Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
- Caesarka
- Jugador del Barça
Ha ifibe akarok még1 játékos megfigyelőt alkalmazni, akkor az mennyi pénzbe kerül? Lesz e vmi pozitív vagy negatív hatása esetleg a csapatra? Mert az alap megfigyelő mellé szerződtetnék egy másikat is, ez mivel fog járni, ha megteszem?

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- Caesarka
- Jugador del Barça
Kapusom eladó! Akinek kell, licitáljon!
Gustavo Miguel Sucriloz (240230391)
Argentina 17 éves és 65 napos, következő születésnap: 2009-06-05
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Tulajdonos: Athlétic Nyírszőlő (2009-03-24 óta)
TSI: 3 090
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 7/20 jó
Határidő: 2009-04-20 16:18
Kikiáltási ár: 70 000 eFt
Gustavo Miguel Sucriloz (240230391)
Argentina 17 éves és 65 napos, következő születésnap: 2009-06-05
Tulajdonos: Athlétic Nyírszőlő (2009-03-24 óta)
TSI: 3 090
Jelenlegi képességek
Védés: 7/20 jó
Határidő: 2009-04-20 16:18
Kikiáltási ár: 70 000 eFt

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- banok
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
eladó eheti ifim.
éter Zsittnyán (242399192)
Magyarország 18 éves és 103 napos, következő születésnap: 2009-04-27
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-04-18 óta)
TSI: 460
Fizetés: 82 eFt/hét
Lapok: 0
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Határidő: 2009-04-21 18:05
Kikiáltási ár: 10 000 eFt
éter Zsittnyán (242399192)
Magyarország 18 éves és 103 napos, következő születésnap: 2009-04-27
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-04-18 óta)
TSI: 460
Fizetés: 82 eFt/hét
Lapok: 0
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Határidő: 2009-04-21 18:05
Kikiáltási ár: 10 000 eFt
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ez a hétvége nagyon rosszul sült számomra
Igaz hogy az IFI-m és a felnőtt csapatom is simán nyert de 3 meghatározó játékosom kidőlt a sorból (felnőtt) és most jön a legnehezebb meccsem a 2. helyezett ellen ráadásul idegenben úgy hogy nem sok esélyt látok még akár egy X-re sem
Nem baj egyszer minden sorozatnak meg kell szakadnia
De azért én még bizakodok a jó szereplésben
És gratula mindenkinek aki Győzött

Igaz hogy az IFI-m és a felnőtt csapatom is simán nyert de 3 meghatározó játékosom kidőlt a sorból (felnőtt) és most jön a legnehezebb meccsem a 2. helyezett ellen ráadásul idegenben úgy hogy nem sok esélyt látok még akár egy X-re sem

Nem baj egyszer minden sorozatnak meg kell szakadnia

De azért én még bizakodok a jó szereplésben

És gratula mindenkinek aki Győzött

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
-
- Jugador del Barça
A Hetedosztályra gondoltam...kösz!!MichaaBee írta:A hetedosztályból az első kettő osztályozó nélkül fel jut. A hatodból az utolsó kettő elkerülhetetlenül kiesik. Ha hatodban vagy, akkor csak az első jut fel és ott sem mindenki.langpeter14 írta:5-1re nyertem 1 jóval gyengébb csapat ellen...![]()
A 2. hely is egyböl feljutást ér,vagy ott már osztályzó is van???Kicsi az esélye h meglehet a 2. hely,mivel 3 pontra van,de szombaton rangadó van az 1. ellen és ha ott sikerülne nyerni ,akk megmaradna az esélyem...![]()

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
A hetedosztályból az első kettő osztályozó nélkül fel jut. A hatodból az utolsó kettő elkerülhetetlenül kiesik. Ha hatodban vagy, akkor csak az első jut fel és ott sem mindenki.langpeter14 írta:5-1re nyertem 1 jóval gyengébb csapat ellen...![]()
A 2. hely is egyböl feljutást ér,vagy ott már osztályzó is van???Kicsi az esélye h meglehet a 2. hely,mivel 3 pontra van,de szombaton rangadó van az 1. ellen és ha ott sikerülne nyerni ,akk megmaradna az esélyem...![]()
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Ha szerencsével jutsz fel egy bajnokságba, akkor ne nagyon számíts arra, hogy ott is maradsz. Sztem nagyjából ezt a logikát követik.baguvixXx írta:Azt hiszem egyértelmű de azért leírom hogy ne jussunk fel, ezzel jobban járjunk pénzügyileg és ne csak villámlátogatást tegyünk ötödben.Caesarka írta: Ezt miért akarjátok annyira srácok?Szándékosan kikapni...

szerk: most látom, óriási gázban vagyok: Megsérült a kapusom, csapatom egyik legjobbja, 5 hétre.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára House 2009.04.19. 10:00:20-kor.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Jugador del Barça
5-1re nyertem 1 jóval gyengébb csapat ellen...
A 2. hely is egyböl feljutást ér,vagy ott már osztályzó is van???Kicsi az esélye h meglehet a 2. hely,mivel 3 pontra van,de szombaton rangadó van az 1. ellen és ha ott sikerülne nyerni ,akk megmaradna az esélyem...

A 2. hely is egyböl feljutást ér,vagy ott már osztályzó is van???Kicsi az esélye h meglehet a 2. hely,mivel 3 pontra van,de szombaton rangadó van az 1. ellen és ha ott sikerülne nyerni ,akk megmaradna az esélyem...

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
- Caesarka
- Jugador del Barça
Ezt miért akarjátok annyira srácok?kristop írta:ugyanez a helyzet. első VI. idényem, veretlenül eddig. de én már lebeszéltem a következő ellenfelemmel, h leadom a meccsünket és jusson ő fel inkább.baguvixXx írta:Hihetetlen nyertem pedig mindent megtettem hogy kikapjak,de benthagytam a cseréket és így a csodás 5-0-3 helyett 5-2-3-ban álltam fel így egyre közelebb kerül az V. egyenes ágon... remélem jövő héten sikerül kikapnom

CSAK A BARÇAAA!!!

ugyanez a helyzet. első VI. idényem, veretlenül eddig. de én már lebeszéltem a következő ellenfelemmel, h leadom a meccsünket és jusson ő fel inkább.baguvixXx írta:Hihetetlen nyertem pedig mindent megtettem hogy kikapjak,de benthagytam a cseréket és így a csodás 5-0-3 helyett 5-2-3-ban álltam fel így egyre közelebb kerül az V. egyenes ágon... remélem jövő héten sikerül kikapnom
a helyzetek kihagyása/belövése nagyrészt az önbizalmon múlik.
alacsony önbizalom mellett hiába van 8 helyzeted, ebből csak igen keveset értékesítesz.
az önbizalmat viszont úgy tudod feltornászni, h a gyenge csapatoknak sok gólt lősz, az erőseket pedig megvered. ördögi kör
alacsony önbizalom mellett hiába van 8 helyzeted, ebből csak igen keveset értékesítesz.
az önbizalmat viszont úgy tudod feltornászni, h a gyenge csapatoknak sok gólt lősz, az erőseket pedig megvered. ördögi kör

Megvertem a 2. helyezett csapatot így már tuti, hogy feljutok a 6. osztályba. 12 meccs 9 győzelem 2 döntetlen 1 vereség.
Az az 1 vereség is az utolsótól volt, mert én hülye elfejeltettem összerakni a csapatot.
A 2 döntetlen egyike is a saját magam hülyeségem miatt van akit most meg vertem 4-0-ra az ellen 10 emberrel álltam ki idegenbe és 3-3 lett. A másik döntetlen pedig a 3. helyezett ellen van, azon a meccsen 4 alap kezdő emberem volt sérült.
Szóval ha nem jött volna össze a továbbjutás azt csak magamnak köszönhetem.

Az az 1 vereség is az utolsótól volt, mert én hülye elfejeltettem összerakni a csapatot.

A 2 döntetlen egyike is a saját magam hülyeségem miatt van akit most meg vertem 4-0-ra az ellen 10 emberrel álltam ki idegenbe és 3-3 lett. A másik döntetlen pedig a 3. helyezett ellen van, azon a meccsen 4 alap kezdő emberem volt sérült.
Szóval ha nem jött volna össze a továbbjutás azt csak magamnak köszönhetem.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem felemás volt ez a forduló.
Az ellen a csapat ellen játszottam, aki kiemelkedik, s már biztosan 5. osztályba jutott. Összességében mintegy 60000-rel nagyobb a csapat TSI-je, több 5 csillagos játékossal.
Idegenben az esélytelenek nyugalmával érkeztem, úgy, hogy hazai pályán anno. 60%-ban én birtokoltam a labdát, mégis sima 2-6 lett.
Most csak 53%-ban voltam fölényben a középpályán, ennek megfelelően negyed óra alatt két kapott gól, majd egy sérülés...
Végül "csak" 2-1 lett, ellenben mégis elégedetlen vagyok, hiszen nem csak partiban voltunk, a középpálya a miénk volt.
Az ellenfél három ziccerből lőtt két gólt, mi négy ziccerből (egyik kapufa) csak egyet. A döntetlent megérdemeltük volna, de legalább felvettük a kesztyűt.
Az is érdekes, hogy az Alltid szerint a szezon érdekes győzelmeinek 40%-át ellenem érték el...
Az ellen a csapat ellen játszottam, aki kiemelkedik, s már biztosan 5. osztályba jutott. Összességében mintegy 60000-rel nagyobb a csapat TSI-je, több 5 csillagos játékossal.
Idegenben az esélytelenek nyugalmával érkeztem, úgy, hogy hazai pályán anno. 60%-ban én birtokoltam a labdát, mégis sima 2-6 lett.
Most csak 53%-ban voltam fölényben a középpályán, ennek megfelelően negyed óra alatt két kapott gól, majd egy sérülés...
Végül "csak" 2-1 lett, ellenben mégis elégedetlen vagyok, hiszen nem csak partiban voltunk, a középpálya a miénk volt.
Az ellenfél három ziccerből lőtt két gólt, mi négy ziccerből (egyik kapufa) csak egyet. A döntetlent megérdemeltük volna, de legalább felvettük a kesztyűt.
Az is érdekes, hogy az Alltid szerint a szezon érdekes győzelmeinek 40%-át ellenem érték el...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
2-2 lett a meccsem vége. Egy héttel ezelőtt maximálisan elégedett lettem volna ezzel az eredménnyel, de most a játék képét látva el vagyok keseredve. 8 helyzetből csak 2-t tudtam belőni, az ellen fél meg 3-ból 2-t. Az első helyezett, hatodból kiesett ellen így is szép eredmény, én vagyok az első aki pontot tudott tőle rabolni.
H a t t r i c k
Idegenben a bajnokság 1.-je ellen 5-1. Nem rossz. Ha azt nézzük 3 játékosm sérült...(mind3 védőnek is jó lenne), egy szélsőmnek meg borzasztó a formája. Követekező meccsen csak rosszabbra számíthatok, mert a 2. ellen, 3 sérült, 1 eltiltott(első eltiltottam), egy borzasztó forma.
-
- Entrenador del Barça
Hol volt (vezetés) hol nem volt.
"70. perc: A hazaiak játékosa, Ola Richardsson játszotta magát tisztára a bal oldalon, majd megszerezte az egyenlítő gólt: 3 - 3.Ignác Takács (Le-csó-kolom) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült.Attila Magyar egy bal oldali szólóval minden védőt maga mögött hagyott, és utána már könnyedén helyezhetett az ellenfél kapujába. Az állás 3 - 4 a találkozó 73. percében."
"70. perc: A hazaiak játékosa, Ola Richardsson játszotta magát tisztára a bal oldalon, majd megszerezte az egyenlítő gólt: 3 - 3.Ignác Takács (Le-csó-kolom) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült.Attila Magyar egy bal oldali szólóval minden védőt maga mögött hagyott, és utána már könnyedén helyezhetett az ellenfél kapujába. Az állás 3 - 4 a találkozó 73. percében."

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Entrenador del Barça
Ráadásul szurkolók egy része el is fog menni.socio66 írta:Hát nem.Rossz lesz az izgi meccsek,igazi ellenfelek után a botokkal sz.rakodni és elb.szni egy évet lent..House írta:
Hát igen, a bajnokságok közötti inga nem a legjobb dolog.
ui.: 2-3ra megint vesztésre állok.

Bár nem akkora baj, hiszen ha ezt a meccset megnyerném, még lenne esélyem a 2. helyre, ami nem túl jó, tudván hogy 1 hete van meg a csapatom.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Hát nem.Rossz lesz az izgi meccsek,igazi ellenfelek után a botokkal sz.rakodni és elb.szni egy évet lent..House írta:
Hát igen, a bajnokságok közötti inga nem a legjobb dolog.
-
- Entrenador del Barça
Hát igen, a bajnokságok közötti inga nem a legjobb dolog.socio66 írta:Én bukom a meccsemet,úgyhogy valószínűleg ennyi volt a hatodosztály..
Jövőre jöhetnek megint a 10-0ás meccsek a botok ellen..

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Én bukom a meccsemet,úgyhogy valószínűleg ennyi volt a hatodosztály..

-
- Entrenador del Barça
Félidőben 2-2, én vagyok a bajnokságomban a 3., 4. ellen játszom. 59%-os labdabirtoklás, ráadásul eddig sokat edzettem az erőnlétet.
Remélem nyerek, ez a második meccsem ezzel a csapatommal.
(Úgyértem, régóta nem játszottam hattrick-kal, most kezdtem újra.
)
szerk.: milyen CHPP segédprogramot ajánlotok? régebben találtam egy olyan, ahol megmutatta hogy mi a legjobb felállásom. Jah és azt hiszem volt valami Hattrick A???, aminél statisztikát lehetett nézni (ez egy honlap volt), és ott is meg lehetett nézni, hogy mi lehet a legjobb felállás. Valamelyikőtök tudja, melyik(ek) lehet ez?
szerk: Megtaláltam, a Hattrick Alltid-ra gondoltam.

szerk.: milyen CHPP segédprogramot ajánlotok? régebben találtam egy olyan, ahol megmutatta hogy mi a legjobb felállásom. Jah és azt hiszem volt valami Hattrick A???, aminél statisztikát lehetett nézni (ez egy honlap volt), és ott is meg lehetett nézni, hogy mi lehet a legjobb felállás. Valamelyikőtök tudja, melyik(ek) lehet ez?
szerk: Megtaláltam, a Hattrick Alltid-ra gondoltam.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára House 2009.04.18. 17:18:20-kor.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Jugador del Barça
Eddig 2-0ra vezetek 23 perc után,és végre lőtt vmelyik csatárom 1 gólt!!
Sok sikert mindenkinek!!
Szerk: már 3-0

Sok sikert mindenkinek!!

Szerk: már 3-0

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
2-1-re vezetek idegenben az első ellen.
Eddig még nem vesztett mérkőzést, bravúr lenne, ha legyőzném.

H a t t r i c k