Nah hát ez a szombati kombó (1ik) bejött: Újpest, Zenit, Dortmund, PSV, Bordeaux.
Hnapra:
CSZKA, Wolfsburg, Arsenal, Lazio, Porto kell hogy nyerjen, jah és raktam még egyet 200 ft-al...hátha:
Den Haag vs. Feyenoord V 2.10
Ingolstadt vs. Mainz V 1.83
Bologna vs. Genoa V 2.15
Napoli vs. Inter V 1.92
Benfica vs. Maritimo H 1.39
A Den Haag pocsék formában van, a Feyenoord meg miota elverte a PSV-t szárnyal. Mostanában idegenben meg otthon is húzzák a meccseket szépen finoman. A Mainznak nyernie kell, ha biztosan fel akarnak jutni. Túl sokat szórakoztak el így a végére. Az Ingolstadt meg kiesőjelölt. A Genoa is szerintem kiakarja javítani a múltheti vereségüket, ha komolyan gondolják a BL-t, előtte verték a Juvét is többek közt. Nemhiszem, hogy elszállt a forma. A Bologna meg rém gyenge. Biztosan kiesnek, otthon kapnak négyeket ilyen Sienáktól. Intert megint érzem. Szerintem egy olyan 0-1 lesz. Tipikus Inter, amellett nincs nagy formában a Nápoly se most. A Benfica sztem simán húzza, múltkor idegenbe hatot vágtak a Maritímonak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)