Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.22. 21:28:21

mindorokke_barca írta:
A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát.
Végre... hosszú idő után az első értelmes hozzászólás a topicban.
Azért ez igy nem teljesen igaz. Nagyon sok olyan meccs volt, ahol a kiscsapatok bátran játszottak a real ellen, jobbak voltak, többet tettek a győzelemért, de a madrid lemakkolta őket. Ez a ciki, h Madrid csak igy tud nyerni olyan csapatok ellen, akik ellen azért illene a játékban is fölénybe kerülni. Ezért nem a gyenge liga a felelős. Ettől persze télleg szomorú a La liga jelenlegi helyzete, h csak 1 csapat van, aki a BL-ban is képes vmire. Ugyanis nemrég még volt 4 :roll: (Real, Barca, Valencia, Depor)
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.22. 21:20:19

Hát Caesarka ez tényleg jó hasonlat!
Jót röhögtem :D
Találó az tuti! :lol:
Visca el BARCA!
nexam
Jugador del Barça

2009.04.22. 21:20:12

Erre szoktam én mondani, hogy madrid meccset nézni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas! A madrid játékától forog a sírjában di Stefano, pedig a fószer még meg se halt... De leginkább Öcsi bácsi...
bocs de ez egy bunkó hozzászólás volt... :roll: azért nem kéne ennyire elszállni magunktól.bár van miért mivel jók vagyunk( :D ), de a madrid még ilyen rossz játékkal is behúzhatja sajnos a bajnokságot... szóval csak akkor kéne örülni ha már megnyertünk bármit is...
és még 2006-2007-re is kéne emlékezni... akkor is valami hasonló volta helyzet és a végét már le se írom mi történt...de csak nem ismétlődhet meg :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nexam 2009.04.22. 21:21:56-kor.
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.22. 21:12:35

torotam írta:és a legfélelmetesebb az, hogy amit a madrid játszik, az egyenesen a spanyol foci megerőszakolása.
És még ők röhögnek ki minket... szép!
A mi csapatunk mindig hű maradt a filozófiájához és a címeréhez, sosem játszottunk bunker focit.
Erre szoktam én mondani, hogy madrid meccset nézni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas! A madrid játékától forog a sírjában di Stefano, pedig a fószer még meg se halt... De leginkább Öcsi bácsi...
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.22. 21:10:58

A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát.
Végre... hosszú idő után az első értelmes hozzászólás a topicban.
gergo9
Director del Fútbol

2009.04.22. 21:06:41

Elég sok emberből váltott ki idegrohamot a tegnap madrid meccs meg pepe ámokfutása.........
A hosszú győzelmi sorozat miatt nem őket kell szidni hanem ezt a szánalmasan legyengült ligát. Ez a madrid borzasztó rossz ez kétségtelen de nem sokkal volt jobb sem tavaly sem előtte. Ezzel a játékkal nem lett volna szabad spanyol bajnokságot nyernie sem tavalyelőtt sem tavaly. Nem véletlen hogy rajtunk kívül a spanyolok sehol sincsenek Európában(főleg a béelre gondolok) erősorrendben a 3. a spanyol liga ,csak annyi hogy Európa legjobb csapata mégis itt játszik. Nem kell hitegetni magunkat. Az olasz is erősebb nálunk sajnos. 2x bajnokot olyan könnyedén ütötte oda-vissza a juve és a roma hogy csak na.
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.22. 20:53:57

pitta19 írta:
mezeibela írta:ha szép focit szeretnék nézni egyértelmü milyen meccset kell néznem..a barcelonáét..és azért ez egy madrid szurkolonak elég rosz érzés..de kétségtelen a barcelona jelenleg a világ legjobb csapata..
Szerencsére még vannak olyan real drukkerek, akik reálisan látják a helyzetet. el kell ismerni, h jelenlenleg a Barcelona a legjobb, de ez változó, ha a real lenne akkor Mi Barcások is elismernénk ugyanezt.attól, h rivális csapatoknak szurkolunk, nem kell egymást utaljuk és hecceljuk :) :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.22. 20:45:25

nem kell itt kiakadni a madridista embernek (vagy éppen fuldokolni a röhögéstől), az ilyen szituk, mint amilyet pepe engedett meg magának, a legnagyobb rivális oldalán elindít bizonyos reakciófolyamot, nem is a legpozitívabbat. ez van. ugyanez megy odaát is hasonló esetekben, csak azokra nem szerettek emlékezni.
amúgy a gyereket még véletlenül sem fogják elzavarni a madridtól. egyrészt túl sokba' volt ahhoz, másrészt nem is akkora téma arrafelé az ilyen. anno amikor figo kettétörte a zaragozai gyerek lábát és a pályafutását, akkor sem történt semmi sem, ugyanolyan megbecsült tagja maradt a brigádnak, mint ahogy most pepe is az marad.
PUYOL-XAVI-INIESTA
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.22. 20:44:55

és a legfélelmetesebb az, hogy amit a madrid játszik, az egyenesen a spanyol foci megerőszakolása.
És még ők röhögnek ki minket... szép!
A mi csapatunk mindig hű maradt a filozófiájához és a címeréhez, sosem játszottunk bunker focit.
Visca el BARCA!
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.04.22. 20:24:19

ultrasur írta:Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Ellenben nálatok mindenki harcképes.
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik mert talán győzhetett volna és akkor jobb szájízzel vágnánk bele az új szezonba de így...
Remélem nyáron rendet tesz valaki és a 10ket a Bernabeuban ünnepeljük.
De ehez nagy változások kellenek.
Heinze mióta számít nálatok fontos játékosnak?? :lol: :lol: :lol:
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
langpeter14
Jugador del Barça

2009.04.22. 20:05:30

dioric írta:mennyire tiltják el pepét?
Ha jól tudom pénteken tárgyalják az ügyét!
Kép
Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
dioric
Barça B

2009.04.22. 20:03:47

mennyire tiltják el pepét?
ser del Barça es el millor que hi ha
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.22. 19:33:52

Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!
Kevés lesz? Én nem tudom...
A játék lehet, h kevés lesz, az még numancia ellen is kevés lenne, de a mák, az ugylátszik nem akar elfogyni. Ha esetleg mégis, akkor majd a biro a segitségükre siet. Kb. az egész szezonja erről szól a Madridnak, focit elvétve fedezhetünk föl náluk. Nemtudom, mire lesz ez elég...de 2 éve bemakkolták, ez tény. Igaz, mi is kellettünk hozzá. Most nem szabad engedni :!:
vd17
Barça B

2009.04.22. 19:27:37

Scumy írta:
vd17 írta:Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!
És ezt hogyan?? :lol:
Csak ironizálni szerettem volna a madridiak egyetlen fegyverével,a szerencséjükkel!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.22. 19:05:31

fcjoc írta:
ultrasur írta:Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik...
már nem azért, de ezzel tudtok kihozni a sodromból. nehogy már a Barca-sok érezzék magukat rosszul, hogy nem jáccanak nálatok egy jó páran. engem teljesen hidegen hagy hogy ki jáccik és ki nem. rátok fér egy jó nagy verés, és azt remélem meg is kapja a real tőlünk.
ennyit erről.
Tökéletesen egyetértek minden szavaddal! Én amúgy nem értem az embereket, El Clásico! Teljesen mind1 ki játszik, real madrid - BARCA lesz! Az ilyet ki kell élvezni és addig rúgni, ütni, verni a madridot amíg nem könyörög, hogy elég legyen! Nem értek pár embert, sír mert az ellenfél gyengébb lesz... Amikor itt az Istenadta lehetőség, hogy bajnokok legyünk! Ki kell használni és ki is fogjuk! én egy 4:1-et tippelek nekünk, a real most nagyon megszívja! Henryban úgy is már forr az ideg a tavalyi óta, verjétek el őket srácok! Megérdemlik a vereséget, mi pedig a győzelmet! 0 játékkal tartják a 6 pontot már vagy 3 forduló óta legalább! Szánalmas meccseik vannak! El kell kapni a grabancukat és nem szabad el ereszteni! :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Caesarka 2009.04.22. 19:08:16-kor.
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Pocsa11
Jugador del Barça

2009.04.22. 19:04:11

fly20 írta:(elárulom kiaz Nistelroy)
Úgy gondolom, hogy legalább a csapatodban játszó játékosok nevét illene helyesen leírni.
fly20 írta:megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc.
Erre te magad adtál magyarázatot...
fly20 írta:Ez, hogy a támadóalakzatban nincsenek igazi klasszisaink ez magyarázatot is ad arra, hogy miért nem megy a szép játék, miért kényszerül védekezésre a csapat pl egy classicón.
Aki ezt nem tudja felfogni...
Ha Messi, Ini, Xavi hiányzik akkor a csapat esze nincs a pályán, a szervezők, akik bármelyik csapatba kezdő emberek lennénk.
Nálatok ilyenek nincsenek, de azért az arc és az elfogultság nagyobb mint kéne. :roll:
Pl.:"Pepe a világ legjobb védője"; "Pepe a liga legjobb védője" és a kedvencem:
akkor szted ki az? monjdál 3-at vagy 5-öt, akit jobbnak gondolsz nála
"Ferdinand, Vidic, Terry, Ramos, Carragher, Carvalho, Lúcio."
jólvan. :lol: :lol: :lol:
csak annyit mondok, ott volt samuel. ott volt cannavaro. amíg volt előttük védelem meg vkp, addig sziporkáztak.
madridban kissé más a játék, itt általában nem a kivédekezett 1:0-ra gyúrunk.
vidics? i mean wtf? :lol:
ramos? sergio ramos? komolyan gondoltad? :lol: :lol: :lol:
lució? a bájernből? :lol: :lol: :lol:
a többiek előtt meg essienek, máskeránók szaladgálnak.
érdekes módon amikor nem gágó, hanem valami lassana diarra futkorászott pepe előtt, addig a statisztika és mutatott játék alapján a liga legjobb védője volt. nem én találtam ki. ezek tények.
de biiiiztos jobbak ezek az arcok nála... :lol: :lol: :lol:
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.04.22. 18:57:15

House írta:Pepe egy vadállat. :lol:
Egyébként, a kifogás így-is úgy-is megvan: a Camp Nou-ban lesz. :roll:
tesó idegenben jáccunk :oops: :lol:
House
Entrenador del Barça

2009.04.22. 18:50:10

Pepe egy vadállat. :lol:
Egyébként, a kifogás így-is úgy-is megvan: a Camp Nou-ban lesz. :roll:
fcjoc írta:már nem azért, de ezzel tudtok kihozni a sodromból. nehogy már a Barca-sok érezzék magukat rosszul, hogy nem jáccanak nálatok egy jó páran. engem teljesen hidegen hagy hogy ki jáccik és ki nem. rátok fér egy jó nagy verés, és azt remélem meg is kapja a real tőlünk.
ennyit erről.
Szívemből szóltál. :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.04.22. 18:45:04

Akkor ezek szerint Pepe 100% nem játszik a Classicón a Madridistán olvastam hogy Robben megsérült és valószínű nem játszik a ellenünk Snejder ugy smind nem(már meg is van a madridi kifogás ha NETÁN vesztenének)

Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.22. 18:32:01

lionel_messi írta:Kicsit lemaradtam kirugotle kit?
http://www.youtube.com/watch?v=ampNMEXkQ70
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.04.22. 18:31:48

Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik...
már nem azért, de ezzel tudtok kihozni a sodromból. nehogy már a Barca-sok érezzék magukat rosszul, hogy nem jáccanak nálatok egy jó páran. engem teljesen hidegen hagy hogy ki jáccik és ki nem. rátok fér egy jó nagy verés, és azt remélem meg is kapja a real tőlünk.
ennyit erről.
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.04.22. 18:31:03

Kicsit lemaradtam kirugotle kit?

Kép
Dave87
Capitá del Barça

2009.04.22. 18:29:19

A Pepe ügyet nem kommentálom, megtették már előttem páran.
Annyi azonban elvitathatatlan a Madridtól, hogy Juande Ramos alatt mentálisan nagyon erősek lettek, eredményesek és kőkeményen ott lesznek végig.
A tegnapi meccset Schusterrel úgy elbukták volna, mint a huzat.
Ha valaki azt mondja decemberben, hogy a Madrid a két Classico között nem fog pontot veszíteni (ami az Atletico meccstől eltekintve sikerült is), kb körberöhögtem volna és sztem nem lettem volna egyedül.
Mindemellett biztosra veszem, hogy mi nyerjük a bajnokságot.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.04.22. 18:23:37

Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik mert talán győzhetett volna és akkor jobb szájízzel vágnánk bele az új szezonba de így...
Remélem nyáron rendet tesz valaki és a 10ket a Bernabeuban ünnepeljük.
De ehez nagy változások kellenek.

Ezt sehol nem írták... Mármint hogy ezek lesérültek volna nálatok... Ráadásul 2 hét alatt simán felépülnek.. Nem kell sírni.. Különben is mi a bajuk? Ha durva lenne már írta volna az nso vagy valamelyik sport honlap...

Szerk.: bocsi közben látom hogy Robbennek húzódása van.. De ne nevettessetek már... Az nem két hét... Megint megy az önsajnálat ezerrel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lampiao 2009.04.22. 18:34:10-kor.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.22. 18:20:57

Real meccset nem nézek, hisz szeretem a futballt, ott pedig ilyet nem látni.
Az eredmény nem érdekel, mert amíg mi nyerünk a Real 50-0-ra is nyerheti a meccseit, nem oszt, nem szoroz.

Most viszont megnéztem ennek az emberi lénynek a mutatványát (bocs a modiktól, meg az ellen szurkereitől, de az ilyet nem tudom jó szívvel embernek nevezni, mert ember ilyet nem csinál, ha normális), ami mutatja az ő szintjét. A minimum, hogy idény végéig eltiltják a futballtól, mert egy játékos ilyet nem tehet. Ráadásul semmi olyasmi nem volt, ami miatt ki kellett volna vetkőznie emberi mivoltából. Aki a fekvő játékosba, szándékosan, tiszta erőből belerúg kétszer, az nálam örökre leírta magát. Ha a Realnak normális vezetői vannak, azonnal felbontják az illető szerződését. Egy ilyen klubnál, egy ilyen kaliberű emberszerű lény nem futballozhat.
Gondoljunk bele, ezt a mezt viselte egykor Puskás, Gento, Araquistáin, Di Stefano, Butrageno. Ez az emberi lény tegnap este meggyalázta nemcsak a Klub mezét, eszmeiségét, hanem ezen játékosok emlékét is - átvitt értelemben.
Nem is tudom, mit gondolt?
Érthetetlen a viselkedése ennek az emberi lénynek...
Szánalom...
Kép
Lezárt