Nah. bocs, csak most értem oda, hogy tudjak válaszolni.
jelwaz:
Mindenkinek magvannak a maga fokozatai, hogy mihez hogy viszonyul, mennyire fontos, értékrend stb., és az, hogy a te értékrended nem egyezik a másikéval, az egy teljesen szubjektív szempont
Igen ez így van. Körülírtad, hogy mit jelent a vélemény. Leírtam az én szempontomat. Hol itt a gond? Ha megfigyelted a mondandóm végén hozzá is tettem, hogy ez csak az én különbejáratú véleményem(az utóbbi időben minden hsz-em után oda kell írnom, hogy ez még mindig csak az én szemszögem, különben sokan félreértik, ahogyan látom, még így is.) Leírtam a véleményem az olyan emberekről akik szerintem vakon ítélkeznek ellenfélről és ellenfél szurkolóiról. Szerinted akik "utálják a Realt" hány százalékuk ismeri a történelmi miértjét? Hányan vannak akik kielemezték a múltat és emiatt nem szeretik a Realt? Szerintem nincs 10%. Mindenki más azért vallja ezt, mert azt hiszi ez a velejárója annak, hogy Barca drukker, utálni kell a Madridot és szurkolóit, mert azok meg hül.yék. A történelem is homályos és sokféleképpen lehet értelmezni. Ha nem így lenne, akkor nem lenne annyi álláspont és a Madrid szimpatizánsok is átpártolnának, legalábbis kiábrándulnának a kedvenc csapatukból. Ez meg már kicsit politika, így itt meg is állnék a gondolatmenettel.
A lényege az egész mondanivalómnak (VÉLEMÉNYEMNEK), hogy nem azzal van a gond, hogy ha számunkra nem szimpatikus a Real, a probléma ott kezdődik amikor nem tudunk logikus és reális indokot adni miértjére.
Belemagyarázni mindent bele lehet bármibe, megindokolni már kevésbé.
Miképpen leírtam korábban, most is tartom, hogy nagy butaság(az én értékrendem szerint)a szurkolók az alapján történő minősítése, hogy melyik csapatnak szurkol.
Sokak szemében lépéshátrányból indul itt a fórumon egy bármilyen madridista és csak azért mert a riválisnak drukkol. Teljesen máshogy viszonyulnak a véleményéhez.
Csokit mennyi ideig cse.sztették és hányan, mire végre sikerült egy kis tiszteletet kivívnia itt magának, mert rájöttek, hogy igenis jó arc.
Előítélet, előítélet.
torotam. Neked válaszolva csak annyit mondhatok, amíg valakivel nem találkozom személyesen és nem beszélgettem vele, addig a fórumon írottak alapján tudom csak megítélni. Nem érdekel, hogy kinek szurkol. Nekem egyáltalán nem számít, hogy madridista vagy Barcás, mert nem ez adja meg egy ember értelmi szintjét. Nincsenek senkivel szemben előítéleteim. Ez olyan, hogy két Barca drukker egymástól függetlenül felmegy mondjuk egy forma1-es fórumra egyik Ferraris, másik Mclarenes, de nem tudnak egymásról.
Itt szeretlek mert te is barca drukker vagy, ott meg rohadj meg mert mocsok csaló Mclarennek szurkolsz?Nálam ez nem így megy. Bízom benne, hogy értetted mire akarok kilyukadni.
Még egy nekem címzett kérdésre válaszolok, utána befejezem.
IvánC:
Mér Gago szegény szerencsétlen mit csinált?
Gago a tavalyi sorfalas szituációnál tanusított magatartása marhanagy taplóságra,sportszerűtlenségre utal a szememben, az ahogyan elsétált játékosok között és még a honfitársának sem köszönt.... és persze az a lenéző tekintet. Sütött róla a bunkóság.
Kicsit gyagyásnak érzem már magam emiatt, hogy minden hozzászólásom után meg kell jegyeznem, de most is megteszem: a fenti sorok kivétel nélkül az én saját álláspontomat tükrözik. Nem kezelem tényként és nem kivánom gátolni senki személyiségfejlődését.
Köszönet érte annak aki elolvassa, tiszteletben tartja és nem próbálja rámeröltetni, hogy rosszul látom a saját véleményemet.