Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
2. félidő 52. perc. A 20.-on akárhanyadikban egy végletekig kijátszott szituációból rúgott gólt Messi, majd a félidő végén 2 perc alatt egyenlített a Valencia Maduro és Pablo Hernandez góljával. Nincs nálunk a labda, nem tudunk támadni, Xavi pontatlan, Puyol meg mint aki ott sincs. Alves oldalán Silva ficánkol. Nagyvonalakban ennyi.Ilúvatar írta:Hali,
Most ebben a pillanatban értem haza, kérlek gyorsan írjatok összefoglalót: Állás, idő, gólszerzők.
Nem tudom bekapcsolni a tévét mivel alszanak már a szülők. Előre is köszi.
Laza srác, a csokik mindig lazán nyomják!lionelfan írta:Keitának még dekázni is van ideje???!!!!
Ki mondta hogy nálunk volt? Egyébként nem olyan nagy ökörség ez. Pique is azt mondta hogy szerinte azért rúgunk ennyi gólt mert nagyon stabilak vagyunk hátul. Ő meg azért szerintem nem olyan hülye gyerek...Caesarka írta:
Ekkora ökörséget régen nem hallottam... Ki volt az az edző? Mert lehet, hogy a neve jó márka volt, de nem sokáig volt itt nálunk... Pedig dolgozott már nem 1, nem 2 olyan edző, akinek a neve jó márka volt, viszont az edzősége tiszavirág életű volt!
Henry, Marquez, Touré be, hozzuk el a 3 pontot a Túra-partól!
Ennek az a lényege,h a gólszerzéshez labda kell.És a labdaszerzéshez pedig védő.Zanzásítva.Caesarka írta:Ekkora ökörséget régen nem hallottam...Mihu írta:Valamelyik nagy edzőnek volt az a mondása hogy ha gólt akarsz rúgni, hozz be egy védőt.
Ekkora ökörséget régen nem hallottam...Mihu írta:Valamelyik nagy edzőnek volt az a mondása hogy ha gólt akarsz rúgni, hozz be egy védőt.LM10 írta:Márquez ott van a kispadon, bár nem hiszem, hogy Pep védőket hozna be hátránynál. Nem is fog cserélni a félidőre se, csak a szünet után pár perccel.
Most nem akarok szemétkedni, de van pár dolog amit le kell írnom. Puyolt nem kéne lehozni? A hülye is látja, hogy Puyínak nem megy ma, azonnal le kell hozni, David Villa egy marha gyors gyerek, Csárli (:lol:) meg nem bírja fogni! A Valdeses dolgot meg jobb, ha nem is írtad volna le. Lehet, hogy ezeket máshol benyelik, de biztos nem annyit nyeltek már be ebben a szezonban az ilyenekből, mint Victorka...lionelfan írta:Iniestát semmiféle képp nem kéne lehozni mert van még a srácban valami ezen a meccsen. Puyolt meg annál inkább. Valdést meg védem mert szerintem sem tehet a góóólokról...Casillas, Cech is benyelte volna
Valdes a golokról nem tehetettMihu írta:Puyol mellett az is elmegy aki nem akar
Alves nem mer odalépni senkinek, nehogy ne játszon a Madrid ellen
Valdes a gólokról nem tehetett
Xavinak nem volt egy pontos passza sem
Ini-Eto'o-Messi mintha pályán se lennének, de ez arra vezethető vissza hogy nincs nálunk a labda, ha nálunk van akkor a középpályán nem tudjuk áthozni, szóval ez nem az Ő hibájuk.
Olyan támadások kellenének, mint a gólnál. Ki kellene passzolni őket, de azt csinálják mint amit mi szoktunk. Kőkeményen letámadnak a középpályán.
Az most egy csöppet sem érdekel, hogy milyen formában lesz kedden. Az érdekel, hogy ma nagyon rosszul játszik és nincs kedvem azt nézni, hogy ezen bukjon el a meccs! Pedig egyelőre ez a helyzet...csabooo írta:Nem tudom miért kell szidni Puyolt,jó nem épp jót csinált,de rossz napja van és kész.Reménykedjünk hogy kedden csúcsformában lesz és még sokan mások...Pique a feje fölé nőtt,hát ilyet azért ne mondj még,majd talán 5 év múlva.Lehet hogy most jó formában van a srác meg jól is tolja nem tagadom,de azért Puyolnak a rutinjához még kell nőnie...
Valamelyik nagy edzőnek volt az a mondása hogy ha gólt akarsz rúgni, hozz be egy védőt.LM10 írta:Márquez ott van a kispadon, bár nem hiszem, hogy Pep védőket hozna be hátránynál. Nem is fog cserélni a félidőre se, csak a szünet után pár perccel.
Szerintem épp nem ez a szép a fociban. Ezzel a vereséggel, és egy esetleges Madrid győzelemmel abszolút nyílt a bajnokság. A többit meg nem kell ecsetelnem...aynas írta:ez a szép a futballban. percek alatt lerombolthatod az egy egész éves teljesítményedet.
a barcána önmaga az ellenfele.