Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a játékosoknak és az edzőknek nyilván jót tesz, de az amúgy sem valami fényes hazai bajnokságnak nem hiszem.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 45107.html?
nem tudom, h ennek örüljünk, vagy ne örüljünk...
Hogy az internet mi mindenre képes... Ezt írtam a Google-be: Zenit Anderlecht...Barcaman14 írta:A zenit az Anderlechtel játszott edzőmeccset nem rég.Valaki nem tudná megmondani hogy a mieink (Juhász és Huszti) hogy szerepeltek,ha egyáltalán játszottak
sztem rossz oldalt linkeltél be,mert ha rámegyek a linkedre,az új lapon szintén ez a topic jelenik meg!noname írta:a holland bajnokság legjobb tizenegye
figyelmetekbe ajánlom az Honourable mentions részt, ahol az utolsó név elég ismerős lehet.![]()
Imádkozom az Úrhoz, a Teremtőhöz, hogy segítse meg, és tartsa meg még az élők sorában!
Jobbulást, Gyulá bácsi!!gekkodan írta:Az a szomorú, hogy már csak páran élnek azok közül, akiket tényleg fel tudunk mutatni, mint a labdarúgás magyar világklasszisait.
Azóta csak egy Nyilasival, Détárival, Bognár Gyurival tudunk előjönni. Nagyok voltak ők is, de az aranycsapathoz nem hasonlítható egyikük sem.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szomorú látni ezeket az évtizedeket érdemi magyar foci nélkül
Az a szomorú, hogy már csak páran élnek azok közül, akiket tényleg fel tudunk mutatni, mint a labdarúgás magyar világklasszisait.