A 9.2.0-ás patchben ugye még nem a 2009. januári átigazolások vannak benne?
Nekem ezt irja kiVictor_Valdes írta:Az első megoldás se rossz, de mondok jobbat:
Rakd fel a legújabb 930as patch-et, ebben benne van minden, és OLVASD EL A LAÍRÁST.
En is igy vagyok velePerrero írta:utána krekkeld megkmarcel írta:House... nem hiába nem akarom rakni a Cre... mivel tele van, de már sikerült felraknom a Dre... már csak az a probléma, h az UNILOCkal csináltam.. és most mégis kéri a kódot...wwwwwwááááááá
help.. pls
Esetleg az bejöhet, hogy miután felraktad C-re, átrakod D-re.kmarcel írta:nah.. már ott tartok, h elkezdtem telepíteni.. kiválasztottam az UNILOCot... de én a Dre akarom telepíteni.. és automatikusan a Cre rakja.. és nem tok rájönni, h hol lehet ezt "átírni"...??????
kösz!
m.
Es akkor nem fogja kerni?socio66 írta:a telepítésnél az unilocot kell választaniLeomessi14 írta:Nekem ker vmi Product Keyt es nekem nincs ilyen.Vki tudna dobni egyet?(lehet h hulyeseget irok nem ertek hozza
Végül csapat nélkül maradtál?LM10 írta:Én is írok majd hosszabb beszámolót. De most röviden.
A Getafe-val kezdtem egy szezont, ahová nem nagyok vettem és adtam senkit mégis 3. lettem!
A 2. szezonban inkább mentek tőlem de így is 7. lettem és ezzel UEFA kupás is. Folyamatosan érdeklődött értem a Mu,Inter és a Pool is+ sok kis csapat de végül csapat nélkül maradtam. Ám válaszhattam hogy a Pompey vagy a racing. Most a Pompeyvan vagyok 1 évre van szerződésem remélem ez után felkér egy nagy csapat