Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért nem szabad kisebb ligákban játszó csapatokra nagy téttel fogadni. Mert kis noname csapatok megverik egymást. 10x szorzós üti sokszor az 1.25x-öst.Fernando írta:De jó, hogy nem egy 20-assal raktam meg a Waalwijk meccset. Kikaptak 2-1-re
LM10 írta:A tanácsok miatt a Rangers hendikep-et kicseréltem a Bremen-Bochum meccsre, így kevesebbet nyerek de biztosabb.Valencia- Barca V
Bayern-Schalke H
Vannes-Bordeaux V
Rangers-St Mirren (0-1) H
Cottbus-Wolfsburg V
A tanácsok miatt a Rangers hendikep-et kicseréltem a Bremen-Bochum meccsre, így kevesebbet nyerek de biztosabb.Valencia- Barca V
Bayern-Schalke H
Vannes-Bordeaux V
Rangers-St Mirren (0-1) H
Cottbus-Wolfsburg V
Nem játszottam meg. Csak egy 1000-essel, ma lesznek ezek a meccsek, kicsit átalakítottam a szelvényeimet, délután mek föladni őket:MQuC írta:Van még pár élő szelvényem bet-at-home-on. Remélem bejönnek.
Fernando neked grat az 53 rongyhoz. Ha lenne felesleges 20ezrem, ha meloznékTuti nyomnám fel énis.
Ez most komoly?:DFernando írta:Fortuna Sittard vs. RKC Waalwijk V 1.50
Venlo vs. Haarlem H 1.30
Braga vs. Trofense H 1.38
20.00053.820 HUF
Na, ez így már nekem is tetszik, lehet holnap én is megrakom őketultrasur írta:Na Pool helyett berakom aultrasur írta:Zenit-Khimki H
Hull city-L'pool V
Arsn-Middlesbourgh H
Cottbus-Wolsburg V
Sporting L.-Amadora H
Kaiserslautern-Wehen H
Valaiki egy gyors vélemény?
Vannes-Bourdeaux Francia ligakupadöntőt.
Na Pool helyett berakom aultrasur írta:Zenit-Khimki H
Hull city-L'pool V
Arsn-Middlesbourgh H
Cottbus-Wolsburg V
Sporting L.-Amadora H
Kaiserslautern-Wehen H
Valaiki egy gyors vélemény?
Azt jelenti, hogy ha tippelsz egy olyan meccsre ami mellet ott vagy h min 5 kötés, akkor még emellett másik négyre is kell tippelnedRonaldinho&Barca írta:Lehet buta kérdés lesz, de tippmixnél a kötés mit szolgál? Pl. 5-ös kötésű meccs az mit jelent?