mademan írta:Véleményem szerint V.V. egyértelműen benne volt a gólban!!! AZ egy dolog hogy puyol is ott szerencsétlenkedett,de szerintem:
1. ezt a labdát V.V. meg akarta fogni, csak nagyon mellé nyúlt lehet azért mert akadályozták, nem tudom.
2. szerintem éppen ezért mert ekkora volt a tömörülés elég lett volna ha belebokszol egyet és akkor nem kéne itt vitáznunk!!!
szerintem fölöslegesen vállalt túl nagy kockázatot!!! a meccsen nyújtott összteljesítménye viszont rendbe volt!!!
1. Bizony meg akarta fogni a lasztit,ami nem is baj,mivel le lehetett volna húzni a bőrt.Meg is lett volna,csakhogy pont abban a pillanatban ütközte le Puyí,amikor odaért.
2.Villa rafkósan akadályozta a kijövetelben,de még így is odaért volna jókor,csakhogy ott volt a védőnk

Belebokszolni sem tudott volna Puyoltól,aki épp a legszerencsétlenebb ütemben ugrott oda.
3.4 és fél méteren esett le a labda.Oda ki lehet érni,hisz' csak egy embert kellett (volna) megkerülni,Villát.Arra nem számított,h pont a csékánk ütközi le a levegőben.Nem érzem úgy,h feleslegesen kockáztatott ezzel.Az 5ösön belül jött a labda.Ha nem indul rá,akkor is gól,mert elment volna Carles fölött és akkor is bepattan a hosszúban.Csak akkor azért van csesztetve VV,h miért nem jött ki
Nagyon nem kellene érzésem szerint túllihegni ezt a gólt.Se csak Puyolra,se csak Victorra nem érdemes ráhúzni.Mindketten hibáztak egy kicsit,és rá is fizettünk.Számunkra balszerencsés gól volt.Sokan kaptak már hasonlót,egészen kiváló hálóőrök is.Csak mostanság felnagyolódik,ha VV gólt kap,rögtön meneszteni akarják igen sokan.

Persze ez mindenkinek szíve joga,de azért nem kéne szinte hajtóvadászatot rendezni.
A gólnál Puyí otthagyta a hosszún az emberét (akiről végülis bepattant a laszti),h elfejelje a labdát.Nem sikerült belestukkolnia,így gól lett.Akkor Carles sem BARCA szintű védő?Mivel Valdésre igencsak ragasztva van ez a cimke újabban,egy-egy hiba után.
Nem védeni akarom VV-t,csak azért böki a szemem,ha igazságtalanul támadják sokan.
Mikaos!
Igazad van ebben a mindent vigyen dologban!Elméletileg így kell működnie.Csakhogy most nem tudott akkora lendületet venni Villa miatt,h taroljon.Valamint Puyí a hosszú felől ért oda,amikor VV is jött a labdára.Nem hiszem,h számított volna rá,h a levegőben találkoznak.
Szal az alapgondolatoddal egyetértek,csak erre az esetre nem igazán volt kivitelezhető a dolgok szerencsétlen alakulása miatt...