Remélem most 2 góllal nyernekszajko írta:
Rangers - St Mirren egyedül ami nem tuti a Rangers rendre 1 góllal nyer.

Az hogy adott meccset másik 4 meccsel így összesen öttelRonaldinho&Barca írta:Lehet buta kérdés lesz, de tippmixnél a kötés mit szolgál? Pl. 5-ös kötésű meccs az mit jelent?
Köszi átgondolom majd csak holnap adom fel.Felvideki írta:Szerintem jók a meccsek, bár én a Hull city - Liverpool meccset nem raktam volna fel. Ha jól emlékszem a Hull pár nagyobb csapatot elkapott már, otthon pedig egész jók voltak eddig...ultrasur írta:Zenit-Khimki H
Hull city-L'pool V
Arsn-Middlesbourgh H
Cottbus-Wolsburg V
Sporting L.-Amadora H
Kaiserslautern-Wehen H
Valaiki egy gyors vélemény?
Rangers - St Mirren egyedül ami nem tuti a Rangers rendre 1 góllal nyer.LM10 írta:Valencia- Barca V
Bayern-Schalke H
Vannes-Bordeaux V
Rangers-St Mirren (0-1) H
Cottbus-Wolfsburg V
23 000 FT.
Szerintem jók a meccsek, bár én a Hull city - Liverpool meccset nem raktam volna fel. Ha jól emlékszem a Hull pár nagyobb csapatot elkapott már, otthon pedig egész jók voltak eddig...ultrasur írta:Zenit-Khimki H
Hull city-L'pool V
Arsn-Middlesbourgh H
Cottbus-Wolsburg V
Sporting L.-Amadora H
Kaiserslautern-Wehen H
Valaiki egy gyors vélemény?
igen csak sajnos túl későn láttam megsocio66 írta:Már nem azért,de elmondták itt páran,hogy ne tegyél a Juvéra..wakii írta:Olé juve... komolyan mondom a genoa-ról meg annyit egyszer raktam meg őket akkor is kikaptak... tehát ez az olasz foci...
Nah, csak azért idézem, hogy ha lesz a jövőben hasonló dolog, hogy 10-12 meccset ajánlanak,és csak 3-4 et akarsz, akartok megtenni közülük, viszonylag nagyobb zsével, akkor ne ilyesmiket válasszatok, amelyek azért rangadók. ezekből csak a Barca jött be, másik kettő döntetlen, hiába ígért mást a forma, mégiscsak rangadókról volt szó, és bukott is, aki megtette őket.ozsimiki írta:ha csak 3 meccset akarsz megtenni több zsével ,akkor a Dani által ajánlottak közül,válassz szntem 3 másikat, kisebb nevű csapatot, ámbár legalább ugyanolyan eséllyel mint ezek. természetesen mind3nál sanszosabb a hazai győzelem,de mind3 így,v úgy rangadó is,+hozzájön a BARCA esetében a saját csapatra nem teszünk cuccvlxe írta:amúgy én egy ilyenre gondoltam, de a Pool-on gondolkodóba vok
Liverpool - Arsenal H
Barca - Sevilla H
Chelsea - Everton H
Már nem azért,de elmondták itt páran,hogy ne tegyél a Juvéra..wakii írta:Olé juve... komolyan mondom a genoa-ról meg annyit egyszer raktam meg őket akkor is kikaptak... tehát ez az olasz foci...
Mennyit nyerhetnél kolléga?Primitive írta:Hosszas gondolkodás után egy ilyen szelvényt állítottam össze :
Chelsea - Everton H 1.4
Osasuna - Malaga H 2.00
Aarau - Zürich V 1.7
Coppenhagen - Midtjylland H 1.45
Mallorca - Valladolid H 1.9
Elfsborg - Malmo H 2.00
La Coruna - Almeria V csapat lő gólt 1.47
Hamburg - Werder V csapat lő gólt 1.33
eredő odds : 51.28
Reménykedem![]()
Pontosan!!szajko írta:Pontosan ígyvan. Lazio mostanába elkapta a fonalat, a Juve meg pont az ellenkezője. X lesz, csak ma nem mentem tippelgetni.Fernando írta:Juvéra ne tegyetek. HIBA
A Betis - Valencia... nos mindenki vendég győzelmet veszi a tutira. Ez egyáltalán nem így van...![]()
Pontosan ígyvan. Lazio mostanába elkapta a fonalat, a Juve meg pont az ellenkezője. X lesz, csak ma nem mentem tippelgetni.Fernando írta:Juvéra ne tegyetek. HIBA
Ez egészen jó,bár én az orosz meccs helyett a Szegedet tenném meg a Len-kupa döntőben,a Portonak meg nem kell mindenáron nyerni,szóval ahelyett is valami mást.gekkodan írta:Lokomotiv - CSKA Moskva V
Amadora - Porto V
Barca - Sevilla H
Toulusse - Guingamp H
Juve-Lazio H
Besiktas- Ankaraspor H
Én erre esküszöm