Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bazz nem is vettem észre hogy Maradona is pályára lépett a hétközi fordulóba.
Jah bocs, de azér Zizut meg Figót ti felhozhattátok érvnek.Báttya 2009 van, Maradona nem tavaly játszott nálunk.
Egy szóval nem írtam, hogy csak pirosat érdemelne.kapja meg a méltó büntetést
Ezzel az erővel akkor Maradónát sokak példaképét is örökre elkellett vna tiltani.Az örökös eltiltást meg szvsz ne röhögd ki
Kicsit azért kutakodni kellett, h találjál vmit, amivel vissza tudsz vágni.Báttya 2009 van, Maradona nem tavaly játszott nálunk.fly20 írta:
Ezekre, meg főleg erre csak ezt ajánlom a figyelmetekbe:
Bár rendes volt, mert csak a térdelő playa fejét rúgta le szval ő legalább nem földön fekvő játékosba...
Csak még mielőtt a sok barcás azt gondolná, hogy az ilyen finomságok csak a csúnya madridban fordulnak(tak) elő.
Nem kell szó nélkül elmenni az eset mellett, kapja meg a méltó büntetést, de nemis kell felfújni a dolgot, örökös eltiltás meg vicc.
Ehhez még tedd hozzá az utána következő "hajbakapós" jelenetet, az ütést, az őrjöngést és a játékvezető megsértését. A nemrég belinkelt videón minden tökéletesen látszik. Ezek alapján ne mondja nekem senki, hogy ez "csak" 4 mérkőzés...Etooka írta:...
Maradona nem egy ész ember, és senki sem mondta, hogy őt meg kéne dicsérni ezért a tettéért. Viszont ez a Barca-Real összehasonlítás eléggé vicces volt, amikor a Real keretébe köztudottan olyan idegbetegek futkorásznak, mint Pepe, Heinze vagy éppen Sergio Ramos(bár, ő jobb napjaiban tudja moderálni magát).fly20 írta:...
Na ezek után mondja azt bárki is, hogy nem lenne jogos a hosszabb eltiltás Pepének. Nem normális, hogy ezt bárki megengedheti magának mérkőzés közben. Nem semmi ez a videó, ez alapján teljesen jogos még a 12 mérkőzés is. Ezt még az elfogult Madrid rajongóknak is el kell ismerniük!!!merx írta:esze ágában nincs visszavonulni csak a büntetését szeretné egy kis sajnáltatással enyhíteni...
undorító
http://www.youtube.com/watch?v=Bl_itURVy2k
ez teljes
Hát nem semmi ez a videó Pepe-ről. Rendesen kielemezték a történteket lesz mit néznie a fegyelmi bizottságnak. A videó végén is hogy 3-4 embernek kell jóformán lelökni a lépcsőn az öltöző felé. Az oké hogy eldurran az agya (bár amit tett undorító), de hogy hosszú percekig őrjöng utána, ezzel is csak súlyosbította a helyzetét.merx írta:esze ágában nincs visszavonulni csak a büntetését szeretné egy kis sajnáltatással enyhíteni...
undorító
http://www.youtube.com/watch?v=Bl_itURVy2k
ez teljes
mondtam én egy szóval is, h nem örülnék, ha trófeákat nyerne a csapat?Felvideki írta:
Talán a legjobb az lenne, ha ezzel a játékkal a trófeákat is megnyerné a csapat. Azt hiszem ez nektek is megfelene
„A legkeményebb büntetés számomra az, hogy át kell élnem ezt az érzést. Ha úgy látom, hogy nincs esélyem visszatérni a labdarúgópályára, akkor mással fogok foglalkozni”gajeraro írta:Az ízé lehet visszavonul!!!
Helyes a lehető legjobb döntést hozza!!!
Talán a legjobb az lenne, ha ezzel a játékkal a trófeákat is megnyerné a csapat. Azt hiszem ez nektek is megfeleneFecooo írta:gajeraro, tökéletesen egyetértek! nekünk semmivel se lesz jobb, ha trófeákat nyer a "csapatunk" ellenben, ha ilyen produkciót nyújt egy csapat hétről-hétre azzal viszont nekünk jobb, mert a foci számunkra szórakozás, a trófeákkal max a gyerekek pattognak...
Én is olvastam a nyilatkozatot tőle, de igencsak kétkedve fogadtam. Nem tudom elképzelni, hogy annyira bántaná a dolog, hogy ez miatt ilyen fiatalon visszavonuljon. Inkább arra mehet ki a játék, hogy a holnapi tárgyalásra minél nagyobb megbánást tanúsítson. Így szeretnék elérni a lehető legkisebb mértékű büntetést.gajeraro írta:Az ízé lehet visszavonul!!!
Helyes a lehető legjobb döntést hozza!!!
Rivaldo11 írta:Nos:mypeter írta:miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci?Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
1. Nem vagyok ellenséges. Az igazságtalanság az, amit nehezen viselek. Az én mércém szerint igazságtalan, hogy 3 pontnyira vannak tőlünk, mikor a mutatott produktum alapján inkább 15-20 pontnyira kellene lenniük. Ergo igazságtalan a futball.
2.Igen, jobban örülnék ha 25 ponttal vezetnénk. Legyen óriási küzdelem a 2. helyért.
3.Nyerjünk, és döntsük el a bajnokságot madridban, benne vagyok.
Vágom amit mondasz csak nem teljesen értetted meg amit mondtam vagy én nem írtam le érthetően.barca99 írta:.........
Tökéletesen egyetértek LG-vel.LG írta:Azért ez igy nem teljesen igaz. Nagyon sok olyan meccs volt, ahol a kiscsapatok bátran játszottak a real ellen, jobbak voltak, többet tettek a győzelemért, de a madrid lemakkolta őket. Ez a ciki, h Madrid csak igy tud nyerni olyan csapatok ellen, akik ellen azért illene a játékban is fölénybe kerülni. Ezért nem a gyenge liga a felelős. Ettől persze télleg szomorú a La liga jelenlegi helyzete, h csak 1 csapat van, aki a BL-ban is képes vmire. Ugyanis nemrég még volt 4mindorokke_barca írta:Végre... hosszú idő után az első értelmes hozzászólás a topicban.A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát.(Real, Barca, Valencia, Depor)