Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, és bocs a piramisértMr. Master írta:khm... Szélső támadó és Ronaldinho? Olyasmi nálunk luxus?Zsolti írta:LG!!!én erre gondoltam,és ez kétcsatáros!!!meg ebbe ott van Deco is!Zsolti írta:mondjuk így:
vv
belletti--puyi---oleguer----gio
-------------rafa m.----------
-----xavi------------deco-----
------------riq-----------------
savi----------------------eto'o
ez sem lenne gyengébb,mint a mostani.
khm... Szélső támadó és Ronaldinho? Olyasmi nálunk luxus?Zsolti írta:LG!!!én erre gondoltam,és ez kétcsatáros!!!meg ebbe ott van Deco is!Zsolti írta:mondjuk így:
vv
LG!!!én erre gondoltam,és ez kétcsatáros!!!meg ebbe ott van Deco is!Zsolti írta:mondjuk így:
vv
Igen,de én most azt mondta,hogyha Riq.bemenne deco helyére,akkor lehet,hogy ő is tudna olyan produkciót nyújtani,mint a Deco.De ő még sztem életében nem játszott ilyen labdaszerző középpálysá félét.Morminho írta: Dinho szerintem még annyira se tud mint Riquelme
Dinho szerintem még annyira se tud mint RiquelmeZsolti írta:De riquelme nem tud védekezni,bár azt hittük,hogy deco sem tud.Morminho írta:Végülis csak Ronaldinho hiányzik belőleZsolti írta:mondjuk így:
vv
ez sem lenne gyengébb,mint a mostani.![]()
![]()
Mondjuk ha Marquez bemenne Oleguer helyére, Xavi Marquez helyére, Riq Xavi helyére és Ronaldinho Riq helyére akkor jó lenne
De riquelme nem tud védekezni,bár azt hittük,hogy deco sem tud.Morminho írta:Végülis csak Ronaldinho hiányzik belőleZsolti írta:mondjuk így:
vv
ez sem lenne gyengébb,mint a mostani.![]()
![]()
Mondjuk ha Marquez bemenne Oleguer helyére, Xavi Marquez helyére, Riq Xavi helyére és Ronaldinho Riq helyére akkor jó lenne
Végülis csak Ronaldinho hiányzik belőleZsolti írta:mondjuk így:
vv
nem tudom.így sem lenne gyengébb a csapat sztem.A. Gábor írta:Ronaldinhot kihagynád...Zsolti írta:mondjuk így:
vv
Ronaldinhot kihagynád...Zsolti írta:mondjuk így:
vv
Nem gyengébb, de így fölösleges igazolt ide Bommel, Ezquerro.Nem játszana így sokat Edmilson, Motta, Iniesta, Messi., stb, mert túl bő lenne a keret.Zsolti írta:mondjuk így:
vv
Ki helyett tetted volna be őket?Zsolti írta:Azért én tudtam volna csinálni nekik helyet.Taibi írta:Szerintem nem kell ide se Riquelme, se Saviola.Enrique21 írta:Hát nemtom,szerintetek nem lett volna jó az ha marad a Riquelme+Saviola,és akor 1 védöt kellett volna csak venni?De hát ez a Rijkard..
Egyik se férne be a csapatba és a padon is van elég játékos.
Benned biztamZsolti írta:Azért én tudtam volna csinálni nekik helyet.Taibi írta:Szerintem nem kell ide se Riquelme, se Saviola.Enrique21 írta:Hát nemtom,szerintetek nem lett volna jó az ha marad a Riquelme+Saviola,és akor 1 védöt kellett volna csak venni?De hát ez a Rijkard..
Azért én tudtam volna csinálni nekik helyet.Taibi írta:Szerintem nem kell ide se Riquelme, se Saviola.Enrique21 írta:Hát nemtom,szerintetek nem lett volna jó az ha marad a Riquelme+Saviola,és akor 1 védöt kellett volna csak venni?De hát ez a Rijkard..
Szerintem nem kell ide se Riquelme, se Saviola.Enrique21 írta:Hát nemtom,szerintetek nem lett volna jó az ha marad a Riquelme+Saviola,és akor 1 védöt kellett volna csak venni?De hát ez a Rijkard..
Semelyik csapat elnöke sem szereti annyira Henry játékát mint LaportaEnrique21 írta:És más nem akarja elvinni?Mert arrol nem hallani.
Ha Henry elakar menni Arsenalból akkor Wenger sem tudja megakadályozniEnrique21 írta:Lehet Henry-val akar majd kárpotolni,minket szurkolokat a hülyeségei(riq,saviola) miatt?Morminho írta:Ha sikerül megvennünk Henryt, akkor nem fogom anyázni Laportát, Riq és Saviola miattEnrique21 írta:Hát nemtom,szerintetek nem lett volna jó az ha marad a Riquelme+Saviola,és akor 1 védöt kellett volna csak venni?De hát ez a Rijkard..De egy védő mindenképpen kell
Gallasba kéne több energiát fektetni
De szerintem ebböl nem lesz semmi!
Ne legyen igazam!
Lehet Henry-val akar majd kárpotolni,minket szurkolokat a hülyeségei(riq,saviola) miatt?Morminho írta:Ha sikerül megvennünk Henryt, akkor nem fogom anyázni Laportát, Riq és Saviola miattEnrique21 írta:Hát nemtom,szerintetek nem lett volna jó az ha marad a Riquelme+Saviola,és akor 1 védöt kellett volna csak venni?De hát ez a Rijkard..De egy védő mindenképpen kell
Gallasba kéne több energiát fektetni