Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor Laportának azt kellett volna mondani hogy srácok, essetek ki a BL-ből? Amúgy meg már régen nincs itt semmiféle 3-as terhelés, hanem csak 2-es. Mikor volt legutóbb Király kupa meccs? Márciusban? Február végén?Devid16 írta:Fiúk...
azt hiszem nem lehet mondani semmit...a reál nyert...ahogy szokott...mindenkinek el kell dönteni mi tetszik neki....azt hiszem hogy szombaton szétkenjük őket...ha nem akkor is 1 pont...nekem teljesen mind1 hogy nyerünke vagy sem...igen hiba lenne ha bajnokságot elbuknánk...de a vezetők hibája hisz nekik kellett volna észrevenni hogy menni fog e a 3as terhelés vagy sem...mind1...valószínűleg jövőhéten eldől minden amiért az idényben küzdöttünk...ebben biztos vagyok...és abban is hogy ÉN VÉGIG KITARTOK A BARCA mellett![]()
na píísz
WTF?Buitre írta:mi is AlvestNem, mi is utáljuk.
de mi utáljuk viszont Alvest, úgyhogy ez rendben is van akkorNem, mi is utáljuk.
bocsi, mi összesítésben idén 7-0-ra hoztuk le a sevilla elleni meccsket...tubatibi írta:
igen.
mi idegenben.![]()
a liga legjobb védője nélkül, egy olyan jobbhátvéddel, aki középhátvéd. egy miguel torres-sel.![]()
kaptunk kettőt, de lőttünk 4et, és győztünk ez a fontos.![]()
nem értem, miért nem lehet elismerni a másik csapat sikereit.![]()
tudjuk, hogy a classico-n is péppé vertek minket, várjuk.
Gratulálok! Nem jó valami, akkor elővesszük a sporit. Ha azt épp nem lehet, akkor Laportát! Mondd már meg, hogy miért a vezetőség hibája, hogy a csapat olyan jó, hogy 3 kupára is esélyes?Devid16 írta:de a vezetők hibája hisz nekik kellett volna észrevenni hogy menni fog e a 3as terhelés vagy sem...
A "Következő meccsek" rubrikát javaslom megtekinteni immárAlberto10 írta:lenne egy fontos kérdésem: a clasico-t akkor 2.-án vagy 3.-án játsszák??? mert a barca hivatalos oldalán nincs megírva még...vagy még nincs dátum se meg időpont se???
így is lesz,ne félj, még úgy is,hogy a chelsea-vel kell játszanunk a BL -bentubatibi írta:tudjuk, hogy a classico-n is péppé vertek minket, várjuk.
Nem, mi is utáljuk.amúgy arra kiváncsi lennék, hogy ez a marcelo gyerek szimpatikus, szerethető-e a madridistának?
ilyen irritáló, nagyképű kis nullát még nem láttam a pályán
tipikusan az a gyerek, aki már az óvodában is mindenkinek beszólt, aztán ha 10 méteren belül mentek hozzá, futott az óvónénihez
ne haragudj, hogy ilyen tudatlan vagyok, de a legjobb védő az Pepe lenne?tubatibi írta:igen.Viszont kaptak kettőt, mi pedig 0-ra vertük a Sevillát!
A Madrid védelme törékeny.
K.
mi idegenben.![]()
a liga legjobb védője nélkül, egy olyan jobbhátvéddel, aki középhátvéd. egy miguel torres-sel.![]()
egészségedretubatibi írta:a liga legjobb védője nélkül
Hol vagytok a BL-ben és a spanyol-kupában?tubatibi írta:igen.Viszont kaptak kettőt, mi pedig 0-ra vertük a Sevillát!
K.
mi idegenben.![]()
igen.Viszont kaptak kettőt, mi pedig 0-ra vertük a Sevillát!
K.
az elsőre kérdésre a válasz: Valenciában lesz a Mestalla-banab1daL írta:Kivancsi leszek Valencia mit tud majd a madrid ellen. Azt a meccset hol rendezik? Még1 kérdés, a classicon Pepe, Sneijder és Robbenen kivűl hiányozni fog még vki a madridbol?
Viszont kaptak kettőt, mi pedig 0-ra vertük a Sevillát!Tomsa írta:Mindjárt jön az okoskodás, hogy ők is megszórták a Sevillát 4-gyel...simán kinézem