Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1: nyertem rajta kb 2800 körül, másodikat elvitte a Mu...lluisllach89 írta:
Épp 4/3as
Bochum-Dortmund V 2,31
Boro-Fulham H 2,18
Juve-Inter D 2,75
PSV-Ajax H 2,28
10.695 de jó lenne!:)
Másik:
Recre-madrid V 1,50
Man City- WBA H 1,54
Man Utd-Everton H 1,67
Hamburg-Hannover H 1,41
Palermo-Bologna H 1,64
200 Ft1.785.
Hát akkor sok szerencsét hozzá.Tomsa írta:Getafe - Barca V 1,42 bejött
Espanyol - Racing H 2,13
Valladolid - Villarreal V 2,44
Manchester City - West Bromwich H 1,54 eddig 2-0
Arsenal - Celsea V 2,36 bejött
Eredő Odds: 26,82
200Ft > 5365Ft Kezdem bánni, hogy csak 200-zal mertem megküldeni
ebből 2 necces. A Valenciennes és a Celtic. Celtic képes kikapni otthon az utolsótól a következő fordulóban meg elverni a Rangerst idegenbe. A Le Mans meg egyfolytába meglepetés eredményeket produkál. Még talán a Palermo meccs is necces lehet. Kényszergyőzelemre van ítélve a Bologna. Kicsit megtévesztő volt a hétvégi Inter-Palermo.pety27 írta:hétvégére:
Celtic-Aberdeen (0-1*) H
FC Köln-Stuttgart V
Genoa-Lazio H
Valenciennes-Le Mans H
Man.City-West Bromwich H
Atalanta-Reggina H
Palermo-Bologna H
Siena-Chievo H
200FT-> 22,710FT
A szelvény alján vannak a lehetőségek és hogy a tét hányszorosát kell befizetni ha azt meg akarod játszani.socio66 írta:Írjátok már le pls hogy kell ilyen kombit tenni,meg hogy hogyan változik a tét,meg a nyeremény.
Wolfsburg eddig minden meccsét nyerte otthol tavasszal, az Arsenalt csak úgy raktam hátha bejön a nagy szorzó miattFernando írta: Az a helyzet hogy ez nagyon necces. Sztem se a Wolfsburg se az Arsenal se a Genoa nemfog nyerni és nálam még a Málaga is kétséges, meg a Bilbao isDe sok sikert
Az a helyzet hogy ez nagyon necces. Sztem se a Wolfsburg se az Arsenal se a Genoa nemfog nyerni és nálam még a Málaga is kétséges, meg a Bilbao isszajko írta:kb. 2 hónapja tettem kombináltat most újra 4/5...
Ha elmegy 1, akkor a legroszabb esetbe 1600 Ft-ot nyerhetek
Wolfsburg - Leverkusen H 1,85
Arsenal - Chelsea H 2,69
Genoa - Lazio H 1,73
Ath. Bilbao - Deportivo H 2,09
Malaga - Mallorca H 1,91
5008570 HuF
Ha nem lenne kombinált, akkor olyan 10-11 ezer körül lenne...
A helyedben az Arsenalra tennék, hány mérkőzést nyertek zsinórban.socio66 írta:Ma a kezembe került egy tippmixes újság és az Arsenal-Chelsea meccsen megakadt a szemem.Ugye az Arsenal ebben a sorozatban a fiataljait szerepelteti,maximum 2-3 sztárral kiegészülve,így pedig szinte biztos a Chelsea-győzelem szvsz. 2,25 körül van a szorzó a kékekre,ami azért nem kicsi.
Szerintem meg a Wolfsburg is necces kicsit sztem benne van egy Xwakii írta:Wolfsburg - Leverkusen HShirocco írta:bwin-t nem hazsnálja senki?akinek van egy jószelvénye hétvégére az leirhatja ám
Genoa - Lazio H
Wolverhampton - QPR H
AZ - VItesse Hendi H
Salzburg - Mattersburg hendi H
![]()