Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Megtudnál dobni egy linkkel h hogyan is fog kinézni,Kelemen Berti írta:Ugye láttátok már az új Camp Nou terveit?Király lesz!!!!!![]()
Ez szerintem nagyon bendzsa. Egy Angol lap készítette mit vártatok?alex27 írta:Sok más sajtótermékhez hasonlóan a The Daily Mail is elkészítette saját listáját a világ legnagyszerűbb sportlétesítményeiről. Ezen a Camp Nou végzett a 2. helyen. A top-10-es lista:
1) A "régi" Wembley Stadium, London
2) Nou Camp, Barcelona
3) Lord's (cricket)
4) All England Club, Wimbledon
5) Anfield, Liverpool
6) Augusta National (golf)
7) Millennium Stadium, Cardiff
8. Santiago Bernabeu, Madrid
9) St Andrews (golf)
10) Melbourne Cricket Ground
Azért hosszútávon megéri, mert vannak olyan meccsek (BL, nagy rangadók) ahol kb teltház van, és többen lennének jóval, ha nem csak a legfelső sor sarkába kapnának már helyet... Meg persze még idény eleje van, és rosszul kezdtünk, átlag ennél jobban megtöltik azért a stadiont... Nameg úgy van tervezve hogy ha már megvan a világ kb. legjobb kerete, nyerüjünk minimum bl-t v bajnokságot, amivel hatalmasat nő a nézőszám...MQuC írta:Az új Camp Nouról írnék egy kicsit.
Csak annyit tennék hozzá, hogy jó, hogy újítanak, bővítenek, szépítenek, TERVEZGETNEK, de minek???![]()
![]()
Az mind jó, hogy milyen szép lesz, és milyen hatalmas, DE a mostani stadion sincs kihasználva. kb 70 ezres az átlag nézőszám. Nem gazdaságtalan egy 120 ezres stadiont fölhúzni? Ezt a nálam sokkal okosabbaktól kérdezném.
ja stem is nagyon j lenne egy ilyen csak az a baj hogy nem FT,hanem EURO...Messi-#19 írta:hát ha még csak 40 000Ft lenne én kibérelném 100 000-ért de akkor elvárnám hogy én üljek a padon és irányítsam a fiúkat
egyetértek veled azzal a különbséggel hogy én a már felújított stadionba szeretnék majd elmenni. nekem családtaagom volt már a C.N.-ban és azt mondta hogy felejthetelen élmény volt.sinya gvr6 írta:Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
Szerintem ez nem akkora álom..., ha már magadnak keresel, akkor egy kis spórolással 1-2 hónap alatt egy felejtheteteln hétvégre tudsz félretenni, természetesen meccsel együtt..., sok sikert!sinya gvr6 írta:Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
Hát..., erről már annyit beszéltünk, cikket is találsz róla, s épp ma du. kérdezték meg kb. 100-adjára, tehát nincs más teendő, olvas viszább...Atesz írta:Mikor kezdődik a stadion felujítása?
Tudod értelmes, nem túl lusta emberek előbb megnézik hogy van-e válasz a kérdésükre mielőtt feltennék azt. És a felesleges hsz-ek, mint amilyenek a tieid eléggé irritálóak (hidd el nem csak nekem), mert itt a többség vissza is szokott olvasni, és elég fárasztó a sok semmitmondó hsz-en átrágni magad.Gomezinho írta:pff kösz a választ! nem tudom miért vagytok iylen lekezelőek sehol nem ekkora bunkók az emberekkel mint itt![]()
elég gáz hogy BArcelonának szurkolok de nem tudok normálisan beszélni mással mert itt mintha ti moderátorok lennétek lennétek az atyaúristenek!kérdeztem valamit erre lekiabálsz!
Te látsz a szemedtől? 2 hsz-szel lejjebb linkelték be a cikket róla, biztos nagyon nehéz lehet visszaolvasni...Gomezinho írta:sziasztok mikor kezdik a stadiont átépíteni??tudom hogy még a pályázatot csinositják de nem emlékszem 2009-et mondtak , nem??? Segitsetek!