Barca vs. Real
-
- Entrenador del Barça
Eddig csak a rövidített videót láttam, de most már teljes a kép:
1. Agyonrúgás
2. Hátfelszántás
3. Földre lenyomás, rátérdelés
4. Gyomortaposás
5. Bokára taposás teljes testsúllyal
6. Jobbegyenes Albínnak
7. Fene tudja micsoda, mert takarásban volt
8. Partjelző elküldés k anyuciba
9. 4. játékvezető elküldés k anyuciba
10. Ha nem fogják le...
+1. Gavilan ellökése (ja bocs, ez Gago volt)
Lehet szorozgatni!
1. Agyonrúgás
2. Hátfelszántás
3. Földre lenyomás, rátérdelés
4. Gyomortaposás
5. Bokára taposás teljes testsúllyal
6. Jobbegyenes Albínnak
7. Fene tudja micsoda, mert takarásban volt
8. Partjelző elküldés k anyuciba
9. 4. játékvezető elküldés k anyuciba
10. Ha nem fogják le...
+1. Gavilan ellökése (ja bocs, ez Gago volt)
Lehet szorozgatni!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Bazz nem is vettem észre hogy Maradona is pályára lépett a hétközi fordulóba.
Jah bocs, de azér Zizut meg Figót ti felhozhattátok érvnek.Báttya 2009 van, Maradona nem tavaly játszott nálunk.
Akkor senki nem mondta, hogy most 2009 van.
Egy szóval nem írtam, hogy csak pirosat érdemelne.kapja meg a méltó büntetést
Szépen kap egy jópár meccses eltiltást aztán kész.
Ezzel az erővel akkor Maradónát sokak példaképét is örökre elkellett vna tiltani.Az örökös eltiltást meg szvsz ne röhögd ki
Jah de róla tudjuk, hogy ő nem egy ész ember volt, meghát barcás is volt, őt elég ha csak nem dícsérjük meg.
De Pepének jár az örökös eltiltás.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kicsit azért kutakodni kellett, h találjál vmit, amivel vissza tudsz vágni.Báttya 2009 van, Maradona nem tavaly játszott nálunk.fly20 írta:
Ezekre, meg főleg erre csak ezt ajánlom a figyelmetekbe:
Bár rendes volt, mert csak a térdelő playa fejét rúgta le szval ő legalább nem földön fekvő játékosba...
Csak még mielőtt a sok barcás azt gondolná, hogy az ilyen finomságok csak a csúnya madridban fordulnak(tak) elő.
Nem kell szó nélkül elmenni az eset mellett, kapja meg a méltó büntetést, de nemis kell felfújni a dolgot, örökös eltiltás meg vicc.

Ha meg annyira okos akarsz lenni, tudnád, h miért csinálta azt Maradona, nem alaptalanul volt az egész.Megnéznélek, ha egy barom játékos miatt ki kéne hagynod majdnem egy egész idényt, merteltörné a lábad, utána meg ugyanaz az ember megint felvágna, úgy, h nem bírsz ráállni a lábodra.
Ha szerinted, ez ugyanolyan mint Pepe esete, akkor igazad van.

- Capon
- Llegenda del Barça
Bazz nem is vettem észre hogy Maradona is pályára lépett a hétközi fordulóba. Pedig ha tudom...
Hogy kerül ide ez a videó egyáltalán?
Ez olyan mikor a kisgyerek magyarázza a matekból kapott 1-esét.
...de apa nem csak én kaptam 1-est...
Hogy kerül ide ez a videó egyáltalán?
Ez olyan mikor a kisgyerek magyarázza a matekból kapott 1-esét.
...de apa nem csak én kaptam 1-est...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ehhez még tedd hozzá az utána következő "hajbakapós" jelenetet, az ütést, az őrjöngést és a játékvezető megsértését. A nemrég belinkelt videón minden tökéletesen látszik. Ezek alapján ne mondja nekem senki, hogy ez "csak" 4 mérkőzés...Etooka írta:...
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. 

Maradona nem egy ész ember, és senki sem mondta, hogy őt meg kéne dicsérni ezért a tettéért. Viszont ez a Barca-Real összehasonlítás eléggé vicces volt, amikor a Real keretébe köztudottan olyan idegbetegek futkorásznak, mint Pepe, Heinze vagy éppen Sergio Ramos(bár, ő jobb napjaiban tudja moderálni magát).fly20 írta:...
Az örökös eltiltást meg szvsz ne röhögd ki, mert nem tudom, te mit csinálnál, ha a földön feküdnél, és beléd rúgnának teljes erővel kétszer is. Szerintem nem csak pirosat reklamálnál...
.
Na ezek után mondja azt bárki is, hogy nem lenne jogos a hosszabb eltiltás Pepének. Nem normális, hogy ezt bárki megengedheti magának mérkőzés közben. Nem semmi ez a videó, ez alapján teljesen jogos még a 12 mérkőzés is. Ezt még az elfogult Madrid rajongóknak is el kell ismerniük!!!merx írta:esze ágában nincs visszavonulni csak a büntetését szeretné egy kis sajnáltatással enyhíteni...
undorító
http://www.youtube.com/watch?v=Bl_itURVy2k
ez teljes
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. 

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát nem semmi ez a videó Pepe-ről. Rendesen kielemezték a történteket lesz mit néznie a fegyelmi bizottságnak. A videó végén is hogy 3-4 embernek kell jóformán lelökni a lépcsőn az öltöző felé. Az oké hogy eldurran az agya (bár amit tett undorító), de hogy hosszú percekig őrjöng utána, ezzel is csak súlyosbította a helyzetét.merx írta:esze ágában nincs visszavonulni csak a büntetését szeretné egy kis sajnáltatással enyhíteni...
undorító
ez teljes
Azért annak nem örülnék ha örökre eltiltanák. Kapjon szeptemberig vagy az új idény kezdetéig eltiltást és egy óriási pénzbüntetést (a fizetésével arányos büntetést)

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
Hányinger ez a gyerek. Mi az, hogy nem ismer magára? Én csináltam és rosszul látta, vagy mi?
Nyilván nem vonul vissza, 30 millás hátvédnek már csak a klub sem engedné, hogy így tegyen.
Szánalmas kamu!
Nyilván nem vonul vissza, 30 millás hátvédnek már csak a klub sem engedné, hogy így tegyen.
Szánalmas kamu!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
esze ágában nincs visszavonulni csak a büntetését szeretné egy kis sajnáltatással enyhíteni...
undorító
ez teljes
undorító
ez teljes
mondtam én egy szóval is, h nem örülnék, ha trófeákat nyerne a csapat?Felvideki írta:
Talán a legjobb az lenne, ha ezzel a játékkal a trófeákat is megnyerné a csapat. Azt hiszem ez nektek is megfelene
azzal nem mi lennénk elsősorban kisegítve, hanem ők

tehát: szép játék ==> nekünk jó, ha emellé nyernek is címeket akkor az már a csapatnak jó, így mindenki megkapja "ami jár"

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
„A legkeményebb büntetés számomra az, hogy át kell élnem ezt az érzést. Ha úgy látom, hogy nincs esélyem visszatérni a labdarúgópályára, akkor mással fogok foglalkozni”gajeraro írta:Az ízé lehet visszavonul!!!
Helyes a lehető legjobb döntést hozza!!!
-HA úgy látja, tehát, ha túl hosszú büntetést kapna, és ennek következményei...egy szóval nem mondja, h mindenképpen vissza akarna vonulni...

HA pontos a fordítás, persze...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Talán a legjobb az lenne, ha ezzel a játékkal a trófeákat is megnyerné a csapat. Azt hiszem ez nektek is megfeleneFecooo írta:gajeraro, tökéletesen egyetértek! nekünk semmivel se lesz jobb, ha trófeákat nyer a "csapatunk" ellenben, ha ilyen produkciót nyújt egy csapat hétről-hétre azzal viszont nekünk jobb, mert a foci számunkra szórakozás, a trófeákkal max a gyerekek pattognak...

gajeraro, tökéletesen egyetértek! nekünk semmivel se lesz jobb, ha trófeákat nyer a "csapatunk" ellenben, ha ilyen produkciót nyújt egy csapat hétről-hétre azzal viszont nekünk jobb, mert a foci számunkra szórakozás, a trófeákkal max a gyerekek pattognak...
Én is olvastam a nyilatkozatot tőle, de igencsak kétkedve fogadtam. Nem tudom elképzelni, hogy annyira bántaná a dolog, hogy ez miatt ilyen fiatalon visszavonuljon. Inkább arra mehet ki a játék, hogy a holnapi tárgyalásra minél nagyobb megbánást tanúsítson. Így szeretnék elérni a lehető legkisebb mértékű büntetést.gajeraro írta:Az ízé lehet visszavonul!!!
Bár, ez csak a magánvéleményem...
Mindig arról van szó,h nyerünk e trófeát vagy nem!
Szerintem nem olyan fontos mert minden héten láttok 2 ilyen jó mecset az se érdekkel ha nem nyerünk mert nekem így minden hetem boldog tökéletesen érzem magam nincs bennem semmi feszültség mert ilyen csapatért dobog a szívem!
Persze az a megkoronázása a szezonnak,de nekem fontosabb,h ilyen meccseket láthattok a kedvenc csapatomtól!
Biztos 1dül vagyok ezzel meg sokan leoltanak majd,de ez azért nekem fontosabb mert a real, ha megnyeri a bajnokságot amire igen kicsi esélyt láttok örülnek neki 1 hétig azt ennyi de mi 1 egész szezonon keresztül boldogok voltunk,h ilyen csapatunk van!Nekik meg jut 1 hét???
Tudom azt is,h ezért küzdenek a játékosok meg mennyi pénz van benne,h megnyernek valamit,de itt egy kicsit önzően magamra gondoltam!

Az ízé lehet visszavonul!!!
Szerintem nem olyan fontos mert minden héten láttok 2 ilyen jó mecset az se érdekkel ha nem nyerünk mert nekem így minden hetem boldog tökéletesen érzem magam nincs bennem semmi feszültség mert ilyen csapatért dobog a szívem!
Persze az a megkoronázása a szezonnak,de nekem fontosabb,h ilyen meccseket láthattok a kedvenc csapatomtól!
Biztos 1dül vagyok ezzel meg sokan leoltanak majd,de ez azért nekem fontosabb mert a real, ha megnyeri a bajnokságot amire igen kicsi esélyt láttok örülnek neki 1 hétig azt ennyi de mi 1 egész szezonon keresztül boldogok voltunk,h ilyen csapatunk van!Nekik meg jut 1 hét???
Tudom azt is,h ezért küzdenek a játékosok meg mennyi pénz van benne,h megnyernek valamit,de itt egy kicsit önzően magamra gondoltam!

Az ízé lehet visszavonul!!!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Pont itt volt az ideje egy kis takarításnak. Volt amit áthelyeztem a megfelelő topicba,és volt amit sajnos törölnöm kellett.Személyeskedés,vagdalkozás helyett inkább próbáljatok meg érveket felhozni!

nem 3 hanem 6. És azért, meert 3 meccset ellazsáltunk tavasszal, ők egyet sem... Nincs igazságtalanság, talán kevesebb szerencsénk van, de ilyen az élet. Ha 25 ponttal vezetnénk, ebben a topivócban nem lenne miről írni

Rivaldo11 írta:Nos:mypeter írta:miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci?Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
1. Nem vagyok ellenséges. Az igazságtalanság az, amit nehezen viselek. Az én mércém szerint igazságtalan, hogy 3 pontnyira vannak tőlünk, mikor a mutatott produktum alapján inkább 15-20 pontnyira kellene lenniük. Ergo igazságtalan a futball.
2.Igen, jobban örülnék ha 25 ponttal vezetnénk. Legyen óriási küzdelem a 2. helyért.
3.Nyerjünk, és döntsük el a bajnokságot madridban, benne vagyok.
- noname
- Llegenda del Barça
Azért annyi igazság van a függőségben h a 2 talán legdinamikusabb játékosunk közül az egyik mindenképp kell. Amikor MEssi és Iniesta is hiányzott, akkor tényleg egy sebességfokozattal lassabb a csapat.
De ugyanilyen alapon a Real is sokkal lassabb ha pl Higu és Robben hiányzik.
De ugyanilyen alapon a Real is sokkal lassabb ha pl Higu és Robben hiányzik.

A Fifa egy szégyen
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Délutáni madridista hsz-ek egy részének tartalma: "Messi nélkül, 0 a játékuk..." Ha nincs, Messi, nincs foci..."
Messi nélkül kumma jó a játék.
Nincs Messi, van FOCI.
Ennyit erről. MA ár remélem végig pihen kelleni fog ő még, ebben a sorozatban. HAJRÁ BARCA!
Messi nélkül kumma jó a játék.
Nincs Messi, van FOCI.
Ennyit erről. MA ár remélem végig pihen kelleni fog ő még, ebben a sorozatban. HAJRÁ BARCA!
..................................
Sport1-et aki nézte érti.
Az a bizonyos volt NB1es játékos nagyon nagy igazat és okosat mondott...
Örökre el kell tiltani az ilyen játékosokat,mint Pepe...
Szégeny a Realre nézve,egyszerűen... a Foci legallja...
Az a bizonyos volt NB1es játékos nagyon nagy igazat és okosat mondott...
Örökre el kell tiltani az ilyen játékosokat,mint Pepe...
Szégeny a Realre nézve,egyszerűen... a Foci legallja...
-
- Director del Fútbol
Vágom amit mondasz csak nem teljesen értetted meg amit mondtam vagy én nem írtam le érthetően.barca99 írta:.........

Szval legyen mondjuk a spanyol bajnokság szintje egy 10skálán 6-os. A madrid ereje kábé 6.3 a barcáé mondjuk 9.5-ös. És ha a spanyol bajnokság ereje méltó lenne magához akkor kábé 8-as szinten mozogna. És ezáltal sokkal több csapat tudna a madrid fölé nőni. De mi ugyanugy elsők lennénk mivel a mi szintünkün még így sem lennének.

- faithnomore
- Entrenador del Barça
én is sajnálom hogy a real ilyen meccsekkel van még mindig pár ponttal lemaradva mögöttünk, viszont az is igaz, hogy mint látjuk a madrid iszonyat gyenge meccseket is begyűjti, mi sajnos erre nem vagyunk képesek 

Tökéletesen egyetértek LG-vel.LG írta:Azért ez igy nem teljesen igaz. Nagyon sok olyan meccs volt, ahol a kiscsapatok bátran játszottak a real ellen, jobbak voltak, többet tettek a győzelemért, de a madrid lemakkolta őket. Ez a ciki, h Madrid csak igy tud nyerni olyan csapatok ellen, akik ellen azért illene a játékban is fölénybe kerülni. Ezért nem a gyenge liga a felelős. Ettől persze télleg szomorú a La liga jelenlegi helyzete, h csak 1 csapat van, aki a BL-ban is képes vmire. Ugyanis nemrég még volt 4mindorokke_barca írta:Végre... hosszú idő után az első értelmes hozzászólás a topicban.A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát.(Real, Barca, Valencia, Depor)
Egyrészről szép a 16 veretlen meccs. Másrészről engem is bosszant, hogy nem egy olyan meccsük volt, ahol ha pontozásos sportág lenne a foci, pontosztozkodás lett volna a két csapat közt. Így vagy úgy, de még is behúzták. És nem egyszer történt meg. Csak egy-két x kellett volna ahhoz, hogy ne érezze azt az ember, hogy akármkit csinál a Real, akkor is győznek.
De még ez sem idegesítene, ha nem ilyen szánalom játékkal estek volna ki a Liverpool ellen.
Ezt a kettőt összeadva ki veszi komolyan a Ligát?