Ilúvatar írta:Varga Tamás írta:Én csupán egyet nem értek: miért dobálja magát, mint egy rossz ...
Az első félidőben újfent előadta a Hattyú halálát. Akkorát fetrengett, mintha legalábbis kettős lábszárcsont-törést szenvedett volna el. Na, ez nekem nagyon unszimpatikus.
Ezeket igazán elfelejthetné, mert csak ellenszenvet varázsol elő a szurkolókból, a bírókból.

Amikor leigazoltunk Alvést, akkor mondtam hogy a nyár igazolása... Őszi produkciónál imádtam. Most meg... Rá se bírok nézni a játékára, egyszerűen barca szégyene. Minek viszi túlzásba ezt a színészkedést? Egyszerűen ciki.
Sztem sem szép,amit csinál, de egyébként most i hozza azt,amit ősszel, volt pár gyengébb meccse, mint ahogy az egész csapatnak,de összeségében a nyár igazolása még mindig. Tegnap is egy min,de inkább több gólpassz értékű beadása, kár, hogy végül nem lett az. Na meg,amilyen dinamikával jön fel ott a szélen az egyedülálló, nagyon rég láttam ilyen jó támadószellemű szélsővédőt, Roberto Carlos-Cafu pároson kivül nem is jut eszembe ilyen szintű ( persze védekezésben nem a legprofibb, de egy erős 4-est hoz mondjuk 5-ös skálán)