Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Victor Valdés, a katalán hálóőr ugyanis már 632 percre nem kapott gólt a spanyol bajnokságban. Ez hét mérkőzést jelent zsinórban, és elég arra, hogy Valdés fölléphessen a Barcelona kapusainak örökranglistáján a második helyre a góltalansági csúcsot tekintve."marci6p írta:Meg a túrót! Olyan szerencsétlen ez az ember, nem igaz. Abszolúte nem tud kijönni a kapuból, ez olyan mintha egy kosár csapatnak a centere nem tudna lepattanózni.
VV helyében felajánlanám a Zamora díjat a mindenkori védelemnek.
Most jutott eszembe, hogy 3. számú CSK, nehéz lesz kitenni a szűrét, de ez a nemes feladat nem várhat. Menjen az MU-ba, ne 25 milkáért, elég lesz 5 is, abból tudunk hozni egy Assenjo-t.
Hú de utálodmarci6p írta:Meg a túrót! Olyan szerencsétlen ez az ember, nem igaz. Abszolúte nem tud kijönni a kapuból, ez olyan mintha egy kosár csapatnak a centere nem tudna lepattanózni.
VV helyében felajánlanám a Zamora díjat a mindenkori védelemnek.
Most jutott eszembe, hogy 3. számú CSK, nehéz lesz kitenni a szűrét, de ez a nemes feladat nem várhat. Menjen az MU-ba, ne 25 milkáért, elég lesz 5 is, abból tudunk hozni egy Assenjo-t.
Igen.mindorokke_barca írta:Zsinórban 7ik bajnoki kapott gól nélkül. Széééép
Palop nem véd szerdán, úgyhogy az ő mutatói nem fognak változniLeomessi14 írta:Vagunk-et a Sevillanak es VV-e a Zamoraalex27 írta:Zamora-díj első 5:
1.VALDÉS
BARCELONA
24 GOLES
Partidos: 30 / Media: 0,80
2.PALOP
SEVILLA
27 GOLES
Partidos: 29
Media: 0,93
3.CASILLAS
REAL MADRID
31 GOLES
Partidos: 30
Media: 1,03
4.TOÑO
RACING
36 GOLES
Partidos: 28
Media: 1,29
5.ARANZUBÍA
DEPORTIVO
40 GOLES
Media: 1,38
Vagunk-et a Sevillanak es VV-e a Zamoraalex27 írta:Zamora-díj első 5:
1.VALDÉS
BARCELONA
24 GOLES
Partidos: 30 / Media: 0,80
2.PALOP
SEVILLA
27 GOLES
Media: 0,93
3.CASILLAS
REAL MADRID
31 GOLES
Partidos: 30
Media: 1,03
4.TOÑO
RACING
36 GOLES
Partidos: 28
Media: 1,29
5.ARANZUBÍA
DEPORTIVO
40 GOLES
Media: 1,38
Ez sztem hülyeség, pontozni a kapusok teljesítményét. Sok csapat a Barca kapujáig is alig jut el, mert mert mi uraljuk a meccset.marci6p írta:Mi is pont erről beszélgettünk a haverommal.
Szerintünk, valahogy nem igazán ad jó képet a mi esetünkben a zamora díj a kapusunkról. Szerintem a zamorát a védelemnek kellene kapnia és a kapusoknak ki kellene találni, vm pontozásosat.
Mondjuk, azt számolnák, hogy hány kapura tartó lövést hárított a szezon alatt és (mondjuk a potyákat dupláznák, vagy hasonló) és azok alapján kijöhetne egy százalékos statisztikai eredmény mutató és annak alapján kaphatna díjat.
(Bele lehetne venni a bravúros ziccer fogást, kijöveteleket súlyozotta, de ez már bonyolult, megaztán akkora soha nem kapna díjat Vitya. )
Erre sajnos csak akkor lenne esély, ha a következő 4 fordulóban nem a bajnokság legkeményebb csapataival találkoznánk.Stelios írta:Ma sem kapott gólt. Ha így folytatja, beéri Casillas 900 valahányperces rekordját.![]()
Szerintem csak szimplán nincs szükségünk rájuk. Bár igaz, el kéne egy idősebb, rutinosabb kapus, de ne olyanokat vegyünk már meg, akik 40.000€ tőkesúlyban mozognak.barca500 írta:Az biztos, hogy nem a legjobb kapus, de kíváncsi lennék, ha elmenne ki jönne a helyére, mert szerintem olyan sztárokra mint Buffon vagy Chech ne számítsunk. Egyébként mostanában ők is hibáztak legalább annyit mint Valdés. Csak azt nem értem, hogy ha olyan játékosok kerülnek ki a Barca akadémiájáról mint Messi, Iniesta, Xavi, Krkic, stb. akkor egy ilyen szintű kapust miért nem lehet kinevelni?
Csak ez a kutyát nem érdekli. El vannak könyvelve jó kapusnak, Valdes meg rossz kapusnak. Mennyivel jobb De la Penanak odapasszolni, mint beütni a saját kapudba?Charlie írta:Ügyes volt Reina & Cech is a másik meccsen, a nagy VV utódnak kikiáltottak.
C.