Élő közvetítések 08/09
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
444444444444444444444!!!! HENRY! És Ini!
:D

Mit jelent? sry nem tudommiihii írta:
Zúg a madrid,cabron....![]()

-
- Barça C
Annyira BARCÁS a játék 

...és zúg a madrid cabrón...

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
mekkora xavi gol
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- miihii
- KHAL
Azért mostanában egész tűrhetően kezdjük a félidőket
Ez is mekkora játék volt már!
Kié az assziszt?Naná:INIESTA!
Ez kéééész!
Jah,és Xavi szépen felrakta.
Zúg a madrid,cabron....

Ez is mekkora játék volt már!
Kié az assziszt?Naná:INIESTA!
Ez kéééész!
Jah,és Xavi szépen felrakta.
Zúg a madrid,cabron....

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hihetetlenek vagyuuunn
Szép volt Xavi

Szép volt Xavi
-
- Barça C
igennnnnnnnnnnnn:-)
3-0! Xavi
Spanyol kommentár: tiki-taka tiki-taka góóóóóóóóóól
Spanyol kommentár: tiki-taka tiki-taka góóóóóóóóóól

xaviii
3:0
iskola gáma

iskola gáma

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
XAVI! Rég lőtt gólt! Itt volt már az ideje! 

tom h R10 potólhatatlan és örök Barca-s ( és vissza is fog jönni) de ez a Barca Tökéltetes..........."""LENNE""" 1 olyan szabadrugás lövövel mint R'10!!! Gyerekek nem tudunk 20 méterröl pontrugásból veszélyerssek lenni!! és ez nem a csapat hibája. nem is Pep-é, 1xűen nincs oda való playereünk!!!
Nemidvalo, de megjegyezném, mostánban a legjobbakkk vagyunk és csak rajtunk mulik h mindent megbyerjünk, DEEEEEEEEEE ez a modern foci, 1 grammot nem tettünl e Arsevniért, elment Dhino(r10), 1 gyöztes csapat körá minden évebn kell 1 húzó játékod. Most nagyon Messire építünk ( zseniális, csodálatos) 1-2 két játékost elszalosztottunk!!! bár nálunk többet ér a saját nevelés (nesoroljam...) sztem nem az a kérdés h idény miket (sztem mind3at behuzzzuk) habnem h jövöre utánna mit alkotunk!! ha most meggondoljuk, és időt és pént költönk rá ide kell hozni fiatal nagy játékosokat és alapozva van a jövönk, és nem lessz neheéz, mert ha idén sok mindent nyerünk, akárkit ide tudunk hozni, és ezt a lendületetet fent!//// jószaruk irtam de itt kivagyunk és azsittük h ez kemény meccs lesz de eddig nem és őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrülünk XD FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemidvalo, de megjegyezném, mostánban a legjobbakkk vagyunk és csak rajtunk mulik h mindent megbyerjünk, DEEEEEEEEEE ez a modern foci, 1 grammot nem tettünl e Arsevniért, elment Dhino(r10), 1 gyöztes csapat körá minden évebn kell 1 húzó játékod. Most nagyon Messire építünk ( zseniális, csodálatos) 1-2 két játékost elszalosztottunk!!! bár nálunk többet ér a saját nevelés (nesoroljam...) sztem nem az a kérdés h idény miket (sztem mind3at behuzzzuk) habnem h jövöre utánna mit alkotunk!! ha most meggondoljuk, és időt és pént költönk rá ide kell hozni fiatal nagy játékosokat és alapozva van a jövönk, és nem lessz neheéz, mert ha idén sok mindent nyerünk, akárkit ide tudunk hozni, és ezt a lendületetet fent!//// jószaruk irtam de itt kivagyunk és azsittük h ez kemény meccs lesz de eddig nem és őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrülünk XD FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca Barca
-
- Jugador del Barça
Nem csak ő kérdezte többen is ezt a témát feszegetik. Aki nem ért velem egyet azt megértem de nekem ez a véleményem.
-
- Barça C
Teljesen igazad van .
Gyönyörűen játszunk és ez a lényeg
Hajrá a második játékrészben is !
Gyönyörűen játszunk és ez a lényeg
Hajrá a második játékrészben is !
-
- Entrenador del Barça
marioricsi írta:uraim !
valaki megmondaná , hogy mikor szereztünk gól szögletből ?
én egyre emléxek, mikor Marquez szögletből fejelt Xavi beadása után Coupet kapujába az Atletico Madrid ellen hazai pályán a 4. percben.
Megkérdezte normálisan, hogy mikor szereztünk utoljára gólt szögletből. Erre jól leszólod paraszt módon. szép...
-
- Jugador del Barça
marioricsi írta:uraim !
Kit érdekel???????????? Ilyen játék után mint a második gólnál volt kit érdekel hogy szögletből meg szabadrugásból rugunk e gólt.
teljes mértékbenVarga Tamás írta:Majdnem olyan, mintha Real-meccset néznénk, nemde?![]()
![]()
![]()
..

így van. iniesta-t pihentetni kell, touré-val egyetemben. messi benézhet hogy miújság, meg mondjuk pedro ha nevezve van. szvsz
-
- Jugador del Barça
Még egy kell a félidő elején és utánna sétáljuk le a meccset mert hétvégén a Valencia kemény lesz. Villa meg tapad Eto'ora ugyhogy ő még rugjon egyet.
-
- Barça C
uraim !
Szerintem semmi értelme nincs behozni Messit, ha továbbra is ilyen iramban focizik a Barca. Pihennie kell a következő 3 meccsre.don gamper írta:Tudtára adtuk(ismét) a világnak hogy ki az ur a házban![]()
Elég egyértelmű a meccs de most menni kell még a második
félidőben is.Jöjjön Messi és rugjunk minnél többet.