Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem!!ozsimiki írta:Nah senki sem nézni a sorsdöntő meccsünket a fehéroroszok ellen?
HAJRÁ MAGYAROK!
De tölük is... HAJRÁ MAGYAROK!!!ozsimiki írta:Nah senki sem nézni a sorsdöntő meccsünket a fehéroroszok ellen?
9perc van hátra 1-1 az állás, de most nyomunk,és helyzetek vannak, az x,és a hosszabbításos siker nem elég, rendes játékidőben kell megverni őket, ami persze óriási dolog lenne,de a fehéroroszokat is megleptük.
nee most meg kiállítottak tőlünk
HAJRÁ MAGYAROK!
Nézd, én a VB kezdete előtt megmondtam, h most a szlovákok nagyon gyengék, ők a leggyengébbek a csoportban, ellenük lehet esélyünk. Volt is, de sajna nem használtuk ki. Igy bizony kiesés lesz ebbőlKrojf írta:Lehet hogy megizzadunk kedden a fehéroroszok ellen!
Szlovákia-Fehéroroszország: 1-2 szétlövés után!
Nem hittem volna...
K.
Miért nem hitted volna?Krojf írta:Lehet hogy megizzadunk kedden a fehéroroszok ellen!
Szlovákia-Fehéroroszország: 1-2 szétlövés után!
Nem hittem volna...
K.
Hagyjukmárhagyjuk már, ilyenkor előjön belőlem a dühöngő állat.Ilyet nem írunk le.Fecooo írta:sajnos nem vagyunk egy súlycsoportban velük
Szervusz kedves tiki koma!tiki írta:Elismerés a fiúknak s szomorú vagyok ugyanakkor.
Rossz a hasonlat a Reallal a szlovákok 53-16-ban nyertek a kapuralövésben dícséretes lett volna ha hosszbbításra került volna sor de ez az eredmény még mindig nekünk kedvező láttatlanban mindenki aláírta volna így persze fájó.
Sokkal fájóbb, hogy a végig kiválóan buzdító szurkolók közül helyszíni jelentés szerint mintegy 100-an kifütyülték a szlovák himnuszt. Na erre semmi szükség nem volt.
Meg arra sem hogy a Nemzeti Sporton leszidják a felvidéki kommentárolókat akik mertek a szlovákoknak szurkolni lévén hogy ott felvidéki magyar fiúk is játszanak.
A végén kijött az állat egyesekből. Kár érte szép este volt
Addig én sem tudok felhőtlenül örülni, amíg meg nem változtatod aozsimiki írta:Hát igen, kettős érzéseim vannak, nagyon nagy dolog volt,de a végéért nagyon nagy kár, stúdióban sem tudnak felhőtlenül örülni, nagyon pechesek voltunk, kapufáról így középre jött vissza a korong...