Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szubjektív dolog eldönteni melyikőjük jobb.Mindenki a saját belátása szerint dönti el,számára ki az überebbvkinga írta:. Engem zavar, hogy mindenki zseniálisnak tartja Iniestát, de Messi sokkal jobb
Én nem mondanám, hogy Iniesta vagy Messi a jobb játékos. Iniesta alapvetően középpályás, bár a szélső poszton is megállja a helyét. Míg Messi alapból szélső, tehát nem láthatjuk őt túl gyakran a pálya közepén játszani. Ebből adódik az is, hogy Ini többet védekezik és szervezi a játékot. A technikájuk pedig szerintem hasonló, Messi is tud távolról lőni, volt már rá példa, illetve a jobb lábas lövésekre is. Szóval egy a lényeg, mindketten nagy játékosok!ElBartimaeus írta: Szerintem Inieasta annyiban jobb, hogy sokoldalúbb játékos jelen pillanatban, szerintem. Többet védekezik, bár ő sem esik túlzásba, meg többet tud lőni távolról, mert jobb a lövőtechnikája, ami nem is baj, hogy Messinek nem olyan jó; nincs rászorulva, közel viszi ő a labdát a kapuhoz
. Sokkal biztos nem jobb, bár azért még több dolgot tud egyedül elintézni Messi. De igazából fölösleges erről beszélni, mert mind a kettő fantasztikus CSAPAT játékos!
Szerintem Inieasta annyiban jobb, hogy sokoldalúbb játékos jelen pillanatban, szerintem. Többet védekezik, bár ő sem esik túlzásbavkinga írta:Nem vagyok Madridista, hanem egy Messi játékát imádó valaki.
Nem szeretem a madridi focit.
Getafe ellen jól játszott, megérdemelte volna a több gólt a csapat, és főleg Messi, de sajnos egy gólt nem adtak meg les miatt, és másik két esetben lest jeleztek. Biztos, hogy ennyiszer nem volt lesen. Remélem a bajnokságban még fog gólt rúgni Messi és még nagyot fog tudni játszani a BL-ben a chelsea ellen. Szúrkolok, hogy nyerjenek valamilyen trófeát.
Messi rengeteg mérkőzést döntött el. Nem a sevilla elleni mérkőzésre gondoltam. Azt kivételesen megoldották. Nagyon szép játékkal.
Sokkal jobb, mint Iniesta. Engem zavar, hogy mindenki zseniálisnak tartja Iniestát, de Messi sokkal jobb, de jóval több mérkőzés van a háta mögött, mint Iniestának ezért biztosan fáradtabb. Ebből a szempontból, jó hogy pihentette Gardiola. Megmutatta Argentínában is, hogy Messi mekkora focista, mert ott igazi foci volt. Venezuela ellen fantasztikusan jól játszott.
Mint már kisezermilliószor megírtuk a szombat esti 22:00-ás időpontbarca19 írta:Hello mindenki azt akarom kérdezni hogy nem tudja valamelyikőtök hogy melyik csatorna adja a Valencia elleni derbyt mert én fennt voltam a sportklub és a sportTV honlapján de egyiknek a müsőrlistájába sincs benn ez a meccs...remélem azért egy ien meccset nem kell neten néznem
előre is köszi a választ
ha valamelyikőtök esetleg szeretne velem dumálni a csapatról meg amugy a fociról itt az msn-em: h.jacint@hotmail.com
infokkal szeretnék gazdagodni szval nyugodtan vegyetek csak fel![]()
A SZÍVEM EGY CSAPATÉRT DOBOG....VISCA EL CATALUNYA
Ezt nem teljesen értem mit éreztél te tegnap 4-0 és nagyon sima meccs volt Messi nélkül is. A játék is szép volt.vkinga írta: Most megnyerték a meccset, de azért érzem a messi függőséget.
Ennek nagyon is örülnékKrojf írta: Vagy legalább közös 'clácico-nézést???
Ne legyünk már gyíkok, valahol csináljuk már meg!
Úgy néz ki, hogy a 'clásico idején nem is dolgozom!
K.