Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem komplikáltabb ez az ügy. Ehhez megint kicsik vagyunk, hogy biztosan megtudjuk mi is van valójában. Az, hogy ki mit mond a nyilvánosság előtt, nem számít. A nyilvánosság ugyanis hír/reklámérték, ott nem járathatja le magát senki, hogy direkt keresztbe tesz a másiknak. Azért még manapság is sok dolog megy kéz alatt. Pl. tudjuk, hogy Pérez milyen jó kapcsolatot ápolt a bírói szervezettel, volt egy két eset (állítólag), mikor "kedvezőbb" bírót sikerült kieszközölnie (nem állítom, hogy az a bíró nem volt pártatlan), szóval nem csak csapat érdek vezetheti az érintetteket. Nem akarok én összeesküvés elméleteket gyártani, de vannak lehetőségek...socio66 írta:A Madrid elvileg jóváhagyta a dolgot,szóval nem tudom most miért kell szidni őket. Nyilván két ekkora rivális nem örül a másik sikereinek,de ebben az ügyben korrektek voltak a Madridiak.
A véleményem már leírtam, talán meg kellene próbálni értelmezni, mielőtt belekötsz...Benga írta: Bele akarod magyarázni a dologba, hogy a háttérbe fúrnak minket és nyílvánosan meg átrakatnák?![]()
Bele akarod magyarázni a dologba, hogy a háttérbe fúrnak minket és nyílvánosan meg átrakatnák?torrestoni írta: Arról meg mégis hogy lehet érdemben beszélni, hogy a Madrid korrekt, vagy nem? Honnan tudjátok mégis, hogy mi az álláspontjuk, mit mondanak erről a sajtónak, s mit tesznek, vagy sem az ügye ellen/érdekében. A Madridista, illetve a Madridisták véleménye nyilván hiteles és mérvadó...
Ilyenekről nevetséges vitázni
Nem tudom mit írt a Madridista.Boixos írta: gondolom te elfogadod az eubarcát hiteles forrásnak barcelona-ügyben, nem?
akkor mi a probléma azzal, ha én meg elfogadom a madridista hírét, ha azt írják a klubjukra hivatkozva, h madridban - az egyik szóvívőjük szerint - nem problémáznának, ha szombaton lenne a meccs. ez azért nem az a kategória, amikor összeollóznak négyszázhetven hírmorzsát, h éppen ki akar odamenni v kit akarnának leigazolni.
gondolom te elfogadod az eubarcát hiteles forrásnak barcelona-ügyben, nem?torrestoni írta:...Arról meg mégis hogy lehet érdemben beszélni, hogy a Madrid korrekt, vagy nem? Honnan tudjátok mégis, hogy mi az álláspontjuk, mit mondanak erről a sajtónak, s mit tesznek, vagy sem az ügye ellen/érdekében. A Madridista, illetve a Madridisták véleménye nyilván hiteles és mérvadó...
Ilyenekről nevetséges vitázni
Barca fanként nem olvasok madridistát. ;>Benga írta:Meg az aki olvas madridistát is, ha már tájékozódni szeretne és nem arcoskodik.ab1daL írta:Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7869ab1daL írta:Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
A kettö nem zárja ki egymást.Barca fanként nem olvasok madridistát. ;>
Meg az aki olvas madridistát is, ha már tájékozódni szeretne és nem arcoskodik.ab1daL írta:Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
A Madrid elvileg jóváhagyta a dolgot,szóval nem tudom most miért kell szidni őket. Nyilván két ekkora rivális nem örül a másik sikereinek,de ebben az ügyben korrektek voltak a Madridiak.Barcaman14 írta:Nekik tök mindegy mikor játszák a bajnokijukat mert már csak ebben a sorozatban állnak! Nos ebből a vitából is meglátszik mennyire irigyek
Madridban a Barca-ra!Semmiképp sem akarják hogy összejöjjön a Bl továbbjutás ez egyértelmű.Mindenesetre szerintem sikerrel vesszük az előttünk álló rangadósorozatot!
hát igen, laporta remek, nem érdemelte meg, hogy kikezdjék, csak mert nem rúgta ki azonnal rijkaardot. függetlenül attól, hogy utólag nem biztos, hogy jó döntés volt, frank megérdemelte a lehetőséget. ez nem a madrid, ez a klub megbecsüli azt, aki tesz érte valamit.Fecooo írta:nem akarok vitát szítani a mostani hsz-emmel, de Laporta nyilatkozata példamutató volt... Ha Calderón is így "viselkedett" volna, akkor nem lenne semmilyen cr-saga...
mondjuk az is igaz, h az ilyen játékhoz ketten kellenek... és bizony nem Calderón volt a főjátékos, hanem maga az érintett...
Laporta-t a magam részéről nagyszerű elnöknek tartom, és sajnálom, h jövőre lejár a mandátuma...
ha a Real-nak hasonló elnöke lenne... inkább nem folytatom, mindenki azt gondol ide, amit akar
ha minden igaz, akkor a két klub "fegyverszünetet köt", h a Barca megvédje a spanyol csapatok becsületét,h "felszámolja" az "angol csapatok" haegemóniáját...
ez egy nagyon okos hozzászólás volt, főleg, hogy az elmúlt 10 bajnokijukból 9et megnyertek...barca007 írta:Moderálva. S.
Ez az, én is pesszimista vagyok. Ősszel is azt mondták itt sokan h szétkapjuk a Madridot, nem is tudom hányan tippeltek 3 meg 4-0-at. Ehhez képest nem volt olyan sima meccs, nagyon megdolgoztatta a fiúkat a Madrid. Sztem az idei rangadóinkon eddig a Madrid állt a legközelebb ahhoz, h megfogjon, ráadásul most otthon játszanak. További előny, h már tavasz óta nincs jelenésük a BL-ban, nekünk meg ugye ott az elődöntő.Danka00792 írta:Nemtudom miért, de én olyan pesszimista vagyok. (Lehet az elmult 2 év miatt) De én nem vagyok annyira biztos a Madrid elleni idegenbeli sikerben.szajko írta:Amúgy, ha jól tudom, akkor a Madrid a 4 rangadóból 3-at játszik idegenbe, 1-et meg ellenünk otthol, ez tényleg ígyvan?![]()
Mert, akkor a 3-ból 1-et tuti bukik, meg az ellenünk lévőt isNemtudom miért, valahogy olyan érzésem van, hogy a szokásos impotens játékukkal behuzzák a meccset.
Mindegy, annál jobb lesz ha mégis nyerünk.
Plusz az a Madridi meccs, a két elődöntő közt lesz.(Persze ha továbbmegyünk este)...Danka00792 írta:Nemtudom miért, de én olyan pesszimista vagyok. (Lehet az elmult 2 év miatt) De én nem vagyok annyira biztos a Madrid elleni idegenbeli sikerben.szajko írta:Amúgy, ha jól tudom, akkor a Madrid a 4 rangadóból 3-at játszik idegenbe, 1-et meg ellenünk otthol, ez tényleg ígyvan?![]()
Mert, akkor a 3-ból 1-et tuti bukik, meg az ellenünk lévőt isNemtudom miért, valahogy olyan érzésem van, hogy a szokásos impotens játékukkal behuzzák a meccset.
Mindegy, annál jobb lesz ha mégis nyerünk.