Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Három csapás törvény kéne a futballban is, a harmadik ilyen állatság után életfogytiglan nem játszhat:Dkompalor írta:Jól emlékszem, hogy az idény elején Pepe az egyik meccsen, szándékosan mellbe taposta a földön fekvő ellenfelét? Ha igen, akkor visszaesőnek számít!
De ez a mostani! hát ez... Tényleg nem szabadna engedni játszani az utolsó 6 meccsen!
A hsz első részéhez nem kívánok hozzászólni, nekünk tényleg nem kell a bíróval foglalkozni. nem arról van szó, hogy mák a széria, hanem arról, hogy hihetetlen gyenge ez a csapat. a real múltjához, de még a jelenéhez is szégyen, amit művel. ráadásul olyan társaságról van szó, akik csak egy valamit vettek át a real múltjából,de azt jogtalanul: azt hogy jónak, a világ egyik legjobb csapatának tartják magukat. Nagyképű, emberileg nulla barmok( kivétel Raul és Casillas, senki más), nálunk is van olyan játékos, akinek néha elszáll az agya, pl Eto'o vagy Alves, de két dolog van, az egyik, hogy ennyire sosem, valamint ők a fociban is többet letettek az asztalra, mint ez a középszerű csöcselék. Bocsánat a stílusért, de valami hihetetlen, hogy ilyen csapata van a világ egyik legnagyobb klubjának. Azt hiszem, aki nem madridista szemüvegen nézi az ezt látja. Még egy megjegyzés: Mi szépen játszunk és KÜZDÜNk. Nem csak a real küzd,hanem mi is és ez meg is látszik, megjegyezném a realban nem az egész csapat küzd, hanem kb 5-6 ember.zsuni írta:oszt dani alvesnek meg eltörölték, amikor majdnem eltörte az ellenfél lábát. erről ennyit.
canna hozzá se ért ellenfeléhez, higut meg lábonrugták. mekkora állatok ezek.
pepe megkapja a büntetését, minimum 5 meccs, pénz, bocsnánatkérés. jövőre meg jöhet újra a pályára, remélhetőleg egy jobb csapatba.
az meg hogy a madridnak köze nem volt a meccshez, ti tudjátok.
le kéne venni a gránátvöröskék szemüveget, ahogy én is leveszem a fehéret, mert hogy ez a széria csak mák, az több mint vicces. bírókról meg annyit, hogy biztosan a real nyomják. láthatta mindenki tegnap is.
a barca megnyerte a bajnokságot, mivel szerintem metzivel nem tudja a real lehozni a nagy rangadókat hibátlanul, de sebaj. a barca szép focit játszik, a madrid meg küzd.
A Getafe elnöke szerint 10 meccsre kellene eltiltani, mitagadás...meg is érdemelné.Madridista írta:Hivatalosan Pepét a támadó gólhelyzetben való fellökéséért állította ki a bíró. Ezt követően kétszer belerúgott a földön fekvő Casqueróba, majd megütötte Albínt. Casillas ezekkel a szavakkal zavarta le: "Te őrült vagy". Lefelé menet még odaszólt a negyedik játékvezetőnek: "Mindannyitoknak a k...a anyját".
oszt dani alvesnek meg eltörölték, amikor majdnem eltörte az ellenfél lábát. erről ennyit.Na most megóvják higany sárga lapját, múltkor meg eltörölték kannaváróét - a videó-felvételek alapján, persze messi bl sárgája marad, pique ságája is marad, pedig ellene szabálytalankodnak, keita espanyol elleni kiállítása marad. Remélem pepe eltiltásánál is ennyire körültekintőek lesznek. Ennyit arról, hogy minket tolnak a bírók, a szövetség, az uefa, a fifa, a nob még talán a jóisten is. Ezt a szedett-vedett bandát megesszük madridban.
És ezt hogyan??vd17 írta:Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!
Dwáááááááádmszab írta:szerintem eltiltyák egy pár meccs-ről!
azt is csinálta amikor lement a pályárólPepe: @nyázásért kapnak játékosok 5 meccset,ilyenért minimum fél év jár!!! Evil or Very Mad
Lefelé menet még odaszólt a negyedik játékvezetőnek: "Mindannyitoknak a k...a anyját".
Én??Mért lennék madrid szurker???Barcamatthew írta:Ha van Isten, akkor az Real drukker![]()
Őszintén szólva félnünk kell ettől a Madridtól,mert az a csapat,amelyik ilyen patkány módon nyeri a meccseit bármire képes lehet. Nem is tudom hogy láttam-e már csapattól ilyet. A bajnokságban az ellenünk elvesztett meccs óta nem kaptak ki és döntetlent is azt hiszem,h csak egyszer játszottak az Atletico ellen. A tavalyi Barcelona játszott kb így,vagy talán ennél egy kicsivel jobban is ... nem is lettünk csak 3-ok a bajnokságban és nem nyertünk semmit. Az meg a spanyol bajnokság külön szégyene,hogy egy ilyen focit játszó csapat képes stabil 2. helyen tanyázni és veszélyeztetni az elsőt. Legyen akármi a bajnokság vége ,én büszke vagyok rá,hogy annak a csapatnak szurkolok,amelyik játsza a focit. Remélem,hogy a sok győzelem miatt elbízza magát a real és legalább akkora verést kapnak,mint mi tavaly. Ez a real nem a spanyol bajnokságba való,sokkal inkább elmenne az olasz vagy a német bajnokságba. A játékoskeret és a mutatott játék alapján mindennek elmondható a játékuk,csak latinos stílusúnak és látványosnak nem.torotam írta:ebben igazad van, de nem történhet meg velünk az, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. Mi vagyunk a jobbak. Ha a Sevillát megverjük az ad a csapatnak akkora plusz motivációt, hogy a Valenciát is idegenbe legyőzzük. A madrid meg ha a bernabeuban nagyon bizonyítani akarna, igencsak rosszul is járhat. Ez a madridi védelem simán bekaphat egy hármast tőlünk.
Én azt mondom ne félj, az idő majd mindet igazol!
torotam írta:ebben igazad van, de nem történhet meg velünk az, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. Mi vagyunk a jobbak. Ha a Sevillát megverjük az ad a csapatnak akkora plusz motivációt, hogy a Valenciát is idegenbe legyőzzük. A madrid meg ha a bernabeuban nagyon bizonyítani akarna, igencsak rosszul is járhat. Ez a madridi védelem simán bekaphat egy hármast tőlünk.cobretti írta:én viszont ugy félek tőlük, mint a tűztöl. a csapatuk szánalmasan gyenge, de az elképesztő szerencséjük, és hogy ezáltal nem tudják elhinni h kikaphatnak... és ez már 2 éve tart...
Én azt mondom ne félj, az idő majd mindet igazol!