtt gól az szerencse, 4-2-re nyerni szerencse, 17 forduló alatt 2 pontot veszteni szerencse. Még szerencse hogy idén ti játszátok a szebb focit, mert akkor a szerencsés Madrid lenne a bajnok. Szerencsére vannak köztetek olyan emberek is akik nem fognak mindent a szerencsére. Ha szerencsésen nyerünk a jövő szombaton akkor szerencsétekre marad még egy pont előnyötök. Ha balszerencsétlenségetekre utána pontot vesztetek, a szerencsés Madrid viszont végig nyer, akkor lehet megint egy évig hivatkozni a szerencsére.
kb ennyit akartam írni a szerencséről.
jo olymind1 mert nincs ha meg volna meg lehet , ahogy teis montad csak a srácokban kell bízni és figyelni mert mindenki tudja h most a "12. játékoson" is nagyon sok fog mulni .Danka00792 írta:Csak azért azt is figyelembe kell venni, hogy akkor benne voltak a sz*r-ban, most pedig ugytünik hogy megtalálták a góllövö cipöjüket.kovinho írta:...
Most nem is a májusi meccsről beszéltünk.Danka00792 írta:Csak azért azt is figyelembe kell venni, hogy akkor benne voltak a sz*r-ban, most pedig ugytünik hogy megtalálták a góllövö cipöjüket.kovinho írta:...
Csak azért azt is figyelembe kell venni, hogy akkor benne voltak a sz*r-ban, most pedig ugytünik hogy megtalálták a góllövö cipöjüket.kovinho írta:...
Szerintem nem. Az egy dolog, hogy majdnem sikerült végigbekkelniük a meccset, de egyáltalán nem játszottak jól. Az annyi, hogy egy kis csapatnak is van akkora szerencséje, hogy kivédekeznek hetvenakárhány percet, de egy olyan formában lévő Barcelona ellen 90 percet nem lehet kibírni csak védekezéssel. Nekik azért majdnem sikerült. De nem támadtak. Csak nagyon ritkán kontráztak.Danka00792 írta:Miért szerinted nem játszott jól a Madrid?kovinho írta:Meglepően jó volt a Madrid akkor? Tényleg?Danka00792 írta:...
Nekem nem ez jött le akkor a meccsből. Na mindegy.Átgázoltunk rajtuk?
Szerintem meglepöen jól játszottak. Jelen esetben jól védekeztek. A meccs végén tudtunk csak gólt/gólokat löni.