Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mivel nem szoktam nézni a meccseiket, ezért nem tudom: Deco alap ember most ott, vagy sérült, csere.... ?barca99 írta: A középpályák csatáját nagyon várom, két különféle stílus, de azon belül a legjobbak mérik össze tudásukat.
A Chelsea-ből el lesz tiltva Ashley Cole az első meccsen és ha jól tudom, Bosingwa sem tudja még vállalni a játékot. Szóval bízom Messi fickándozásában.bali 15 írta:Amúgy a Chelsea védelmétől jobban tartok mint a MU-tól. Ott melyik szélső fogná Messi-t? Evra vagy O'shea?
Lekameráztamalex27 írta:http://4.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
A Bayern elleni BL meccset követően Messi nem vmelyik müncheni játékossal cserélt mezt, hanem a nézők soraiban helyet foglaló unokatestvérének, Emanuel Biancuccinak adta a 10-es számú dresszt, aki egyébként az 1860 München tartalékcspatában játszik.
A mez új tulajdonosa:
http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
Ja viszont a Pool ellen elég gyengus volt,remélem átmenti ezt a formát ellenünk is.Remélem h nem mennek át a Chelsea-s srácok favágóba,hogy megállítsák Messit.A szabadrúgásoknál meg adni kéne lehetőséget Henrynak és Xavinak mert ők azért veszélyesebbek mint Alves(legalábbis ebben a szezonban)a középpályánk meg szerintem simán jobb.Ballack csak simán favágó Essien hajt,néha eljut lövésig de nem egy nagy játékmester,tipikus faltörő kos.Egyedül Lampard veszélyes.De nálunk viszont ott van a nagyszerű teherbírású Xavi.Iniesta páros akik szintén hajtanak egész meccsen,védekeznek,és emellett hihetetlen kreatívak,és nagyszerűen látják át a pályát,és hogy meglegyen az egyensúly ott van Yaya akin nem sokan mennek át,viszont amilyen szolokat lenyom néhaKalap1988 írta:És a jobbszélen erről az Ivanovic gyerekről mit lehet tudni? Mert ugye ha jól tudom Bosingwa még sérült, úh ő játszik jobbbunkót, de nem láttam még egyszer sem focizni ( mert ugye se angol bajnokság, sem a bl-ben nem adta a mi műholdasunk a meccseiket) , csak annyit tudok, hogy elég sok gólt szerez ( főleg fejjel, ha jól emlékszem)
Sztem Essien-t teszik oda a balszelre. ugye aki nem a finomkodasarol hires...viszont igy megbomlik az ultrastabil kozeppalya..lluisllach89 írta:Ki fogja meg Messit ez a kérdés, mert a klub honlapján láttam pár jó hírt!
Ashley Cole ugye el van tiltva, Bridge már áthidalt másik klubhoz ( gigapoén:)) és ugye Paulo Ferreira pedig szezon végéig sérült.
Amúgy meg létfontosságú hogy szombaton legyen a classico...

Nem igaz! Soha nem volt csak szerdán és most sem lesz így. Az első meccset pl kedden játsszuk ha jól tudom. Látom real ellen meg is próbálják átrakni szombatra.House írta: Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap.
Bár fiatal még nagyon a csapat, most dől el, hogy mennyit bír a csapat.Poszi írta:Gyerekek én attól félek h a csapat nem fogja bírni a terhelést. Eszméletlen nehéz sorozat vár ránk, jönnek egymás után az egyre nehezebb ellenfelek, pihenési lehetőség meg alig. Most lehet lehurrogtok, de szerintem 3 trófeát nem szerzünk idén. Mondjuk én lennék a legboldogabb ha a csapat rám cáfolna!

Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap.fcbarcelonazsombi írta:Április 26. Vasárnap: Valencia – Barcelona
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona
Ezeket a meccseket mért nem lehet szombatra tenni?? Remélem meg kérik a szövetséget, hoyg rakják át szombatra. Legalább egy nappal többet pihenhetne a csapat.

Igazad van, nem kellett volna.ozsimiki írta:LG!
Am ha nincsenek előzményei,akkor eszembe sem jut megjegyezni, mivel mindenki örül ha ilyen szinten megérzi a dolgokat. ezért nem kellett volna neked sem annak idején belémkötni![]()
mindenesetre kívánom,h ezek után is jöjjenek a találatok, mert mind ketten örülnénk a BARCA végső sikerének. azon filózom,hogy itthoni meccsen 2-0ával tökéletesen elégedett lennék, győzelem az kötelező természetesen.
enyhén várom már a párharcot, jó lesz ez, mourinho nélkül meg szebb is