2009.04.19. 03:50:06
ISTENEM! kicsit ma gyengébb és máris jönnek ezek az iszonyat gáz kritikák: jaj az arsenalnál sportszerűtlen volt a gólörömeinél....
Mikor? Annál a gólnál mikor a saját 16tosától indulva az egész pályát kicselezve gólt rúgott a Tottenham-nek? Vagy mikor félpályáról indulva 2szer is a Liverpoolnak? Vagy annál a bombagólnál amikor háttal állt a kapunak a MU ellen felpörgette magának és kilőtte a filót? minden ilyen meccset eldöntött , a rangadók voltak a specialitásai. Henry 4 szeres PL gólkirály... Ja vagy azért ,mert középcsatár létére minden évben ő adta a legtöbb gólpasszt? vagy mert 216 gólt rúgott és éltében a klub legjobb játékosának választották?
Az jön le ,hogy nagyképű , ilyen alapon R10 is az volt , meg Eto'o meg mindenki aki látványosan örül a góljainak. Csak azt vegyétek figyelembe , h azt az Arsenalt ő egyedül vitte a pályán. Értem én h Viera ott volt , meg többiek , de 8 évig Titi jelentette az Arsenalt. Nem mert nagyképű , hanem mert ő volt az isten. Nagyképű? nézzétek meg h búcsúzott el az arsenal drukkerektől , nézd meg azt a videót... Kb könnyezik , de érezte ,h váltania kell. És az arsenal drukkerek azota imadjak. Nem az történt vele ,mint R10el akinek volt 2 jo éve és szevasz , sportemberhez méltatlanul távozott.
Egy kis anekdota.
Youtube-os kommenten olvastam , vmelyik FA kupa meccsen egy csapatnak (talán Charlton?) Titi 4 gólt rúgott , ezzel egy személyben kiejtette őket. A srác írta , h kinnt volt a meccsen , és ő és a hazai csapatnak drukkolt ,nem az Arsenalnak , és az egész csapat Thierry Henry nevét énekelte... és nem csak azért az egy teljesítményért , hanem azért amit ő jelentett a premier leaguben. Titi meccs után odament köszönteni az ellenfél szurkolóit. És szerették ,elismerték.
Jah az a spanyolok elleni meccs. Én a franciáknak drukkoltam. Nem is szólnékj egy szót sem ,ha azóta nem láttam volna akár Torrest vagy Iniestát vagy Fabregast feldobni magát válogatott meccsen. Tényleg nem volt sportszerű sőt. De sajnos már Puskás Öcsi bácsi vagy Pelé is feldobta magát. Előfordul Messinél is. Henrynál sem jellemző. A franciáknak mákjuk volt , pont abból a szabadból született a gól , amugy senki nem emlékezne rá.
Tudjátok mi a szánalmas? az ,hogy sokan ilyen ibrahimovicsot jobbnak tartanak aki idén döntötte meg az egyéni 19 gólos rekordját , pedig már jópár éve a seria a -ban focizik. Őt aki nyilvánosan kinevette az inter-milan meccs előtt ronaldot... Úgy ,hogy Del piero lement másodosztályba és tavaly is gólkirály lett huszonvalahány góllal 35 évesen- Na ibra a nagypofájú , nem Henry.