Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Amilyen emelés volt sztem ha ellentétes oldara emeli akkor is eléri Casillas.Egy kisebbfajta széllöket megállította volna azt a labdát.ozsimiki írta:az a legdurvább, hogy ha középre emeli így, akkor talán még gól is,de ez a lökött semmit sem nézett, emelni akarta, erre épp hogy elmegy a laszti casillasig, akit ugye nem nézett ez a szerencsétlen, így pont arra az oldalra "emelte", elképesztő, remélem semmi sem múlik a végén ezen. holnap nyernünk kell,és kicsit elfeljtem ezt a förmedvényt.Balinho írta:Azért most megkérdezném Senyor Casquerot... Amúgy a Getafe akár bőven ki is eshet, akkor külön megkérdezném az esetről... Nagypofájú senkiházi
FORCA BARCAAA!!!
Pepehez jobb ha nem írok semmit, de az okosok ha most nem tiltanak el hosszabb távon, akkor....
az a legdurvább, hogy ha középre emeli így, akkor talán még gól is,de ez a lökött semmit sem nézett, emelni akarta, erre épp hogy elmegy a laszti casillasig, akit ugye nem nézett ez a szerencsétlen, így pont arra az oldalra "emelte", elképesztő, remélem semmi sem múlik a végén ezen. holnap nyernünk kell,és kicsit elfeljtem ezt a förmedvényt.Balinho írta:Azért most megkérdezném Senyor Casquerot... Amúgy a Getafe akár bőven ki is eshet, akkor külön megkérdezném az esetről... Nagypofájú senkiházi

Arról lemaradtam, sry.Z.Chris írta:gekkodan írta:A Getafe kap egy tizit, Pepe a földön fekvő embert tapossa szét, nem állítják ki.
Kiálitották Pepét!![]()