Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez igy nem teljesen igaz. Nagyon sok olyan meccs volt, ahol a kiscsapatok bátran játszottak a real ellen, jobbak voltak, többet tettek a győzelemért, de a madrid lemakkolta őket. Ez a ciki, h Madrid csak igy tud nyerni olyan csapatok ellen, akik ellen azért illene a játékban is fölénybe kerülni. Ezért nem a gyenge liga a felelős. Ettől persze télleg szomorú a La liga jelenlegi helyzete, h csak 1 csapat van, aki a BL-ban is képes vmire. Ugyanis nemrég még volt 4mindorokke_barca írta:Végre... hosszú idő után az első értelmes hozzászólás a topicban.A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát.
bocs de ez egy bunkó hozzászólás volt...Erre szoktam én mondani, hogy madrid meccset nézni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas! A madrid játékától forog a sírjában di Stefano, pedig a fószer még meg se halt... De leginkább Öcsi bácsi...
Erre szoktam én mondani, hogy madrid meccset nézni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas! A madrid játékától forog a sírjában di Stefano, pedig a fószer még meg se halt... De leginkább Öcsi bácsi...torotam írta:és a legfélelmetesebb az, hogy amit a madrid játszik, az egyenesen a spanyol foci megerőszakolása.
És még ők röhögnek ki minket... szép!
A mi csapatunk mindig hű maradt a filozófiájához és a címeréhez, sosem játszottunk bunker focit.
Végre... hosszú idő után az első értelmes hozzászólás a topicban.A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát.
Szerencsére még vannak olyan real drukkerek, akik reálisan látják a helyzetet. el kell ismerni, h jelenlenleg a Barcelona a legjobb, de ez változó, ha a real lenne akkor Mi Barcások is elismernénk ugyanezt.attól, h rivális csapatoknak szurkolunk, nem kell egymást utaljuk és hecceljukpitta19 írta:mezeibela írta:ha szép focit szeretnék nézni egyértelmü milyen meccset kell néznem..a barcelonáét..és azért ez egy madrid szurkolonak elég rosz érzés..de kétségtelen a barcelona jelenleg a világ legjobb csapata..
Heinze mióta számít nálatok fontos játékosnak??ultrasur írta:Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Ellenben nálatok mindenki harcképes.
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik mert talán győzhetett volna és akkor jobb szájízzel vágnánk bele az új szezonba de így...
Remélem nyáron rendet tesz valaki és a 10ket a Bernabeuban ünnepeljük.
De ehez nagy változások kellenek.
Ha jól tudom pénteken tárgyalják az ügyét!dioric írta:mennyire tiltják el pepét?
Kevés lesz? Én nem tudom...Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!
Csak ironizálni szerettem volna a madridiak egyetlen fegyverével,a szerencséjükkel!Scumy írta:És ezt hogyan??vd17 írta:Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!
Tökéletesen egyetértek minden szavaddal! Én amúgy nem értem az embereket, El Clásico! Teljesen mind1 ki játszik, real madrid - BARCA lesz! Az ilyet ki kell élvezni és addig rúgni, ütni, verni a madridot amíg nem könyörög, hogy elég legyen! Nem értek pár embert, sír mert az ellenfél gyengébb lesz... Amikor itt az Istenadta lehetőség, hogy bajnokok legyünk! Ki kell használni és ki is fogjuk! én egy 4:1-et tippelek nekünk, a real most nagyon megszívja! Henryban úgy is már forr az ideg a tavalyi óta, verjétek el őket srácok! Megérdemlik a vereséget, mi pedig a győzelmet! 0 játékkal tartják a 6 pontot már vagy 3 forduló óta legalább! Szánalmas meccseik vannak! El kell kapni a grabancukat és nem szabad el ereszteni!fcjoc írta:már nem azért, de ezzel tudtok kihozni a sodromból. nehogy már a Barca-sok érezzék magukat rosszul, hogy nem jáccanak nálatok egy jó páran. engem teljesen hidegen hagy hogy ki jáccik és ki nem. rátok fér egy jó nagy verés, és azt remélem meg is kapja a real tőlünk.ultrasur írta:Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik...
ennyit erről.
Úgy gondolom, hogy legalább a csapatodban játszó játékosok nevét illene helyesen leírni.fly20 írta:(elárulom kiaz Nistelroy)
Erre te magad adtál magyarázatot...fly20 írta:megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc.
Ha Messi, Ini, Xavi hiányzik akkor a csapat esze nincs a pályán, a szervezők, akik bármelyik csapatba kezdő emberek lennénk.fly20 írta:Ez, hogy a támadóalakzatban nincsenek igazi klasszisaink ez magyarázatot is ad arra, hogy miért nem megy a szép játék, miért kényszerül védekezésre a csapat pl egy classicón.
Aki ezt nem tudja felfogni...
"Ferdinand, Vidic, Terry, Ramos, Carragher, Carvalho, Lúcio."akkor szted ki az? monjdál 3-at vagy 5-öt, akit jobbnak gondolsz nála
jólvan.![]()
![]()
csak annyit mondok, ott volt samuel. ott volt cannavaro. amíg volt előttük védelem meg vkp, addig sziporkáztak.
madridban kissé más a játék, itt általában nem a kivédekezett 1:0-ra gyúrunk.
vidics? i mean wtf?
ramos? sergio ramos? komolyan gondoltad?![]()
![]()
lució? a bájernből?![]()
![]()
a többiek előtt meg essienek, máskeránók szaladgálnak.
érdekes módon amikor nem gágó, hanem valami lassana diarra futkorászott pepe előtt, addig a statisztika és mutatott játék alapján a liga legjobb védője volt. nem én találtam ki. ezek tények.
de biiiiztos jobbak ezek az arcok nála...![]()
![]()
tesó idegenben jáccunkHouse írta:Pepe egy vadállat.![]()
Egyébként, a kifogás így-is úgy-is megvan: a Camp Nou-ban lesz.![]()
Szívemből szóltál.fcjoc írta:már nem azért, de ezzel tudtok kihozni a sodromból. nehogy már a Barca-sok érezzék magukat rosszul, hogy nem jáccanak nálatok egy jó páran. engem teljesen hidegen hagy hogy ki jáccik és ki nem. rátok fér egy jó nagy verés, és azt remélem meg is kapja a real tőlünk.
ennyit erről.
http://www.youtube.com/watch?v=ampNMEXkQ70lionel_messi írta:Kicsit lemaradtam kirugotle kit?
már nem azért, de ezzel tudtok kihozni a sodromból. nehogy már a Barca-sok érezzék magukat rosszul, hogy nem jáccanak nálatok egy jó páran. engem teljesen hidegen hagy hogy ki jáccik és ki nem. rátok fér egy jó nagy verés, és azt remélem meg is kapja a real tőlünk.ultrasur írta:Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik...
ultrasur írta:Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik mert talán győzhetett volna és akkor jobb szájízzel vágnánk bele az új szezonba de így...
Remélem nyáron rendet tesz valaki és a 10ket a Bernabeuban ünnepeljük.
De ehez nagy változások kellenek.