La Liga / Copa del Rey
ennyi, végeztem, nem mondok semmit.... erre nem is lehet mit mondani, real madrid= a történelem legmákosabb csapata...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.04.26. 20:21:12-kor.
Ha a Real tényleg behúzza ezt a szezont akkor valszeg én már csak a VB-t fogom nézni mint egyetlen egy focis sporteseményt.Mosquito írta:Már mondtam, hogy a világ legszerencsésebb csapata a madrid.
Behúzzák ezt a meccset is és a............
Sorozatban 3 bajnoki cím, 3 különböző edzővel, középszerű csapattal, ritka gyenge játékkal? na ne! Amennyiben így lesz -közel 2 évtized szurkolás után- nem nézek több focit.
Eddig sok mindent átéltem és elviseltem sok máksorozatot tőlük, de a valaha volt egyik legjobb csapatot beelőzni, így?! Értelmét veszti az egész szezon.
Az is durva, hogy 2x annyi kupát(liga+bl) nyertek, mint a Barca pedig az erőviszonyok sosem mutattak ekkora, sőt egyáltalán semmilyen rm dominanciát. Egy fokkal se voltak rosszabak a Barca keretei a bajnokságok során, sőt...
ááá...nem is agyalok rajta inkább

Már mondtam, hogy a világ legszerencsésebb csapata a madrid.
Sorozatban 3 bajnoki cím, 3 különböző edzővel, középszerű csapattal, ritka gyenge játékkal? na ne! Amennyiben így lesz -közel 2 évtized szurkolás után- nem nézek több focit.
Eddig sok mindent átéltem és elviseltem sok máksorozatot tőlük, de a valaha volt egyik legjobb csapatot beelőzni, így?! Értelmét veszti az egész szezon.
Az is durva, hogy 2x annyi kupát(liga+bl) nyertek, mint a Barca pedig az erőviszonyok sosem mutattak ekkora, sőt egyáltalán semmilyen rm dominanciát. Egy fokkal se voltak rosszabak a Barca keretei a bajnokságok során, sőt...

94.-ben lesz győztesgólRivaldo11 írta:Nevetséges, komolyan már mérgelődni sem érdemes. Milyen góllal egyenlítettek...Ha Diarra felpasszába Ramos belesarkal, messze halott az akció. De nem találta el a labdát, ami így lett pont jó. Hát ez kész.![]()
Lehet fogadni, hogy a 91, 92, estleg a 93. percben nyerik meg a meccset-kihagyott Sevilla ziccerek után.
Amúgy a játékhoz közük nincs.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nevetséges, komolyan már mérgelődni sem érdemes. Milyen góllal egyenlítettek...Ha Diarra felpasszába Ramos belesarkal, messze halott az akció. De nem találta el a labdát, ami így lett pont jó. Hát ez kész.
Lehet fogadni, hogy a 91, 92, estleg a 93. percben nyerik meg a meccset-kihagyott Sevilla ziccerek után.

Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem nézem a meccset, de ismerem a Margit játékát, de attól még lehetne egy picit optimistábban venni a dolgokat. Reménykedjünk, h a Sevilla belövi a helyzeteit, a Madrid meg kivételesen nem.
Innen már 100%, hogy megnyerik a meccset! És ez tuti nagy motívációt ad nekik a Barca ellen, mivel csak 4 pont lesz a diferencia.
A Classicon le kell őket alázni!
A Classicon le kell őket alázni!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
nem hiszem el.....
pont mondtam apámnak hogy figyeld meg, a 46. percben fognak rúgni gólt...beszarok, komolyan mondom, ilyen játékkal is x-re hozzák az első félidőt... ezt már tényleg nem hiszem el

Nem láttam a Reál gólt.
Szögletből, szabadrúgásból, vagy 11-esből sikerült?
Szögletből, szabadrúgásból, vagy 11-esből sikerült?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Jobb ha belenyugszunk, ezt is megnyeri a Madrid, mint ahogy az előzőeket. Nulla játékkal, semmi elképzeléssel, de nyernek. Csúfolják a futballt, és még nyerhetnek is a végén.
Nagyon ideges vagyok!
Asszem elmegyek egyet sétálni, és a végére hazajövök.

Nagyon ideges vagyok!
Asszem elmegyek egyet sétálni, és a végére hazajövök.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Perotti.. Ő télleg jól tolja.Devid16 írta:Bakker...eddig néztem a meccsetde elég volt ebből a gányból...egyébként ki az a kiscsávó ott a szélen?nagyon keni neki a ramost nem egyszer forgatta be
tetszik a játéka...egyébként ha higany nem kapott sárgát azután a belépő után akkor ki fog?
Duscher egyébként, aki semmivel nem volt különb Higunál.
De ez már megint mi. A Sevilla gólokkal vezethetne. Legalább 4 ziccerük volt. Erre persze hogy egyenlítenek a semmiből. És megnyerik. Mert még mindig van a mákból.
-
- Entrenador del Barça
Na vege ezt is megnyerik nem is nezem tovabb ezt a 0 jatekot!

Nem. Most lő egyet a Sevilla,utana kihagynak egy 11est,és utana lő a hosszabitasban 2-t a Real..kovinho írta:Már vártam.![]()
A 89.-ben meg megnyerik.

Félidőben:
1-1
ucso percben Raul egyenlitett

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.04.26. 19:49:42-kor.
Nem nézem, mennyi az állás?
-
- Jugador d'estrella
Bakker...eddig néztem a meccset
de elég volt ebből a gányból...egyébként ki az a kiscsávó ott a szélen?nagyon keni neki a ramost nem egyszer forgatta be
tetszik a játéka...egyébként ha higany nem kapott sárgát azután a belépő után akkor ki fog? 

Szégyen, hogy ez a máker csürhe lehet, hogy bajnok lesz.
De a 2. hely már biztosan megvan ennek a focigyilkos nulla csapatnak.

-
- Entrenador del Barça
Ilyen nincs ember 

Istenem.. ez a makkos Madrid már megint
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Ja, meg reméljük, nem rúgja szét őket a Madrid.Cali írta:Remélem nem fárad el a Sevilla hatalmas iram miatt!

Remélem nem fárad el a Sevilla hatalmas iram miatt!
a bilbao-racing meccsen mészárlás lehetett 
a spori 5 piros és 16 sárga lapot osztott ki

a spori 5 piros és 16 sárga lapot osztott ki

- Danka00792
- Director del Fútbol
Na ha igy nyer a Madrid, akkor én nemtudom mit csinálok. 

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Ha kicsit jobban koncentrálna a Sevilla, vezethetne már vagy 3-0-ra. Félelmetesen gyenge a Madrid. Szerencsére.